ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΟΥ 2013 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Εθνική ποδοσφαίρου, Σάντος και Γιαννιώτης

* ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2013 1:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:37
Τους κορυφαίους για το 2013 βράβευσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
* Για 3η διαδοχική χρονιά ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 10χλμ. ανοικτής θάλασσας στη διοργάνωση της Σανγκάης, αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για το 2013. Παράλληλα, πρόσφατα ψηφίστηκε δεύτερος καλύτερος αθλητής στην Ευρώπη στον υγρό στίβο.
* H Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, η οποία προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας, αναδείχθηκε κορυφαία για το 2013.
*Ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα για τρίτη φορά στην ιστορία της στα τελικά παγκοσμίου κυπέλλου, της Βραζιλίας, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2013.
* Η Κατερίνα Νικολαΐδου αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια για το 2013. Η Ελληνίδα κωπηλάτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας νέων, στο Λιντς της Αυστρίας, ενώ ήταν δεύτερη (ασημένιο μετάλλιο) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που έγινε στη Νότια Κορέα.
ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έγινε ειδική βράβευση στον προπονητή μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως πρώτος Έλληνας προπονητής Πρωταθλητής Ευρώπης και κάτοχος του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και παρέλαβε το βραβείο του απ' τον παλαίμαχο παίκτη των «ερυθρολεύκων» Παναγιώτη Φασούλα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass