ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ»

Συμφώνησε με Ακίμ Όμο ο Τύρναβος

Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ΑΙΓΑΛΕΩ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2013 2:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:36
  
Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες η ΠΑΕ Τύρναβος η οποία συμφώνησε με τον Ακίμ Σουλεϊμάν Όμο. Ο λόγος για τον 27χρονο Νιγηριανό αμυντικό χαφ (παίζει και ως στόπερ), που είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους, από τη θητεία του σε Αιγάλεω (2005-08),Ηλυσιακό (2008-09) και Πανιώνιο (2009-13) Το καλοκαίρι, ο Όμο έφτασε κοντά στον Πανθρακικό, ενώ είχε βρεθεί και στο «στόχαστρο» του ΑΠΟΕΛ. Τελικά, ο Τύρναβος κατάφερε έστω και στον επίλογο των μεταγραφών να έρθει σε συμφωνία με τον Νιγηριανό παίκτη μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Ο Ακίμ Σουλεϊμάν Όμο έφτασε αργά χθες το βράδυ στον Τύρναβο συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Πέτρο Τσιτσιμπή και σήμερα θα έχει την πρώτη του επαφή με την καινούργια του ομάδα.
Εν τω μεταξύ άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη φετινή επίσημη εμφάνιση του Τυρνάβου στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή αύριο Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ (16.00).
Με εξαίρεση τον Γεωργίου (υπάρχει καθυστέρηση σχετικά με την έκδοση του δελτίου) ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
Χθες η ομάδα προπονήθηκε πάνω σε θέματα τακτικής σχετικά με το αυριανό παιχνίδι και σήμερα το πρωί (11.00) η προετοιμασία του Τυρνάβου θα ολοκληρωθεί με την τελευταία προπόνηση.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες για νίκη έχουμε» δήλωσε χθες ο Άγγελος Διγκόζης και πρόσθεσε:
« Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είμαστε σε καλό δρόμο και η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass