Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ «ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ» ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Μια... Ασπίδα για τον Αγιο Θωμά

* ΜΙΑ «ΠΑΡΕΑ» ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2013 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:03
Του Κ. Γκιάστα
Ονόμασαν την ομάδα Ασπίδα θέλοντας να δείξουν πως θα υπερασπιστούν με κάθε δύναμη το... ποδοσφαιρικό δικαίωμα της περιοχής του Αγίου Θωμά. Αγωνίζονται στην τελευταία κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Νομού Λάρισας αλλά αυτό καθόλου δεν τους απασχολεί καθώς κάνουν προγραμματισμό... επαγγελματικής κατηγορίας. Έχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον και αυτό γιατί τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Φέτος δεύτερη σεζόν της ιστορίας τους με πιο ενισχυμένη διοίκηση ήρθε και μεγαλύτερη ενίσχυση στο ρόστερ κάτι που ανεβάζει και τον πήχη και ο στόχος πλέον είναι διπλός: άνοδος και νέα παιδιά από τον Άγιο Θωμά στην ομάδα.
Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση της Ασπίδας του Αγίου Θωμά και μίλησε με όλους όσους σχεδιάζουν το μέλλον αυτής της ομάδας. Αρχικά κατέθεσε την άποψή του ο προπονητής Βασίλης Κυριάκος (με βοηθό τον Παύλο Νάκο) που είπε: «Στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα γίνεται σε αθλητικό πνεύμα. Θέλουμε να προωθήσουμε νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα αλλά και να έρθουν και νέα παιδιά στο σύνολο. Θέλουμε να μαζέψουμε παιδιά από τη γειτονιά. Συνάντησα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ θετικό».
Πρόεδρος είναι ο Ηλίας Νάκος που τόνισε: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση όλοι στην ομάδα. Διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες. Αυτό θεωρώ πως θα είναι το μυστικό της επιτυχίας. Αν έχουμε και διάρκεια τότε όλα θα έρθουν πιο εύκολα». Απο την πλευρά του ο έφορος Βασίλης Κισκίνης υπογράμμισε: «Αυτή η ομάδα έγινε για έναν σκοπό. Για να φέρει το ποδόσφαιρο στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Θωμά. Θέλουμε να ξυπνήσουμε ένα ποδοσφαιρικό αίσθημα που υπάρχει και μάλιστα σε έντονο βαθμό. Το ζούμε γιατί είναι η περιοχή μας».
ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ... ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν και ένα παράπονο. «Ζητάμε μεγαλύτερη κατανόηση από τον Δήμο της Λάρισας. Δεν μπορεί να μην μας έχει δώσει ένα γήπεδο. Ας μας δώσει τουλάχιστον έναν χώρο για να το φτιάξουμε εμείς».
Στη φετινή προσπάθεια της Ασπίδας υπάρχουν και αρκετοί υποστηρικτές και αυτοί είναι οι: Κάβα Βλάσσης, Χοιρινά Μπουχλαριώτης, Ζαχαροπλαστείο Οικονόμου, Καφέ Μπαρ Vintage, Xpose Καφέ, Υδροδυναμική Στεφανής Τσιλούλης, Eurodrip, Μηχανουργείο Μουσαμάδες Ευθυμίου Ευθύμιος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass