ΧΘΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Διαμαρτυρία του ΝΟ Λάρισας

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2013 2:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:36
 
 
 
Διαμαρτυρία έκαναν χθες διοικητικοί, προπονητές, γονείς και αθλητές του ΝΟΛ με αφορμή το γεγονός ότι δεν άνοιξε η μεγάλη πισίνα του κολυμβητηρίου λόγω διαφωνίας για το πρόγραμμα των διαδρομών αλλά και για την παραχώρηση γραφείου σε σύλλογο που έγινε , όπως υποστηρίζουν, με τρόπο ευνοϊκό για τον συγκεκριμένο σύλλογο.
Μάλιστα η διοίκηση του ΝΟΛ εξέδωσε την παρακάτω καταγγελία:
«Προς ενημέρωση του κοινού της Λάρισας γνωστοποιούμε ότι υπεύθυνη για τη μη έναρξη του κολυμβητηρίου είναι αποκλειστικά η διοίκηση του ΕΑΚ. Λάρισας με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που έχει λάβει σχετικά με το μοίρασμα των διαδρομών, τις ώρες κοινού, και την ενοικίαση γραφείων στο χώρο του κολυμβητηρίου.
Κάποιοι άνθρωποι διορισμένοι από κομματικά γραφεία, διορισμένοι να εξυπηρετούν την ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου συμπεριφέρονται σαν μικροί «δικτατορίσκοι» που κάνουν κουμάντο στο φέουδό τους.
Οι κύριοι αυτοί είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν το κοινό να κολυμπάει μαζί με τους συλλόγους δηλαδή μαζί με μικρά παιδιά και να έχουν τα ίδια αποδυτήρια. Είναι νωπές οι μνήμες με το τι έγινε στο πρωτάθλημα της τεχνικής κολύμβησης.
Οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο είναι πέντε (5).ΝΟΛ, Λαρισαϊκός-Τιτάνες, Νηρέας ΑΚΑΛ και ΝΕΛ.
Οι 4 σύλλογοι εκτός της ΝΕΛ έχουν συμφωνήσει στο μοίρασμα των διαδρομών και στη λειτουργία της πισίνας σύμφωνα με τα κριτήρια που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Η ΝΕΛ έχοντας και τις πλάτες της διοίκησης του ΕΑΚΛ της οποίας υπεύθυνος κολυμβητηρίου είναι ο κ. Παπαδόπουλος γαμπρός του ιδρυτή και γενικού κουμανταδόρου της ΝΕΛ κ. Γαλανόπουλου δεν συμφωνεί. Η διοίκηση του ΕΑΚΛ με μια πρωτοφανή απόφαση και χωρίς να λαμβάνει υπ΄όψιν κανένα κριτήριο αξιολόγησης δίνει σε καινούργιο σύλλογο που δεν έχει παρουσία πουθενά μιάμιση διαδρομή .
Σε συνέχεια αυτού δίνει στη ΝΕΛ και γραφείο μπροστά στην είσοδο του κολυμβητηρίου ενώ όλοι οι άλλοι σύλλογοι είναι απέναντι και εκτός ΕΑΚΛ. Δημιουργείται έτσι αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ των συλλόγων. Η διοίκηση του ΕΑΚΛ σε σύμπνοια με τον πολιτικό κόσμο αναγνωρίζει ότι ενώ είναι νόμιμο δεν είναι ηθικό.
Όλα αυτά σε σχέση με τη συγγένεια προσώπων που προκύπτει για μέλος του δ.σ. του ΕΑΚΛ με τον ιδρυτή της ΝΕΛ βάζει ερωτήματα σχετικά με την αμερόληπτη στάση του ΕΑΚΛ και την ορθότητα των αποφάσεών τους.
Υ.Γ.(1) Σχετικά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερίας» (13-9-2013)
ας μας πει το ΕΑΚΛ πόσες αίθουσες προς ενοικίαση έχει μπροστά στην πόρτα του κολυμβητηρίου για να έχουν όλοι οι σύλλογοι.
Έδιναν προς ενοικίαση όλες τις αίθουσες του κολυμβητηρίου εκτός από αυτή που νοικιάστηκε περίεργα μέσα σε μια νύχτα.
Ας μας πει το ΕΑΚΛ γιατί στέλνει το πρόγραμμα που έχουν δώσει οι 4 σύλλογοι προς έγκριση στον 5ο και τελικά κάνει ό,τι του υποδείξει αυτός ο σύλλογος.
Όσο για το θέμα ναυαγοσώστη και καθαρισμού οι σύλλογοι είναι πρόθυμοι να ορίσουν καθαρίστριες και ναυαγοσώστες για το κοινό (αν και τα λεφτά από το κοινό τα παίρνει το ΕΑΚΛ) αρκεί να λυθεί το πρόβλημα των διαδρομών και των γραφείων.
Υ.Γ.(2) Γιατί η διοίκηση του ΕΑΚΛ δεν άρχισε να λειτουργεί το κολυμβητήριο με το περσινό καθεστώς ώστε οι αθλητές να είναι στην πισίνα και να προπονούνται (και όχι στο χόρτο του πάρκου Αλκαζάρ) και στη συνέχεια μέσω των κριτηρίων που ισχύουν και με διάλογο να λυθεί το θέμα;
Μήπως με την ενέργεια αυτή εξυπηρετεί τον 5ο σύλλογο να κάνει εγγραφές (καθώς έχει τον πρώτο λόγο με τα γραφεία που του διέθεσε το ΕΑΚΛ) ώστε να παρουσιάσει άτομα εγγεγραμμένα (καθώς δεν έχει να παρουσιάσει τώρα) ώστε να έχει λόγο μετά;»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass