ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Το μυαλό στην κλήρωση της Football League

* ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤAI ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(12:00)

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα της Football League αρχίζει από σήμερα, καθώς στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής(Θεμιστοκλέους 42).
Εκπρόσωπος του λαρισινού ποδοσφαίρου θα είναι ο Τύρναβος 2005, που θα προσπαθήσει να έχει μια αξιόλογη παρουσία και να υλοποιήσει τις προσδοκίες των φιλάθλων του αλλά και των φίλων του νομού.
Έτσι το μυαλό των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας, των διοικούντων και των φιλάθλων του θα είναι στην κλήρωση, ευελπιστώντας να υπάρξει ένα βατό πρόγραμμα, αν και επανειλημμένα έχει τονίσει ο προπονητής του Άγγελος Διγκόζης πως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, όλες οι ομάδες αξίζουν του ανάλογου σεβασμού και χρειάζεται να αντιμετωπίζονται με την πρέπουσα σοβαρότητα στα παιχνίδια.
Το πρωτάθλημα θα γίνει σε δύο ομίλους των 14 ομάδων με την ομάδα του Τυρνάβου να συμμετέχει στο βόρειο όμιλο μαζί με τις: Δόξα Δράμας, Καβάλα, Γάζωρο, Ηρακλή, Καλαμαριά, Γιαννιτσά, Πιερικό, Αιγινιακό, Βατανιακό, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου.
Στο νότιο όμιλο συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες: Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός, Βύζας Μεγάρων, Γλυφάδα, Επισκοπή, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Ολυμπιακός Βόλου, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωκικός, Φωστήρας και Χανιά.
Οι 4 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου με το τέλος του πρωταθλήματος θα αγωνιστούν σε ένα νέο μίνι πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών απ' όπου θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα. Οι τρεις τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου υποβιβάζονται απευθείας στη Γ' εθνική.
*Την ΠΑΕ Τύρναβος θα εκπροσωπήσει και στην σημερινή κλήρωση το κορυφαίο διοικητικό στέλεχός της ο Αχιλλέας Δόκος, που ήδη βρίσκεται στην Πρωτεύουσα.
*Να σημειώσουμε ότι το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ πιθανότατα θα πληροφορηθούν σήμερα οι παράγοντες των ομάδων για το πότε θα γίνει και η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass