ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (1-1)

Τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2013 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:51
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύο ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2013, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Τύρναβος 2005 τίμησαν χθες το απόγευμα τη μνήμη του Γιώργου Μητσιμπόνα, που πάντα θα είναι μέσα στις καρδιές μας, καθώς υπήρξε ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής και δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας.
Οι δύο ομάδες παρουσία 300 περίπου φιλάθλων μεταξύ των οποίων ήταν και οι γονείς του αδικοχαμένου παίκτη, αγωνίστηκαν σε φιλική αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Τόσο ο προπονητής του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας όσο και ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Άγγελος Διγκόζης είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν νέα παιδιά και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα, στους αγώνες πρωταθλήματος.
Με την ομάδα της Τσαριτσάνης έπαιξε για ένα τέταρτο περίπου στο τέλος ο 14χρονος γκολκίπερ Ζήσαρος, ενώ με τον Τύρναβο αγωνίστηκαν παίκτες από την ομάδα Νέων όπως επίσης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Καραμανλής.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 30΄
Ο Οικονόμος προηγήθηκε στο 9΄όταν ο Σωτήρης Χάμος εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων και με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ ο Τύρναβος ισοφάρισε στο 27΄, με έναν πρώην παίκτη των γηπεδούχων τον Ηλία Καραγιάννη, ο οποίος αξιοποίησε την κεφαλιά-πάσα του Ευαγγέλου και επίσης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος είχε δυο ακόμη καλές στιγμές, στο 20΄σε κεφαλιά του Μάγγου μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη όπου η μπάλα έφυγε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 25΄όταν σε μπροστινή μπαλιά του Τσούκαλου, προ του Ευαγγέλου ο Γούπος βρήκε και έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.
ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΝΤΑΛΛΑΣ
Στην επανάληψη ο Τύρναβος έχανε τις ευκαιρίες, αλλά την πιο μεγάλη στιγμή για να προηγηθούν στο σκορ είχαν οι γηπεδούχοι στο 74΄, όταν ο Κουλτσιάκης κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Τέλλου, όμως από τα έντεκα μέτρα ο Χρήστος Ντάλλας απέκρουσε το πέναλτι του Κουλτσιάκη και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 1-1.
Στο 54΄ο Γούπος πρόλαβε τον Τσούκαλο, τρία λεπτά αργότερα στο 57΄μετά από παράλληλη σέντρα του Τσούκαλου ο Καρακώστας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, πριν προλάβουν τρεις παίκτες του Τυρνάβου να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.
Για τους γηπεδούχους στο 59΄σε δυνατό σουτ του Γκουντρουμπή η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 66΄και 72΄, σε ισάριθμα σουτ Τσούκαλου που ήταν από τους καλύτερους παίκτες των φιλοξενουμένων, στην πρώτη περίπτωση ο εξαιρετικός Γούπος απέκρουσε την μπάλα, ενώ στη δεύτερη η μπάλα κατέληξε άουτ.
*Τον αγώνα διηύθυναν αφιλοκερδώς οι κ.Σάρρος, Κεραμίδας, Πάσχος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας.): Γούπος (77΄ Ζήσαρος), Παναγιώτου Διον. (46΄ Τόλιος), Καρακώστας (75΄ Καλαμάς), Καλπίας (46΄ Σιαφαρίκας), Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης (46΄ Κουλτσιάκης), Σκλάβος (46΄ Μπαμπάλης), Γκουντρουμπής (75΄ Μουλτσιάς), Χάμος, Ματούλας (46΄ Κωστούλας). 
ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης (35΄ Χαρισούλης-55΄ Ντάλας), Καραγιάννης Ηλ. (78΄ Καραμπίνας), Πούτας (56΄ Δημολιός), Σιάτρας, Γκαλίτσιος Αλ.(60΄ Τέλλος), Μάγγος, Ντιντής (55΄ Καραμανλής), Σκούπρας, Λίταινας (65΄ Τσακνάκης), Τσούκαλος (78΄ Πέρπερας), Ευαγγέλου (46΄ Παπαχρήστος).
ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
*Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Δημήτρης Σκλάβος (Οικονόμου) και Δημήτρης Σιάτρας (Τυρνάβου) ως επικεφαλής όλων των ποδοσφαιριστών, λίγο πριν τη σέντρα, κατέθεσαν λουλούδια στη φωτογραφία του Γιώργου Μητσιμπόνα.
*Οι γονείς του αδικοχαμένου Γιώργου, Παντελής και Ειρήνη, μετά το τέλος του παιχνιδιού πλησίασαν τη φωτογραφία για να «χαιρετίσουν» και αυτοί το παιδί τους, όντας συγκινημένοι από την πρωτοβουλία των δύο σωματείων που θυμήθηκαν τον Γιώργο και έπαιξαν για να τον τιμήσουν.
*Από το θεωρείο των επισήμων του γηπέδου της Τσαριτσάνης μαζί παρακολούθησαν την αναμέτρηση οι πρόεδροι των δύο σωματείων Χρήστος Μουλτσιάς και Βασίλης Μπρέζας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Οικονόμος Γιάννης Τόλιος και οι διοικητικοί της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Αχιλλέας Δόκος, Γιώργος Κεχαγιάς, Γιώργος και Κώστας Μπάρδας. Μαζί με τα ποτά κεράσματα δεν έλειψαν φυσικά τα γλυκά κεράσματα του γνωστού ζαχαροπλαστείου της Τσαριτσάνης Δημήτρη Μιχούλη, που γλύκαναν (λόγω των ημερών) τόσο τους επισήμους, όσο τους παριστάμενους δημοσιογράφους καθώς και τους διαιτητές της συνάντησης.
*Η διοίκηση του Οικονόμου ευχαρίστησε θερμά από τα μεγάφωνα του γηπέδου την ΠΑΕ Τύρναβος που αποδέχθηκε με μιας την πρόσκληση να συμμετάσχει στο φιλικό και μετά την αναμέτρηση δεξιώθηκε παίκτες, προπονητές και παράγοντες και των δύο ομάδων στο καφέ CINEMA της κωμόπολης.
*Στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Οικονόμου, Γιάννης Μπέης.
*Πολλές όμορφες γυναικείες παρουσίες είδαμε στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, καθώς το ποδόσφαιρο όπως φαίνεται αρέσει στο ασθενές φύλο…
*Εκτός από το διαιτητικό τρίο αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες του και ο γιατρός αγώνα Κώστας Βατάλης.
*Ρεπό μόνο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα δοθεί στους παίκτες του Τυρνάβου από τον τεχνικό Άγγελο Διγκόζη, καθώς την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιανουαρίου η τυρναβίτικη ομάδα θα παίξει στο γήπεδο του Βατανιακού, στο ξεκίνημα του 2ου γύρου της Football League.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass