ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Με σοβαρότητα στη Ζάκυνθο

* ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2013 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:02
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύσκολη αποστολή θα έχει μεθαύριο Κυριακή 24 Νοεμβρίου ο Τύρναβος 2005, ο οποίος θα αγωνιστεί στις 3 το απόγευμα στη Ζάκυνθο με την ομώνυμη ομάδα, σε ένα ματς όπου ο νικητής θα αναδευθεί σε λεπτομέρειες.
Με ανεβασμένη ψυχολογία οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη θα αναζητήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο νησί του Ιονίου, που θα τους δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υφίστανται αγωνιστικά προβλήματα και έτσι ο προπονητής της τυρναβίτικης ομάδας θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί καλύτερο.
Αν κερδίσει ο Τύρναβος θα αυξήσει τις ελπίδες για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα κάτι που διαφαίνεται ως δύσκολο αλλά όχι φυσικά και ακατόρθωτο.
Αναμφισβήτητα και η ισοπαλία δεν θα είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, καθώς οι Ζακυνθινοί παρουσιάζονται πολύ δυνατοί στην έδρα τους και θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το αβαντάζ αυτής.
Από αγωνιστικής πλευράς όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και σήμερα ο Διγκόζης θα αποφασίσει για τους έντεκα που σκέφτεται να ξεκινήσουν.
Η αποστολή θα συγκροτηθεί μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση και αύριο το πρωί θα αναχωρήσει για τη Ζάκυνθο.
Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Απών από ότι δείχνουν τα πράγματα για τη Ζάκυνθο από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι ο Ανδρέας Νομικός ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που έχει και μάλλον δεν θα ρισκάρει ο προπονητής τη συμμετοχή του, αν και ο ίδιος έχει την επιθυμία να αγωνιστεί.
Επίσης και ο Μπάμπης Πετράκος δεν θα προσφέρει μάλλον τις υπηρεσίες του καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν μπορεί ξεπεραστεί και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της Κυριακής.
Πάντως η Ζάκυνθος υπολογίζει πολύ σοβαρά τον Τύρναβο που θεωρείται από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος της Football League.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Η αυλαία της 9ης ημέρας ανοίγει σήμερα με ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί για τον 1ο όμιλο της Football League. Στις 6 μ.μ. λοιπόν θα αναμετρηθούν η Μαγούλα με τη Γλυφάδα, αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass