ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ 300 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αυλαία στο 4ο Εθνικό Πρωτάθλημα τένις Junior

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2013 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:50
Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 4ου Εθνικό Πρωτάθλημα τένις Junior Ε1 της ΕΦΟΑ με απόλυτη επιτυχία. Οι 300 καλύτεροι νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα αγωνίσθηκαν για την νίκη στα νέα γήπεδα του Α.Σ.Α.Λάρισας στη Νεάπολη (κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια έως 12 ετών) του Ο.Α.Λάρισας στο 5ο ΚΜ Λάρισας Φαλάνης (κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια έως 14 ετών) και του Ο.Α. Νίκαιας (κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια έως 16 ετών), προσφέροντας υψηλό θέαμα και συγκινήσεις που μόνο το τένις μπορεί να προσφέρει. Οι αγώνες του πρωταθλήματος αυτού ήταν αξιολογημένοι 1ου επιπέδου και οι αθλητές δικαίωσαν τις προσδοκίες αποδίδοντας τένις υψηλού επιπέδου.
Αρωγός στην προσπάθεια των συλλόγων και συνδιοργανωτής ήταν η Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που στηρίζει οικονομικά κάθε χρόνο τους αγώνες και οι Δήμοι Λαρισαίων & Κιλελέρ. Χορηγός του τουρνουά ήταν η χαλβαδοποιϊα Αφοι Παπαγάννη-«ΟΛΥΜΠΟΣ» και χορηγοί επικοινωνίας ο δημοσιογραφικός οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και η διαφημιστική “C0NSULT” . Οι διοργανωτές όμιλοι ευχαριστούν θερμά τους φορείς και και τους χορηγούς για την συμπαράστασή τους καθώς και τους «καλούς σαμαρείτες» για την εθελοντική προσφορά τους επί 15ωρου βάσεως καθημερινά για 4 ημέρες προκειμένου να καλυφθούν ιατρικά οι αγώνες.
Στις απονομές στα Αγόρια Κορίτσια 16 παρευρέθηκαν οι Παπαχαραλάμπους Γρηγόρης- Πρόεδρος του Περ. Συμβουλίου ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού και της Αντιπεριφερειάρχη Ρ. Καραλαριώτου, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Κιλελέρ Ρίζος Κομήτσας και Φάνης Νανούλης που επανέλαβαν την πρόθεσή τους για συνεχή στήριξη τέτοιων αγωνιστηκών δραστηριοτήτων.
Στο αγωνιστικό μέρος νικητές αναδείχθηκαν οι :
ΜΟΝΑ:
Αγόρια 12: Κούτσικος Βασίλειος Φθιωτικός Ο.Α.
Αγόρια 14:Ανδρώνης Ιωάννης –Ο.Α.Αγ.Παρασκευής
Αγόρια 16: Τσιρανίδης Ευστάθιος- Ο.Α.Τούμπας
Κορίτσια 12: Σταματογιαννοπούλου Βασιλική-Ο.Α.Περιστερίου «Παλάσκας»
Κορίτσια 14: Νικολοπούλου Ναταλία -Ο. Α. Αθηνών
Κορίτσια 16: Σολδάτου Θεοδώρα -Ο.Α.Πετρούπολης
ΔΙΠΛΑ:
Αγόρια 12: Θάνος Α.(Α.Ο.Α.Ηλιούπολης)/Μπαλτάς Μ.(Α.Κ.Α.Μαραθώνα)
Αγόρια 14: Σακελλαρίδης Μ.(Ο.Α.Αγ.Παρασκευής)/Νιάρχος Ν.(Ο.Α.Αθλητική Παιδεία)
Αγόρια 16: Κωσταράς Π.(Ο.Α.Πετρούπολης)/ Αγιούς Γ.(Κερκυραϊκή Λ.Τ.)
Κορίτσια 12: Σταματογιαννοπούλου Βασιλική-Ο.Α.Περιστερίου «Παλάσκας»
Κορίτσια 14: Αδαλόγλου Μ(Ε. Ο. Επίκουρος Πολίχνης)/Μαδενλίδου ΕΡ.(Ο. Α. Βικέλας Βέροιας)
Κορίτσια 16: Ηλέκτρα Πετρίδου Η.(Ο.Α.Αθηνών) / Ντάνιελιαντς Α-Μ (Α.Σ.Α.Λάρισας)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ
Ο νομός Λάρισας, με την μακρά ιστορία στο τένις, δεν θα μπορούσε να λείψει από τις διακρίσεις. Στα αγόρια 16 η Λάρισα πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Γερούκης Βασιλείος του Ο.Α.Νίκαιας, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά το αυθεντικό του ταλέντο, κατέλαβε την 2η θέση μετά από 4 μεγάλες νίκες και μάλιστα επί ισχυρών αντιπάλων όπως ο Κωστάρας Π. (το Νο 2 του ταμπλό ) & Κατσαλής Κ.(Νο 3).Στον τελικό δεν άντεξε και υπέκυψε στον Τσιρανίδη Ε.( Νο 1) με 2-0 σετ. Η επιτυχία του Γερούκη είναι ιστορική γιατί ο Νομός Λάρισας είχε πολλά χρόνια να πανηγυρίσει τέτοια διάκριση σε αγώνες επιπέδου 1 και μάλιστα στην μεγάλη κατηγορία των junior όπου οι αθλητές ολοκληρώνονται τενιστικά και ανταγωνίζονται τους άνδρες . Ο Μπαλταγάννης Νίκος του Ο.Α.Νίκαιας προχώρησε στους 16. Αγωνίστηκαν ακόμη στο Κ.Τ. οι Νικολούλης Κώστας (Ο.Α.Νίκαιας) & Καλαμπάκας Αναστάσιος ( Α.Σ.Α.Λάρισας)
Στα Κορίτσια 16 νικήτρια αναδείχθηκε η Σολδάτου Θεοδώρα του Ο.Α.Πετρούπολης που επεκράτησε με ανατροπή στοντελικό επί της Καπέλλα Αλίκης του Ο.Α.Γλυφάδας με 2-1 σετ. Στα μετάλλια πλασαρίστηκε η Ζαχοπούλου Αθανασία του Ο.Α.Νίκαιας που κατέλαβε την 3η θέση. Στα Κορίτσια 16 είχαμε ακόμα 3 παρουσίες στα προημιτελικά (8αδα): της Καφφέ Ζωής του Ο.Α.Νίκαιας (έχασε από την συναθλήτριά της στον σύλλογο της Νίκαιας Ζαχοπούλου) , της Ντάνιελαντς Αννα-Μαρίας του Α.Σ.Α.Λάρισας και της Παπαδημητρίου Αθανασίας (Λαρισαία που προπονείται στην Αθήνα). Στο Κ.Τ. αγωνίστηκε και η Κουτσικοπούλου Βαϊα (Ο.Α.Νίκαιας).
Στις άλλες κατηγορίες των μονών διακρίθηκε και η Αγγελάκη Νικολέτα του Α.Σ.Α.Λάρισας που προκρίθηκε στις 8 καλύτερες στα κορίτσια 12.
Από τους αθλητές του Νομού Λάρισας αγωνίστηκαν με επιτυχία στα μονά και οι
Αγόρια 12: Παπαγεωργίου Στέφανος, Ρούσσος Μοϊς (Ο.Α.Νίκαιας)-προκριματικά,
Νικολούλης Χρήστος (Ο.Α.Νίκαιας), Μπαλάφας Παύλος (Α.Σ.Α.Λάρισας)-ΚΤ
Αγόρια 14:Δαγκλής Χρήστος (Α.Σ.Α.Λάρισας )-, Τζιαστούδης Χρήστος (Ο.Α.Νίκαιας)- προκριματικά
Μισδραχής Λέανδρος (Λαρισαϊκός Ο.Α.)-ΚΤ.
Κορίτσια 12: Πατρωνίδη Ε-Α, Μπούρα Α.- Α.Σ.Α.Λάρισας )-προκριματικά
Αργυρίου Α.- Α.Σ.Α.Λάρισας (ΚΤ)
Κορίτσια 14: Γιτσοπούλου Μ-Ε (Ο.Α.Νίκαιας)- προκριματικά
Σημαντικές επιτυχίες είχαν οι Λαρισαίοι αθλητές και στα διπλά. Η Ντάνιελαντς Αννα-Μαρίας του Α.Σ.Α.Λάρισας με συμπαίκτρια την Πετρίδου Η. του Ο.Α.Αθηνών κατέλαβε την 1η θέση . Ο Καλαμπάκας Αναστάσιος του Α.Σ.Α.Λάρισας με συμπαίκτη τον Κατσαλή Κ.του Ο.Α.Λιτοχώρου πήραν την 2η θέση στα Αγόρια 16. Στην ίδια κατηγορία ο Νικολούλης Κώστας (με τον Παρασχάκη Ν. –Ο.Α.Μαγνησίας) κατέλαβε την 3η θέση. Τρίτες θέσεις κατέλαβαν οι Καφφέ Ζωή- Ο.Α.Νίκαιας ( με την Μπότσα Π.-Ο.Α.Γλυφάδας) και η Ζαχοπούλου Αθανασία- Ο.Α.Νίκαιας (με την Θώδη Νίκη-Ο.Α.Φιλιππιάδας) στα κορίτσια 16, ο Νικολούλης Χρήστος του Ο.Α.Νίκαιας με συμπαίκτη τον Μπαλάφα Παύλο του Α.Σ.Α.Λάρισας στα Αγόρια 12 και η Αγγελάκη Νικολέτα του Α.Σ.Α.Λάρισας (με την Καλλίστρου Μ-Ο.Α.Πατρών) στα Κορίτσια 12.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο. Α. Λάρισας με ανακοίνωση του ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την βοήθεια που παρείχε προκειμένου να γίνουν με άψογο τρόπο οι αγώνες, και τους Δήμους Λάρισας και Νίκαιας για την υποστήριξη τους καθώς και όλους όσους βοήθησαν, καθώς και τα μέλη του για την κατανόηση τους που στερήθηκαν το τένις για 4 ημέρες προκειμένου στις εγκαταστάσεις να γίνει το πρωτάθλημα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass