ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αποχώρησε ο ιστορικός ΠΟΕ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 51 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΛΙΠΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2013 23:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:37

 

Μετά από 51 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας σε τοπικά και Εθνικά πρωταθλήματα ο ΠΟΕ αναγκάζεται να διακόψει τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ανδρικής του ομάδας με την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ο ιστορικός σύλλογος της Ελασσόνας λόγω έλλειψης οικονομικής βοήθειας αλλά και διοικητικής στήριξης αποφάσισε να μην μετέχει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας παρά μόνο στα πρωταθλήματα υποδομής. Η σχετική απόφαση ελήφθη στην έκτακτη Γ.Σ. το περασμένο Σάββατο αφού όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου, μία ημέρα νωρίτερα στην Γ.Σ. της περασμένης Παρασκευής προσήλθε μόνο ένα μέλος.

Η αποχώρηση του ΠΟΕ από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ ανακοινώθηκε επίσημα με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση του συλλόγου:

«13-12-2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα της ΚΕΔΕ του Δήμου Ελασσόνας, έγινε Γενική Συνέλευση των μελών του Π.Ο.Ε με σκοπό η Διοίκηση, να ενημερώσει τα μέλη για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και να ζητήσει βοήθεια από κάποιους παράγοντες για οικονομική ενίσχυση, και την συμπλήρωση νέων μελών στο Δ.Σ.

Δυστυχώς όμως, στην γενική συνέλευση προσήλθε μόνο ένα μέλος από τους δώδεκα χιλιάδες περίπου κατοίκους της πόλης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, έγινε έκτακτο Δ.Σ. στις 8 το βράδυ του Σαββάτου (14-12-13) στην αίθουσα της ΚΕΔΕ, όπου αποφασίστηκε, η αποχώρηση του Π.Ο.Ε από το πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας, μιας ομάδας με 51 χρόνια ιστορίας και ποδοσφαιρικής παρουσίας στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής.

Ο Π.Ο.Ελασσόνας από σήμερα, θα εκπροσωπείται στο ποδόσφαιρο, μόνο με τις Ακαδημίες στα παιδικά πρωταθλήματα.

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους 25 νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών, που έχει στη δύναμη της και τους διαβεβαιώνει ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν για την περεταίρω πορεία τους.

Επίσης ευχαριστεί κάποιους ανθρώπους, που με το πενιχρό εισόδημα τους συνέβαλαν στο δύσκολο έργο της.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μας, είναι προς τον κ. Στεργιάδη, τον μεγάλο αυτόν άνθρωπο και προπονητή της ομάδας μας, που αγάπησαν όλοι, Διοίκηση και ποδοσφαιριστές.

Συγνώμη ΠΑΙΔΙΑ, το μέλλον όμως σας ανήκει.

Από το Δ.Σ του Π.Ο.Ελασσόνας»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass