ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Χαμόγελα στον Τύρναβο

*ΒΑΣ.ΜΠΡΕΖΑΣ: «ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ» *ΑΓΓ.ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2013 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:56
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League o Τύρναβος 2005 και σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους του.
Η τυρναβίτικη ομάδα απέναντι στον Βατανιακό έπαιξε σοβαρά και πειθαρχημένα, κερδίζοντας με σκορ 3-0, δείχνοντας μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα στο στάδιο Αλκαζάρ.
Ευχαριστημένος έμεινε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας, ο οποίος σε χθεσινές του δηλώσεις για τον προχθεσινό αγώνα και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, επισήμανε τα εξής: «Έμεινα πολύ ικανοποιημένος τόσο από την προσπάθεια των παιδιών, όσο και από το αποτέλεσμα. Τα μηνύματα που έστειλαν είναι ελπιδοφόρα και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη, διότι οι παίκτες δουλεύουν πάρα πολύ με το τεχνικό τιμ και ευελπιστώ ότι θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αρκεί να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα.
Όσον αφορά για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο αντιπαλός μας και θα πάμε για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Άγγελου Διγκόζη, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ας μην κρυβόμαστε, φαβορί θεωρείται η Νίκη Βόλου, που θέλει να βγει κατηγορία. Εμείς όπως και στον αγώνα με τον Ηρακλή θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και όποιες πιθανότητες υπάρχουν θα τις διεκδικήσουμε προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Για το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Βατανιακό, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια το νικηφόρο αποτέλεσμα αλλά και η καλή εικόνα που δείξαμε ως ομάδα.
Εγιναν σωστά πράγματα, έγιναν και λάθη , δουλεύουμε πάρα πολύ με σκοπό να μειώσουμε τα λάθη μας και να αυξήσουμε τα σωστά πράγματα. Σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε με την ίδια καλή διάθεση που είχαμε και κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά».
ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει Κυριακή ή Δευτέρα και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ TV, ο Άγγελος Διγκόζης θα έχει στη διάθεσή του τους Τέλλο, Νταντίδη που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ από αύριο αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα και ο Κάρλος Αντρέ που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, όπως και ο επιθετικός Χρήστος Καραγιάννης.
Επίσης και ο Ομο που αγωνίστηκε για 13΄περίπου στον αγώνα με τον Βατανιακό θα έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του και λογικά θα είναι σε καλύτερη κατάσταση για να παίξει μεγαλύτερο διάστημα κόντρα στη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass