Η ΕΑΛ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ

Έτοιμη και με τη βοήθεια του Θεού

* ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2013 2:39 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:28
Του Κ. Γκιάστα
Πανέτοιμη, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα αλλά και με τη βοήθεια του θεού. Ο λόγος για την ΕΑΛ που περιμένει πώς και πώς την έναρξη του πρωταθλήματος γυναικών στην Α2 του βόλεϊ και χθες στο κλειστό της Νεάπολης πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό της (τον τέλεσε ο πατήρ Δημήτριος Καρανίκας του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου ο οποίος και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα αλλά και γενικότερα σε όλον τον λαρισινό αθλητισμό).
Στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» εκτός από τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ ο πρόεδρος του συλλόγου και μεγάλος ηγέτης του συλλόγου της ΕΑΛ, Σπύρος Μπαρμπούτης, ο Κώστας Παπαγιάννης που στηρίζει με την ψυχή του το γυναικείο βόλεϊ όλα αυτά τα χρόνια, οι διοικητικοί: Γιώργος Φιτσούλας, Βασίλης Τίκας, η τιμ μάνατζερ Δήμητρα Τριανταφύλλου και ο πρώην διοικητικός Βασίλης Χατζηνίκος (που πρόσφατα η κόρη του Ελευθερία Χατζηνίκου -παλιά αθλήτρια της ΕΑΛ και για πολλά χρόνια στον ΠΑΟ- έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι).
Λίγο μετά τον αγιασμό ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Σπύρος Μπαρμπούτης μίλησε στις αθλήτριες και τόνισε τα εξής:
«Φέτος, το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ γιορτάζει τα 27 χρόνια από την ίδρυσή του και αποτελεί ένα μεγάλο και λαμπρό κομμάτι στην 45χρονη ιστορία της ΕΑΛ.
Εύχομαι και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά για το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ στην Α2 Εθνική κατηγορία θα είναι πετυχημένη.
Η προσπάθεια των κοριτσιών στο στάδιο της προετοιμασίας ήταν συνεχής και επίμονη ώστε να αποτελέσουν ένα σύνολο που με επιτυχία θα αντιμετωπίσει το δύσκολο πρωτάθλημα.
Η διοίκηση του τμήματος και φέτος ακολουθεί τη φιλοσοφία που θέτει ως στόχο να στηρίζεται η ομάδα στα δικά της κορίτσια, τις δικές της δυνάμεις, στα τμήματα υποδομής της, τον «αιμοδότη» της γυναικείας ομάδας, ώστε να πραγματοποιεί τους στόχους της.
Είμαι βέβαιος, σαν Διοίκηση, με τις προσπάθειες κυρίως των κοριτσιών και του προπονητή τους, η ΕΑΛ τη νέα χρονιά θα παρουσιαστεί δυνατή σε γήπεδο κάνοντας μια πετυχημένη πορεία».
* Νίκη και μόνο νίκη. Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της ΕΑΛ για το αυριανό ματς του πρωταθλήματος. Στο κλειστό της Νεάπολης η ΕΑΛ θα υποδεχθεί στις 17.00 την Πετρούπολη και ο προπονητής Πέτρος Πνάκας θεωρεί πως υπάρχει ικανό υλικό για να έρθει και η πρώτη επιτυχία. Οι άνθρωποι της διοίκησης της ΕΑΛ για όλη την περίοδο της προετοιμασίας θεωρούν πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο ο φυσιοθεραπευτής Μιχάλης Πράππας και ο ορθοπαιδικός Γιάννης Αγοραστίδης και έτσι η ομάδα είναι πλήρης στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass