Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΜΕ 1-0

Θύελλα χθες στην Ελάτεια!

* ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ 2012 ΚΑΙ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2013 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:35
Επιμέλεια: Χρ. Αρχοντούλης
Η Θύελλα Ελάτειας-ομάδα της Γ’ τοπικής κατηγορίας- έκανε χθες τη μεγάλη έκπληξη στο κύπελλο της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας τον Τοξότη-ομάδα της Α1 ΕΠΣΛ- με σκορ 1-0.
Την πρόκριση στην επόμενη φάση κατέκτησαν επίσης ο Δολιχιακός ο οποίος σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την α’ φάση υπέταξε τη Συκέα με 4-1, η Λάρισα 2012 που νίκησε τη Δήμητρα Αγιάς με 2-1, ενώ στην παράταση ο Βουκεφάλας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Δόξας Αρμενίου επικρατώντας με σκορ
2-1(1-1 κ.α).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Άγιοι Ανάργυροι-Αχιλλέας Φαρσάλων        3-0
ΑΕΔ Νίκαιας-Απόλλων Λάρισας    3-1
Αμυγδαλέα-Ηρακλής Λάρισας (18/9, 16.30)
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Κοιλάδα-Ηρακλής Χάλκης   0-4
Αρμένιο-Βουκεφάλας           1-2 παράταση (κ.α. 1-1)
Λάρισα 2012-Δήμητρα Αγιάς           2-1
Νέα Πολιτεία-Ομορφοχώρι (18/9, 16.30)
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μύτικας Καλυβίων/Όλυμπος-Βλαχογιάννι 0-4
Π.Ο.Ε-Σμόλικας        0-2
Δολιχιακός-Συκέα     4-1
Αστέρας Τυρνάβου-Δολιχιακός (19/9, 16.30)
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Γλαύκη-Καλοχώρι     3-0
Ελευθεριακός-Παραπόταμος          0-8
Ελάτεια-Τοξότης        1-0
Δήμητρα Γιάννουλης-Αβέρωφ (18/9, 16.30)
 
ΛΑΡΙΣΑ 2012            2
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ     1
Αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Βιολογικού, όπου η Λάρισα 2012 κέρδισε τη Δήμητρα Αγιάς με σκορ 2-1
Οι γηπεδούχοι του Αποστόλη Κορομηλά-ομάδα της Β’ ΕΠΣΛ- κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ στα πρώτα 33’ της αναμέτρησης και παρότι οι της Αγιάς μείωσαν στο 42’, διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Όσον αφορά στη Δήμητρα-ομάδα της Α1 ΕΠΣΛ- του Βαγγέλη Μάνου, στο δεύτερο ημίχρονο σαφώς πιο βελτιωμένη έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φτάσει στην ισοφάριση, την άγγιξε στο 87’ αλλά δίνοντας χώρο στον αντίπαλό της, κινδύνεψε να δεχθεί ένα τρίτο τέρμα που απέτρεψε κυρίως με σωτήριες επεμβάσεις ο γκολκίπερ Φιλοκώστας.
Το σκορ άνοιξε για τους νικητές στο 18’ ο Δημήτρης Κίτσιος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Φιλοκώστα και στο 33’ ο Αντώνης Γαλάρας με θαυμάσιο πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Η Δήμητρα Αγιάς μείωσε στην εκπνοή του ημιχρόνου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του έμπειρου σέντερ φορ Βασίλη Σαμαρά, που λίγο πιο πριν στο 42’ είδε την μπάλα να αποκρούεται από το δοκάρι της εστίας του Κούρτη.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις απείλησαν και με ένα τρίτο τέρμα με τους Κίτσιο (50’), Μάντζα (83’ δοκάρι μετά από παρέμβαση αμυντικού) ενώ στο 61’ και 81’ ακυρώθηκαν τα γκολ που σημείωσαν οι Γαλάρας και Μάντζας ως οφσάιντ με υπόδειξη του α’ βοηθού κ. Καραθάνου.
Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις η Λάρισα 2012 κινδύνεψε να ισοφαρισθεί στο 87’, αλλά η δυνατή κεφαλιά του Γκρίτζια αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρια μετά από χτύπημα κόρνερ του Ζαχαρούλη και το παιχνίδι τελείωσε 2-1.
* Προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιος ο Μάκης Γεωργίου ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Καραθάνο και Κοτούμπα, που επίσης ήταν αρκετά καλοί.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Αποστόλης Κορομηλάς): Κούρτης, Γκόλτσιος, Μπαστούνης (64’ λ.τ Δημόπουλος), Φλώρος Π., Φλώρος Π., Φλώρος Α., Κίτσιος, Στρατής (77’ Ευθυμίου Δ.), Αγγελόπουλος, Μάντζας, Γαλάρας (88’ Ευθυμίου Μ.).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ (Βαγγέλης Μάνος): Φιλοκώστας, Γεωργοβίτσας, Γεράκας (81’ Ζιώγος), Γκρίτζιας, Μουσιός, Τσιαγκαλάς, Ζαχαρούλης, Χατζής, Αθανασίου, Φλώρος, Σαμαράς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass