ΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ…

Εξαιρετικός αλλά και πολύ άτυχος…

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2013 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:37
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
ΚΡΙΜΑ….Αυτή η λέξη ίσως ταιριάζει απόλυτα για τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου 2005 που έκαναν εκπληκτική εμφάνιση στο στάδιο Αλκαζάρ, αλλά έχασαν τελικά στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 4-3 και ενώ στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι και στην παράταση τελείωσε ισόπαλο 1-1.
Πάνω από 2.500 φίλαθλοι από όλο το νομό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, παρότρυναν από την αρχή τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη και στο τέλος παρά τον αποκλεισμό τους χειροκρότησαν θερμά, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια που έκαναν και δείχνοντας ότι θα είναι κοντά τους τη φετινή χρονιά.
Ο Τύρναβος ήταν λοιπόν ήταν εξαιρετικός αλλά παράλληλα και πολύ άτυχος, διότι στο ποδόσφαιρο όσο καλά κι αν αγωνιστεί μια ομάδα, αν δεν έχει και λίγο την εύνοια της τύχης δεν θα πάρει αυτό που δικαιούται.
Στη χθεσινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι κοίταξαν σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλό τους και ο νεαρός προπονητής Άγγελος Διγκόζης φάνηκε ότι ήταν πολύ καλά «διαβασμένος» για τον Ηρακλή, που ήταν θεωρητικά το λογικό φαβορί, όμως στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Τυρνάβου ενθουσίασε με την απόδοσή της και με τον άριστο τρόπο του παιχνιδιού της.
Με πολλή διάθεση, με συνεχές πρεσάρισμα και πάθος, ο Τύρναβος έδειξε ότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν μόνο οι φανέλες και τα ονόματα.
Δυστυχώς όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα της συνάντησης και συγκεκριμένα στο 90’ +6 κι ενώ ο επιπλέον χρόνος του παιχνιδιού ήταν 5΄, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 1-1 με τον νεαρό Τσιλιανίδη, το γκολ που είχε πετύχει με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Κώστας Κουρτεσιώτης και έδωσε το προβάδισμα στους Τυρναβίτες. 
Παιχνίδι για γερά νεύρα λοιπόν στο Αλκαζάρ, με τέσσερις αποβολές (δύο για κάθε ομάδα), πολλές κίτρινες και έναν Ηρακλή αγνώριστο σε σχέση με την εικόνα που έδειξε στα πρόσφατα φιλικά (παρά την πρόκριση) ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
Στην παράταση κι αφού προηγήθηκαν οι τέσσερις αποβολές στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με εννιά ποδοσφαιριστές, απαιτήσεις για μεγάλη μπάλα δεν είχαμε και η αλήθεια είναι ότι δεν παίχτηκε κιόλας, καθώς υπήρχε και μεγάλη κούραση αλλά και προσπάθεια για να διαφυλαχθεί το μηδέν στις δύο εστίες.
Έτσι οδηγηθήκαμε στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ηρακλή αναδείχθηκε ο Χουάντερσον, διότι αφενός ευστόχησε στο δικό του χτύπημα, αφετέρου μπλόκαρε αυτό του Κουρτεσιώτη, δίνοντας επί της ουσίας την πρόκριση, χωρίς να χαθεί ούτε ένα πέναλτι από την πλευρά του.
 
Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι ο Τύρναβος στο πρώτο ημίχρονο κόντραρε τον…υπερόπτη ίσως Ηρακλή, οι παίκτες του οποίου ήταν νευρικοί στις μεταβιβάσεις τους και δεν μπορούσαν να βρούνε εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Καραναστάση, προηγήθηκε στο 44΄με πέναλτι του Κουρτεσιώτη και ενώ κρατούσε την πρόκριση γερά στα πόδια του, στο 90’ +6, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και στα πέναλτι έχασε την πρόκριση.
……………………………………………………………………………………………
Ο Άγγελος Διγκόζης παρέταξε τον Τύρναβο με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καραναστάσης, στην άμυνα οι Σκούπρας(δεξιά), Κουρτεσιώτης(αριστερά), Τέλλος(κέντρο), Γκαλίτσιος(κέντρο), αμυντικά χάφ έπαιξαν ο Ροντρίγκο Μπάρος με τον Βανγκελί, πιο μπροστά ο Τσούκαλος (αριστερά), δεξιά ο Φελίπε, στην κορυφή της επίθεσης ο Σαχινίδης και πίσω του ο Ντατίδης.
Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του και ο τεχνικός του «Γηραιού», Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Χουάντερσον κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Μπουκουβάλας (δεξιά), Μπριλάκης (κέντρο), Παπαστεριανός (κέντρο), Κοντοδήμος (αριστερά), συμπλήρωναν την τετράδα της άμυνας. Οι Λίμα, Πουρτουλίδης συνέθεταν το δίδυμο στις θέσεις των αμυντικών χαφ, ενώ στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Ματσούκας (δεξιά), Σιατραβάνης (αριστερά) και Κυριάκος. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ζάχορα.
 
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
 
18': Ο Κοντοδήμος βρίσκει με βαθιά μπαλιά τον Ζάχορα που βγαίνει μόνος απέναντι στον Καραναστάση, αλλά η φάση σταματά καθώς ο βοηθός σηκώνει τη σημαία του για οφ-σάιντ.
25': Πρώτη καλή φάση ουσιαστικά στο παιχνίδι. Ο Ντατίδης επιχειρεί το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και τον άξονα, η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον.
29': Μεγάλη απόκρουση από τον Χουάντερσον. Ο Φελίπε Ντε Πάουλα μετά από γέμισμα και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μπριλάκη βγαίνει μόνος απέναντι στον Βραζιλιάνο γκολκίπερ, όμως ο τελευταίος απομακρύνει με τα πόδια το πλασέ που επιχειρεί ο παίκτης του Τυρνάβου.
32': Απάντηση του Ηρακλή με εξίσου μεγάλη ευκαιρία. Ο Κυριάκος εκτελεί το κόρνερ από την αριστερή πλευρά, ο Ματσούκας με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καραναστάση.
37': Ωραία ατομική προσπάθεια του Μπουκουβάλα. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ηρακλή μπήκε με ωραίο τρόπο στην περιοχή αλλά λίγο πριν εκτελέσει τον Καραναστάση, ο Γκαλίτσιος αποκρούσει την μπάλα σε κόρνερ.
44': Πέναλτι για τον Τύρναβο. Ο Ντε Πάουλα ανατρέπεται από τον Μπριλάκη, ο Γρατσάνης δείχνει την άσπρη βούλα και ο Κουρτεσιώτης ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. 
47' Ακυρωθέν γκολ για τον Ηρακλή: Ο Ματσούκας βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ζάχορα πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Κροάτης υποδεικνύεται σε θέση οφ-σάιντ
58': Καλό και δυνατό σουτ του Κουρτεσιώτη, ο Χουάντερσον πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει.
59': Δεύτερη κίτρινη στον Μπριλάκη. Ο αμυντικός του Ηρακλή κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και στη συνέχεια ανατρέπει τον Σαχινίδη έξω από την περιοχή. Ο Γρατσάνης τον αποβάλλει
66': Ο Κυριάκος σεντράρει από τα δεξιά, ο Ζάχορα πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του εξουδετερωμένου Καραναστάση.
69': Η αριθμητική ισορροπία επανέρχεται! Ο Γρατσάνης αποβάλει τον Τέλλο που υποστηρίζει ότι χτυπά εκτός φάσης τον Κοντοδήμο
71΄Από εκτέλεση φαουλ του Κουρτεσιώτη, ο Ροντρίγκο Μπάρος. έπιασε το σουτ αλλά απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ηρακλή την μπάλα.
90' +2': Με εννιά θα συνεχίσει ο Τύρναβος. Ο Ντατίδης καθυστερεί να εκτελέσει ένα πλάγιο και δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
90' +3': Με εννιά και ο Ηρακλής. Αποβάλλεται και ο Παπαστεριανός.
90' + 6': Ο Τσιλιανίδης με συρτό σουτ νικά τον Καραναστάση, ισοφαρίζει στην εκπνοή σε 1-1 και στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.
 
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
 
96': Πρώτο σουτ στην παράταση. Το επιχειρεί ο Μπουκουβάλας, αλλά η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Καραναστάση 
109': Δυνατό σουτ του Λίμα. Η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια του Καραναστάση.
113': Ωραία προσπάθεια του Ζάχορα που μπορεί να κάνει το σουτ, καθώς απέφυγε δύο παίκτες αλλά προτιμά να κάνει κοντρόλ και τελικά χάνει την μπάλα.
115': Ατομική προσπάθεια του Σκούπρα. Ο μέσος του Τυρνάβου συγκλίνει προς την περιοχή, κάνει και το σουτ η μπάλα κοντράρει στον Μπουκουβάλα και περνάει κόρνερ.
120΄ +1': Μεγάλη επέμβαση του Χουάντερσον: Ο Βραζιλιάνος αποκρούει την εξ' επαφής κεφαλιά του Κάρλος Αντρέ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουρτεσιώτη και ανάποδο ψαλίδι του Ροντρίγκο Μπάρος.
ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Μπάρος 1-0
Πορτουλίδης 1-1
Αντρέ άουτ
Μπουκουβάλας 1-2
Γκαλίτσιος 2-2
Χουάντερσον 2-3
Σκούπρας 3-3
Λίμα 3-4
Κουρτεσιώτης απέκρουσε την μπάλα ο Χουάντερσον
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Θα ήταν άδικο από αυτό τον υπέροχο και 100% μεταμορφωμένο-σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια-Τύρναβο να πούμε ότι ξεχώρισαν τρεις ή τέσσερις παίκτες.
Κατά τη γνώμη μας λοιπόν είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων και αν συνεχίσουν έτσι θα είναι η ομάδα μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.
Από τον Ηρακλή ξεχώρισαν οι Χουάντερσον, Τσιλιανίδης και Ζάχορα
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Με λάθη η διαιτησία του κ.Β. Γρατσάνη(Κουρέντας, Νταλούκας (Τρικάλων), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ.Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας). Ο Τρικαλινός διαιτητής αρκετές φορές δέχθηκε τις διαμαρτυρίες για αποφάσεις του και για το γεγονός ότι με ευκολία έβγαζε τις κίτρινες κάρτες.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 50' Ντατίδης, 52' Τέλλος, 61' Ροντρίγκο Μπάρος, 74' Σαχινίδης, 99' Βανγκέλι/ 27' Μπριλάκης, 67' Παπαστεριανός, 74' Ζάχορα
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 69' Τέλλος, 90' +3' Ντατίδης/59' Μπριλάκης, 90' +4' Παπαστεριανός
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος . Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας, Γκαλίτσιος,Τέλλος, Βανγκελί, Σαχινίδης (77' Ευαγγέλου), Ντατίδης, Ροντρίγκο Μπάρος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (72' Αντωνόπουλος), Ντε Πάουλα (67' Κάρλος Αντρέ)
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Μπριλάκης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Λίμα, Ματσούκας (65' Τσιλιανίδης), Κυριάκος (79' Κοντέων), Ζάχορα, Σιατραβάνης (46' Ονουάτσι), Πουρτουλίδης.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
*Παρά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων βρέθηκαν 40 περίπου φίλοι του Ηρακλή στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ, όπου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Στο δεύτερο ημίχρονο που δημιουργήθηκε ένταση έγιναν και συλλήψεις.
*Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, οι Λαρισαίοι βουλευτές Χρήστος Κέλλας, Θωμάς Ψύρρας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Μαλάκος.
*Τέσσερις πρώην παίκτες της ΑΕΛ αγωνίστηκαν χθες με τον Ηρακλή και αναφερόμαστε στους Κυριάκο, Κοντοδήμο, Σιατραβάνη, Μπουκουβάλα, ενώ στον πάγκο ήταν και ο γκολκίπερ Φώτης Κηπουρός.
* Στον πάγκο του Τυρνάβου ήταν οι : Ντάλλας, Σιάτρας, Πούτας, Ζυγγερίδης, Αντωνόπουλος, Ευαγγέλου, Κάρλος Αντρέ. Χρησιμοποιήθηκαν οι τρεις τελευταίοι.
Από την πλευρά του Ηρακλή την δεκαοκτάδα συμπλήρωναν οι: Ονουάτσι, Κοντέων, Τσιλιαννίδης, Κηπουρός, Χιντζίδης, Ιντζόγλου, Σαράφογλου.
Έπαιξαν οι τρεις πρώτοι.
*Ένας φίλος από τα…παλιά βρέθηκε χθες στο Αλκαζάρ και αναφερόμαστε στον πρώην τεχνικό του Τυρνάβου 2005 Γιώτη Σταματόπουλο, που παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον Βασίλη Γούτα και είχε εγκάρδια χειραψία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Μπρέζα, με τον Γιώργο Κεχαγιά, τους αδελφούς Μπάρδα και με φίλους της τυρναβίτικης ομάδας.
Επίσης τον αγώνα παρακολούθησαν και δυο πρώην προπονητές του Τυρνάβου, ο Μιχάλης Ζιώγας με τον Τάσο Μπεριτζά., όπως και οι πρώην πρόεδροι της ΑΕ Τυρνάβου, Αποστόλης Ρίζος, Αποστόλης Σακελλάρης.
*Μαζί είδαν την αναμέτρηση οι πρώην πρόεδροι του Οικονόμου Τσαριτσάνης Γιάννης Τόλιος, Γιάννης Μπέης με τον επιστήθιο φίλο τους Θανάση Μιχαλούλη.
*Σφοδρή σύγκρουση Βανγκελί - Παπαστεριανού είχαμε στο 7΄του αγώνα, ο τελευταίος έπεσε στο έδαφος και υπήρξε ανησυχία για τραυματισμό στο αυτί,
Τελικά με επίδεσμο στο κεφάλι συνέχισε το παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή. 
* «Πρώτη» χθες και για τη νέα φανέλα του Ηρακλή με τις ρίγες (μπλε σορτσάκι και κάλτσες), ενώ ο Τύρναβος φορούσε κόκκινη εμφάνιση.
*Κοντά στους συμπαίκτες του βρέθηκε και ο νεαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του Τυρνάβου 2005, Ακίμ Όμο.
*Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Σωτήρη Αλημίση.
*Στην επόμενη φάση ο Ηρακλής σε διπλούς αγώνες θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ξάνθης.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
 Διγκόζης: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας…
 *ΓΚΟΓΚΙΤΣ: «Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλη τη χρονιά»
 
Ενδιαφέρον είχε και το…τρίτο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, όπου οι προπονητές των δυο ομάδων στις δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής:
Σίνισα Γκόγκιτς: (Ηρακλή) «Εύχομαι να έχουμε υγεία και καλή χρονιά. Για το παιχνίδι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αν και ετοιμαστήκαμε για το νοκ άουτ ματς δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη. Ίσως έπαιξε ρόλο και η ζέστη. Δεν είχαμε ηρεμία, ήμασταν αργοί και οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών ήταν μεγάλες. Αντίθετα ο Τύρναβος είχε περισσότερο πάθος και κέρδισε πολλές μονομαχίες. Κέρδισε και το πέναλτι που δεν μπορώ να το κρίνω. Αλλά από τη στιγμή που το έδωσε το σέβομαι. Πιστεύω μετά το γκολ δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα. Συνεχώς έκαναν καθυστέρηση οι παίκτες του Τυρνάβου με αποτέλεσμα να μην είμαστε ήρεμοι. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς και τι θα μας περιμένει όλη τη χρονιά. Οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα και αν δεν δίνεις το 200% σε κάθε ματς θα έχουμε πρόβλημα και στο πρωτάθλημα. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα και δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να σκοράρουμε και να πάμε στην παράταση. Εκεί δεν είδαμε και πολλά πράγματα αφού και με εννέα παίχτες ήταν δύσκολο να επιτεθείς από τη στιγμή που δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια και εύχομαι οι τραυματισμοί μας να μην είναι σοβαροί. Εύχομαι στον Άγγελο Διγκόζη που είναι και φίλος μου καλή συνέχεια και είδα ότι έχει φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα».
Άγγελος Διγκόζης: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο κρατούσαμε την πρόκριση δυστυχώς δεν ήμασταν έξυπνοι ώστε να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις εκείνη τη στιγμή. Παρόλα αυτά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση και με τον τρόπο που έπαιξαν απέναντι στον Ηρακλή. Επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και τους Τυρναβίτες και τους Λαρισαίους και εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι να είναι πολύ περισσότεροι. Θα κλέψω μια φράση από τον Σίνισα (σ.σ. Γκόγκιτς) ότι αυτό το παιχνίδι ήταν ένα πολύ μεγάλο μάθημα για εμάς. Κοιτάξαμε στα μάτια μια μεγάλη ομάδα και η εικόνα του αγώνα αδικεί τον Τύρναβο. Εχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες να δουλέψουμε μέχρι το ματς με τον Βατανιακό για το πρωτάθλημα που είναι πολύ πιο δύσκολο από το σημερινό. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Έχουμε δύο απουσίες και εύχομαι να πανηγυρίσουμε τη νίκη».
Σε ερώτηση για τη διαιτησία ο Άγγελος Διγκόζης δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι απλώς αναφέρθηκε στις δύο αποβολές: «Αν ήταν αδικαιολόγητες οι κόκκινες υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και θα επιληφθεί ο πρόεδρος και η διοίκηση επί του θέματος»
Όσον αφορά εάν ο Τύρναβος αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα επειδή σκοράρει με πέναλτι επισήμανε: «Μπορεί σήμερα να σκοράραμε με πέναλτι αλλά νομίζω ότι αν πηγαίναμε να χτυπήσουμε τον Ηρακλή στα ίσια θα ήταν λάθος μας. Πιστεύω ότι τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Αυτό δείχνει ότι οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις. Ελπίζω ότι με την προσθήκη του Χρήστου Καραγιάννη αλλά και των άλλων παικτών η ομάδα θα λύσει το θέμα του σκοραρίσματος. Εκτός αν τα προηγούμενα χρόνια στο πρωτάθλημα αυτό μπαίνουν 5 γκολ. Αν ισχύει να μου το πείτε».
Επίσης ο τεχνικός του Τυρνάβου χαρακτήρισε ως…τουρνουά το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής με το νέο τρόπο της διεξαγωγής του και ανέφερε ότι η ομάδα του θα παλέψει για μια θέση στην πρώτη τετράδα εφόσον αυτό είναι εφικτό, ενώ ο Ηρακλής είπε ότι έχει τις δυνατότητες για να διεκδικήσει την πρώτη θέση και μετά που θα γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα, να διεκδικήσει την πρωτιά.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
ΧΟΥΑΝΤΕΡΣΟΝ(Ηρακλή): «Ο αντίπαλος σκόραρε πρώτος για αυτό και ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι για μας. Ευχαριστώ τον Θεό. Τα καταφέραμε και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες».
Ρωτήθηκε για το τι πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας στη διαδικασία των πέναλτι για να πετύχει από τη στιγμή που και ο ίδιος ευστόχησε σε πέναλτι. «Κάθε μέρα προπονούμαι πάρα πολύ στα φάουλ και στα πέναλτι. Προπονούμαι και ως τερματοφύλακας και ως παίκτης και για αυτό για μένα δεν ήταν κάτι πολύ δύσκολο, το να σκοράρω από το σημείο του πέναλτι».
Είπε ακόμη: «Θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσοι δουλεύουν στον Ηρακλή και στον κόσμο. Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση σε όλους αυτούς». Αν ήταν και για τον ίδιο μια απάντηση, η εμφάνισή του είπε: «Τώρα όλα είναι καλά. Ευχαριστώ τον Θεό, θέλω να ευχαριστιέμαι τη ζωή μου και τώρα όλα είναι καλά».
ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΟΥΠΡΑΣ(Τυρνάβου): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλοι μας, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και εκεί ουσιαστικά χάθηκε και η πρόκριση. Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, θα μας γίνει ένα καλό μάθημα για το πρωτάθλημα.
Εύχομαι στον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του. Προσωπικά δουλεύω σκληρά όπως και όλα τα παιδιά, θέλω να διακριθώ αλλά και να πετύχει τους στόχους η ομάδα μου».
Ερωτηθείς αν το όνομα του αντιπάλου έδινε ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες για να «κυνηγήσουν» την πρόκριση, ο αμυντικός του Τυρνάβου είπε τα εξής: «Σίγουρα ο Ηρακλής έχει μια μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αγωνίστηκε στη Σούπερ Λίγκα και οπωσδήποτε εμείς θέλαμε να δείξουμε αυτή την πολύ καλή εικόνα, γιατί τα κέρδη μας θα ήταν πολλά. Όταν λοιπόν παίζεις με τέτοιες ομάδες, πάντα έχεις ένα λόγο παραπάνω για να τις κερδίσεις».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass