ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (16:00)

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Αμπελωνιακού-Δωτιέα

* Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2013 23:22 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:36
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και στον Δωτιέα, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας(3ος όμιλος), οι αγώνες του οποίου θα αρχίσουν στις 4 το απόγευμα.
Οι δύο ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος σε μια εβδομάδα και ασφαλώς το παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Αμπελώνα, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Τόσο ο Αμπελωνιακός του Γιάννη Γκαμπέτα όσο και ο Δωτιέας Αγιάς του Σωτήρη Αντωνίου έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια και έτσι στη σημερινή αναμέτρηση ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν αναφέρθηκαν και όλοι οι παίκτες από τις δυο ομάδες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.
Μεγάλος αριθμός φιλάθλων αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο του Αμπελώνα και πιστεύουμε ότι θα αποζημιωθεί από το θέαμα που θα δει, αφού και οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο.
Διαιτητές θα είναι οι κ.Χαλβατζάκος, Τσίγγινες, Τριάντος(Θεσσαλίας).
*Στη Νεάπολη ο Μαχητής Τερψιθέας υποδέχεται τη Νάουσα και ασφαλώς έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει, εκμεταλλευόμενος το αβαντάζ της έδρας.
Αναμφίβολα το ματς χρειάζεται να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, διότι και η Νάουσα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα που δεν θα έρθει στη Λάρισα για εκδρομή.
Την προσοχή επέστησε λοιπόν στους παίκτες του ο Νίκος Σταυροθόδωρος, που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Αγωνιστικά ο τεχνικός του Μαχητής θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κουρούκα και Τσιαντούλη για διαφόρους λόγους, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αθανασίου που ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο και θα αποφασισθεί η συμμετοχή του την τελευταία στιγμή.
Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Παπαργυρίου, Γιαμούζης, Θεοδώρου (Πιερίας).
* Στα Τρίκαλα ο Α.Σ. Πυργετού θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Ζόραν Μπάμποβιτς που έχει υψηλές φιλοδοξίες και στο πρωτάθλημα.
Μια νέα ομάδα είναι ουσιαστικά οι «βυσσινί» του Πυργετού, αλλά ο προπονητής Νίκος Αργυρούλης πιστεύει πολύ σε αυτά τα παιδιά που πάνε σήμερα στη γειτονική πόλη να παίξουν χωρίς άγχος, να χαρούν το παιχνίδι και από κει και πέρα στο ποδόσφαιρο κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει ποιος θα είναι ο νικητής.
Στον αγωνιστικό χώρο φαίνεται η αξία του καθενός και οι «μικροί» του Πυργετού θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι κ.Μυριούνης, Κεντζόπουλος, Μωυσιάδης (Καστοριάς) 
*Ο Οικονόμος μεταβαίνει στην Πρέβεζα σήμερα το πρωί, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα σε αγώνα για την πρώτη φάση του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής(2ος όμιλος), με αισιοδοξία και πίστη για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι «Πράσινοι» της Τσαριτσάνης βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και πάνε στην Πρέβεζα για να διεκδικήσουν ένα αποτέλεσμα που θα τους φέρει στον επόμενο γύρο.
Η αποστολή θα ξεκινήσει με πούλμαν από την Τσαριτσάνη στις 07:45 και ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας συμπεριέλαβε τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές,: Νούσια, Γούπο, Κολιό, Κουμπούρα, Κουρδή, Σκλάβο, Καρακώστα, Παναγιώτου Διον., Σιαφαρίκα, Παπαγεωργίου, Τόλιο, Μπαμπάλη, Χάμο, Καραγκούνη, Πρικάκη, Γκουντρουμπή, Κωστούλα και Κουλτσιάκη.
Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.Κολύτας, Σκορδίλης, Βλάσσης (Κέρκυρας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass