ΟΙ 1οι ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ»

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία

* ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο Ν.Ο.Λ. ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 500 ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2013 22:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:50
 
Από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας, ανακοινώθηκαν τα παρακάτω: «Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κατά γενική ομολογία, η διοργάνωση της κολυμβητικής ημερίδας προαγωνιστικών κατηγοριών «Αντώνης Δρόσος» από τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του παλαιού μέλους του Ν.Ο.Λ. Αντώνη Δρόσου, ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν η ψυχή του Ν.Ο.Λ.
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της Θεσσαλίας αλλά και πολλές ομάδες έκτος Θεσσαλίας όπως ομάδες της Θεσσαλονίκης, της Λαμίας, της Βέροιας, της Λειβαδιάς, κ.ά.
Συνολικά στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μικροί αθλητές ηλικίας 9,10,11 και 12 ετών οι οποίοι μαζί με τους γονείς τους γέμισαν ασφυκτικά το κολυμβητήριο της Λάρισας. Σε αυτό συνέβαλε και η απόφαση του Δ.Σ. του Ν.Ο.Λ. για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των μικρών αθλητών στους αγώνες, σε αντίθεση με την πολιτική της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος η οποία ζητάει «χαράτσι» από κάθε αθλητή στις διοργανώσεις που γίνονται υπό την αιγίδα της.
Πέρα από την οικογένεια του εκλιπόντος στην οποία παραδόθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο του Ν.Ο.Λ. κ. Κορδίστα Δημήτρη, τους αγώνες παρακολούθησαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής που κήρυξε την έναρξη των αγώνων και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Άρης Γαλάτος.
Ο Ν.Ο.Λ. εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι εθελοντικά συμμετείχαν και βοήθησαν στη διοργάνωση και ιδιαίτερα τα παλιά του μέλη διοικητικά και μη, προπονητές και αθλητές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους δείχνοντας ότι η οικογένεια του Ν.Ο.Λ. παραμένει ενωμένη και δυνατή.
Επίσης τη γαλακτοβιομηχανία «Ολυμπος» για την παραχώρηση χυμών για τους μικρούς αθλητές. Όσον αφορά τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτών των αγώνων, τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν πραγματικά να το διασκεδάζουν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές του Ν.Ο.Λ. πραγματοποίησαν εξαίρετη εμφάνιση κατακτώντας 7 χρυσά μετάλλια, 8 ασημένια και 9 χάλκινα.
Συγκεκριμένα, μετάλλια κατέκτησαν:
- Βασιλοπούλου Βασιλική
1η στα 50 μ. πεταλούδα - κορίτσια 11 ετών
1η στα 50 μ. ελεύθερο - κορίτσια 11 ετών
1η στα 100 μ. πρόσθιο - κορίτσια 11 ετών (50)
- Βασιλόπουλος Αναστάσιος
1ος στα 100 μ. ελεύθερο - αγόρια 10 ετών
1ος στα 50 μ. ύπτιο - αγόρια 10 ετών
- Θεοδωρής Παναγιώτης
1ος στα 50 μ. πρόσθιο - αγόρια 10 ετών
2ος στα 100 μ. πρόσθιο - αγόρια 10 ετών
- Πατσίκας Βασίλειος
1ος στα 100 μ. ύπτιο - αγόρια 10 ετών
2ος στα 200 μ. ελεύθερο - αγόρια 10 ετών
- Φραγκογούλα Ευανθία-Μαρία
2η στα 100 μ. ύπτιο - κορίτσια 12 ετών
2η στα 200 μ. ύπτιο - κορίτσια 12 ετών
- Καραβά Ελισσάβετ
2η στα 200 μ. μικτή ατομική - κορίτσια 11 ετών
- Λάππας Κωνσταντίνος
2ος στα 100 μ. ελεύθερο - αγόρια 12 ετών
- Αγραφιώτη - Ράπτη Ιουλία
3η στα 50 μ. ύπτιο - κορίτσια 11 ετών
3η στα 100 μ. ύπτιο - κορίτσια 11 ετών
3η στα 200 μ. ύπτιο - κορίτσια 11 ετών
- Βλασσόπουλος Νικόλαος-Ερμής
3ος στα 200 μ. μικτή ατομική - αγόρια 10 ετών
- Γαλανοπούλου Ειρήνη
3η στα 50 μ. πρόσθιο - κορίτσια 9 ετών
- Μακρή Σωτηρία
3η στα 200 μ. μικτή ατομική - κορίτσια 10 ετών
- Μπακογιάννη Μαρία
3η στα 50 μ. ύπτιο - κορίτσια 12 ετών
Και στις σκυταλοδρομίες:
- 3η θέση στα 4x50 μ. ελεύθερο - κορίτσια 9 ετών με τις: Τόπη Στελίνα, Γκουργκουλιά Αγγελική, Γαλανοπούλου Ειρήνη, Τσιάτα Λαμπρινή
- 2η θέση στα 4x50 μ. ελεύθερο - αγόρια 10 ετών με τους: Βασιλόπουλο Τάσο, Πατσίκα Βασίλειο, Καλόγηρο Δημήτριο, Θεοδωρή Παναγιώτη
- Στα 4x50 μ. ελεύθερο - κορίτσια 11 ετών με τις: Βασιλοπούλου Βασιλική, Αγραφιώτη Ιουλία, Κολοβού Ανθή, Καραβά Ελισσάβετ
- 3η θέση 4x50 μ. μικτή ομαδική αγόρια κορίτσια 10 ετών με τους
Βασιλόπουλο Τάσο, Γκανάβα Ανθή, Θεοδωρή Παναγιώτη, Παύλου Κατερίνα
Επίσης οι παρακάτω αθλητές αν και δεν κατέκτησαν κάποια θέση στο βάθρο συμμετείχαν και βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις. Σε αυτές τις ηλικίες σημασία έχει η συμμετοχή για την εμπειρία και μέσα από τις προπονήσεις και την αγάπη για τον αθλητισμό θα έλθουν και οι επιτυχίες:
Αγγελακοπούλου Ελένη, Αγραφιώτης Ράπτης Αθανάσιος, Αληπρασίτη Σταυρούλα, Γιακούλας Χρήστος, Γιοβανοπούλου Παναγιώτα-Ειρήνη, Γκανάβα Σταυρούλα, Γκιντέρσος Ιωάννης, Ζιάγκα Μαρία, Ζυγοτέγου Μαρία, Θεοδωρή Χρυσοβαλάντου, Καλόγηρος Δημήτριος, Καλογήρου Αριστέα-Δέσποινα, Καλοπήτας Θεόδωρος, Καραβάς Ελευθέριος, Κοντογιάννη Ασπασία, Λαζαρίδη Αθανασία, Μακρής Δημήτριος, Μασούρα Μαρίνα-Ανατολή, Μιγδάνης Νικόλαος, Μπασιούρη Ραφαέλλα-Λεμονιά, Μπασιούρης Δημήτριος, Μπρουζιώτη Δέσποινα, Νικολάου Λουίζα, Ντάσιου Κωνσταντίνα, Νταχμίρη Ευανθία-Αικατερίνη, Ντελή Σωτηρία, Ξηρομερήσιος Ιωάννης, Οικονόμου Βασιλική, Πανίδης Θέμης, Σιλιτζή Ευαγγελία, Σταμούλη Βασιλική, Τσακνάκης Κωνσταντίνος, Τσιπλακούλη Ελένη, Φαφάνας Γεώργιος, Φαφάνας Νικόλαος, Φραγκογούλα Παυλίνα-Χριστίνα, Χαΐνης Δημήτριος, Χαρισμιάδης Αλέξανδρος, Χατζηγεωργίου Αγγελική, Χατζηγεωργίου Επίμαχος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass