Ακαδημία ποδοσφαίρου Γιώργου Πλίτση

Έχεις όρεξη για μπάλα;

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2013 23:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:55
Όλο και περισσότεροι τα τελευταία χρόνια έχουν «όρεξη για μπάλα» και γι’ αυτό επιλέγουν την Ακαδημία ποδοσφαίρου Γιώργου Πλίτση. Από το 2006 στοχεύει στη σωστή αθλητική - κοινωνική εκπαίδευση των νεαρών αθλητών, σύμφωνα με τα ιδεώδη και τις αξίες του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, με τη σωστή ενημέρωση και την υποστήριξη των γονέων, συνεργάζονται από κοινού στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των νεαρών αθλητών.
Επίσης, έχει καταφέρει να αποτελέσει «φυτώριο» νέων ταλέντων αφού τροφοδοτεί κατά καιρούς με αθλητές του, ομάδες τοπικών κατηγοριών αλλά και της Super League. Ήδη ο Δοδοτσάκης Στέργιος συνεχίζει στην ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ ενώ από τη νέα σεζόν ο Χατζής Κων/νος θα αγωνίζεται στην Κ17 της SKODA ΞΑΝΘΗ και οι Δάσιος Διονύσης και Ντιντής Αθανάσιος στην Κ19 του Τυρνάβου, ομάδα της Football League.
Πολλοί από τους μαθητές της Ακαδημίας μάλιστα κατάφεραν να εισαχθούν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με τα μαθήματά τους, για το οποίο αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων.
Φέτος οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Sport Club Maracana από 17:00-22:00. Οι προπονητές της φετινής χρονιάς είναι οι : Οράσιο Μοράλες, Παπακωστούλης Κώστας, Τσιοτινός Κωνσταντίνος, Κωστής Δημήτριος, Κουτσογιάννης Γεώργιος, Ευριπίδης Βακουφτσής (προπονητής τερματοφυλάκων).
Sport Club Maracana στο 3οχλμ Λάρισας – Αθήνας (όπισθεν Storismenos), τηλέφωνο 2410-611.515, 6977-270.677
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass