Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2-1 ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Άξιζε τη νίκη και δικαιώθηκε

Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2013 3:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:37
  
Τη νίκη που του δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Γ’ Εθνικής πέτυχε χθες επί της Νάουσας με 2-1 ο Μαχητής Τερψιθέας. Η ομάδα του Νίκου Σταυροθόδωρου χρειάστηκε να μπει σε περιπέτειες για να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα καθώς αν και ήταν ανώτερη του αντιπάλου της με χαμένο πέναλτι στο 39’, βρέθηκε στο β’ ημίχρονο πίσω στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ψύχραιμα και μέσα σε ένα λεπτό έκαναν τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τελικά αυτό που τους άξιζαν δηλαδή την πρόκριση.
Το 0-1 είχε γίνει στο 53’ από τον Περιφανόπουλο, ενώ τα δύο γκολ των Λαρισαίων πέτυχαν οι Κρεββατάς στο 73’ και Μαλάκος στο 74’. Νωρίτερα στο 67’ ο Μπρέλλας είχε κάνει μία πολύ σημαντική απόκρουση σε επικίνδυνο σουτ των φιλοξενουμένων.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
14': Μετά από συνδυασμό των Κρεββατά-Σαββίδη ο τελευταίος πάσαρε στον κενό χώρο στον Παγκαρλιώτα που σουτάρει μόλις άουτ.
17': Πάσα του Νικούλη στον Σαββίδη που σουτάρει δυνατά μόλις άουτ.
25':Ο Ντούγκος από δεξιά σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
39': Ο Νικούλης απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σουτάρει, ο Σαββίδης παίρνει ριμπάουντ και τριπλάρει τον Πέικο από τον οποίο ανατρέπεται. Το πέναλτι εκτελεί ο Νικούλης στέλνοντας άουτ.
53': Σέντρα από αριστερά του Συμπεθέρη και ο Περιφανόπουλος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (0-1).
67' : Σουτ από τον Παλατάνο και ο Μπρέλλας αποκρούει.
73': Φάουλ εκτελεί ο Κυριάκος, πίσω κεφαλιά ο Σαββίδης που βρίσκει τον Κρεββατά ο οποίος με ψαλιδάκι κάνει το 1-1.
74': Κάθετη πάσα του Κυριάκου στον Μαλάκο αυτός τριπλάρει τον τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. 2-1.
Από τους νικητές διακρίθηκαν οι
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Ν. Σταυροθώδορος): Μπρέλλας, Ντούγκος (67 Λιλλολάρι), Παγκαρλιώτας, Μπουροζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Σαββίδης, Νικούλης (67 Μαλάκος), Κρεββατάς (86 Αθανασίου).
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Β. Αργυρίου): Σιμσέρης, Συμπεθέρης (83 Πούπης), Αργυρίου Γρ., Μουσικάκης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Ρετζιάς (86 Μουρίκι), Κεφαλάς (85 Παπάδης), Παλατάνος, Νικόλτσης, Περιφανόπουλος.
 
Ν. ΣΤΑΥΡΟΘΟΔΩΡΟΣ:
«Είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάμε»
Αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Μαχητή Νίκος Σταυροθόδωρος δήλωσε τα εξής:
«Σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο αν και ξέραμε ότι παίζαμε με μία ιστορική ομάδα όπως η Νάουσα. Δεν περίμενα ωστόσο ότι η Νάουσα θα κλείνονταν τόσο πίσω. Αυτό μας δυσκόλεψε στο να φτάσουμε στο γκολ ωστόσο κάναμε ορισμένες καλές φάσεις με αποκορύφωμα το πέναλτι το οποίο χάσαμε. Στα αποδυτήρια και προσπάθησα να ηρεμήσω τους παίκτες. Σε μία ανύποπτη φάση στο β’ ημίχρονο δεχθήκαμε το γκολ αλλά εκεί που η Νάουσα θα μπορούσε να είχε κλειδώσει το ματς ο Μπρέλλας επενέβη σωτήρια. Βρήκαμε στη συνέχεια τα ψυχικά αποθέματα γιατί είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια να πάρουμε μία πολύτιμη νίκη.
Είχα εμπειρίες ως παίκτης στη Νάουσα και είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με παλιούς συμπαίκτες μου. Τους εύχομαι καλή συνέχεια».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass