Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΟΠΟΥΖΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ο σέντερ που ήρθε από την... πολιτική

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2013 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:50
Του Κ. Γκιάστα
Συνήθως από τον στίβο του αθλητισμού οι άνθρωποι περνάνε στον στίβο της... πολιτικής. Όμως ο Νίκος Τοπούζης αφού το έκανε αυτό προ μηνών αποφάσισε πως θα πρέπει να επιστρέψει στο μπάσκετ που τόσο αγαπάει και να τα συνδυάσει και τα δύο. Έτσι από χθες ο 36χρονος σέντερ αποτελεί μέλος της ομάδας μπάσκετ του Αστέρα έτοιμος να βοηθήσει τη λαρισινή ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική.
Ο Νίκος Τοπούζης μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Θανάση (ποδοσφαιριστής που πέρασε και από τον Τύρναβο) βρέθηκε σε νεαρή ηλικία στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό επί Μάλκοβιτς. Από εκεί πέρασε απέναντι από τον Ατλαντικό και πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές στην Ιστορία. Έπαιξε μπάσκετ και εκεί ενώ πήγε στη Σουηδία, στο Σπόρτιγνκ, στον Ολυμπιακό Βόλου, στο Παγκράτι, στη Νίκη Βόλου και πρόσφατα στη Μεταμόρφωση. Όμως πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε να σταματήσει από εκεί και να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην πολιτική. Ο σέντερ είναι ενεργό στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου και ειδικός σύμβουλος του Τέρενς Κουίκ που είναι τομεάρχης Εξωτερικών.
Οι εξωμπασκετικές του ασχολίες τον οδήγησαν στην Κάτω Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Συρακούσες της Σικελίας όπου πραγματοποίησε μια έρευνα και εν συνεχεία έγραψε και εξέδωσε το βιβλίο «Ημέρα Πολέμου» το 2009 και αναφέρεται σε μια ξεχασμένη εκστρατεία των Καρχηδονίων εναντίον της Σικελίας, ταυτόχρονα με την εισβολή του Ξέρξη στη Μητροπολιτική Ελλάδα.
Χθες μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα πήρε μέρος στο φιλικό με τον Μύτικα και τον ρωτήσαμε αν υπάρχει χρόνος για να χωρέσει και τις δύο υποχρεώσεις του μαζί για να μας απαντήσει: «Μην με ρωτάτε για χρόνο γιατί όλα πλέον θα τα κάνω ίσα - ίσα. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει διάθεση τότε όλα χωράνε. Και η πολιτική και το μπάσκετ. Είναι πράγματα που τα κάνω με μεγάλη αγάπη και διάθεση. Σίγουρα πιστεύω πως θα γίνει ένας καλός συνδυασμός».
Για το πώς αποφάσισε να επιστρέψει στο μπάσκετ μετά τη διακοπή (τα Χριστούγεννα) από τη Μεταμόρφωση απάντησε: «Επιστρέφω στο μπάσκετ γιατί οι άνθρωποι του Αστέρα Λάρισας με πλησίασαν με πολύ όμορφο τρόπο κάτι που τους τιμάει σαν παράγοντες. Τέτοιοι αξίζουν να βρίσκονται στον αθλητισμό μας. Γι’ αυτό και με έπεισαν να ξαναφορέσω τα... αθλητικά μου παπούτσια. Στην ουσία νιώθω πως ποτέ δεν τα έβγαλα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass