ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Μοναδικό πρόβλημα ο Βανγκελή

* ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2013 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:51
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League, ο Τύρναβος 2005 βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, έχοντας στο ενεργετικό του 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, απολογισμός ικανοποιητικός μέχρι τώρα, αν αναλογισθούμε ότι όλες οι ομάδες σχεδόν είναι της ίδιας δυναμικότητας.
Ο τεχνικός του τυρναβίτικου σωματείου, Άγγελος Διγκόζης, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο Αιγίνιο και κυρίως για τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που επέδειξαν μετά το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, που μετέτρεψαν σε 3-3. Σε κάθε περίπτωση ο βαθμός κόντρα στον Αιγινιακό που έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας ήταν πολύτιμος, αλλά ο Μακεδόνας προπονητής πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να έχει ακόμη καλύτερη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και δείχνουν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος για να φτάσει ο Τύρναβος όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Επόμενος αντίπαλος για τον Τύρναβο θα είναι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ο οποίος προχθές αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο Καυταντζόγλειο, με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι το μοναδικό ουσιαστικά πρόβλημα που υφίσταται είναι αυτό του Παύλου Βανγκελή που εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του ενόψει της αναμέτρησης με τον «Γηραιό».
Αντίθετα, ο Ακίμ Όμο που επίσης δεν αγωνίσθηκε στο Αιγίνιο σιγά-σιγά μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις ο Ζυγγερίδης με τον Ευαγγέλου που είχαν υψηλό πυρετό λόγω ίωσης.
Σήμερα οι παίκτες μετά το χθεσινό ρεπό θα επανέλθουν στις προπονήσεις το πρωί, ενώ προπόνηση θα γίνει και το απόγευμα.
* Σημειώνεται ότι ο αγώνας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο στάδιο Αλκαζάρ (ΟΤΕ TV).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass