ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Δάφνη Γλαύκης: Σε ρόλο πρωταγωνιστή

* Ν. Μπατρακούλης: «Αισιοδοξούμε για το καλύτερο»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2013 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:25
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας θέλει να παίξει η Δάφνη Γλαύκης. Με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα αρχής γενομένης από τον προπονητή Δημήτρη Δανιλούλη οι «πράσινοι» θέτουν υψηλούς στόχους και για τη νέα χρονιά. Μπορεί η άνοδος να μην αποτελεί αυτοσκοπό ωστόσο μέσα από το καλό ποδόσφαιρο η ομάδα της Γλαύκης θέλει να δείξει ότι αξίζει να αλλάξει κατηγορία.
«Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσουμε. Έχουν γίνει πολλά καινούργια πράγματα στην ομάδα, το κλίμα είναι ευχάριστο και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε ακόμα πιο ευχάριστο με τις εμφανίσεις μας και τα επιτυχή αποτελέσματα» δήλωσε ο νέος τεχνικός Δημήτρης Δανιλούλης και πρόσθεσε:
«Το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ θα είναι μεν ανταγωνιστικό όχι όμως με υψηλό δείκτη ποιότητας. Θα υπάρχουν πιστεύω πολλές ισάξιες ομάδες και αυτή που θα αντέξει μέχρι τέλος θα πετύχει τους στόχους της. Εμάς για παράδειγμα μας βοηθάει το ότι το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλο με πολλές ομάδες γιατί πολύ δύσκολα θα φανούμε ολοκληρωμένοι και με υψηλά στάνταρτ απόδοσης από την αρχή καθώς το φετινό πρωτάθλημα ξεκινάει πιο νωρίς. Όσο φυσικά περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Γι΄ αυτό και οι ομάδες που έχουν καλό υλικό κάποια στιγμή θα βγάλουν στο γήπεδο.
Σχετικά με το φετινό ρόστερ πρέπει να τονίσω ότι έγιναν αρκετές αλλαγές καθώς έφυγαν ορισμένα παιδιά από την περσινή ομάδα που ήταν βασικοί και τερμάτισαν τη Δάφνη ψηλά πέρσι και ήρθαν κάποια άλλα. Πιστεύω ότι ήρθαν ισάξια ή και καλύτερα άρα ο στόχος είναι να πετύχουμε κάτι υψηλότερα από πέρσι».
ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μπαντρακούλης μιλώντας για τη νέα χρονιά τόνισε:
«Ξεκινάμε μια καινούργια χρονιά με δικά μας παιδιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας αλλά παρά τα προβλήματα που έχουμε καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε πολλά παιδιά στη διοίκηση και αισιοδοξούμε για το καλύτερο. Υγεία πάνω απ’ όλα και ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass