ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ (17.00)

Ώρα για Super Cup

* ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2013 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:16
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς άρχισε. Ο λόγος για τον 7ο τελικό του Super Cup της ΕΠΣΛ που θα διεξαχθεί σήμερα στις 17.00 για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στο AEL FC Arena με αντιπάλους τον πρωταθλητή Μαχητή Τερψιθέας και την κυπελλούχο Δήμητρα Γιάννουλης.
Πρόκειται για τον αγώνα με τον οποίο ανοίγει αυλαία της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου στο νομό και ο οποίος πέραν του αγωνιστικού ενδιαφέροντος αποτελεί γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας με ανταποδοτικό για τα σωματεία της ΕΠΣΛ χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του ταμείου αρωγής (τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ).
Οι δύο αντίπαλοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και παρά την κούραση από το βεβαρημένο πρόγραμμα των προπονήσεων δηλώνουν πανέτοιμοι να προσφέρουν θέαμα και πολλές συγκινήσεις στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το τρόπαιο.
Από την πλευρά της η διοίκηση της ΕΠΣΛ απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να δώσει το «παρών» και να στηρίξει την προσπάθεια απολαμβάνοντας παράλληλα ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι.
Η ιδιαιτερότητα της σημερινής αναμέτρησης έγκειται στο γεγονός ότι τόσο ο τυπικά γηπεδούχος Μαχητής Τερψιθέας όσο και η Δήμητρα Γιάννουλης παίρνουν μέρος για πρώτη φορά σε έναν τελικό Super Cup κι έτσι το κίνητρο για τη νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από τα δύο στρατόπεδα ο Νίκος Σταυροθόδωρος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κουρούκα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σαββίδη ο οποίος ωστόσο κλήθηκε στην αποστολή. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Μπουρνάκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σουφχάρα και Γεωργούλα ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Σπανού και Κοταρέλα οι οποίοι όμως συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.
Αναλυτικά οι παίκτες των δύο ομάδων που κλήθηκαν για τον σημερινό τελικό:
Μαχητής Τερψιθέας: Μπρέλλας, Κουρδής, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Σαββίδης, Φλώρος, Αθανασίου, Μπουροζίκας, Βλησαρούλης, Μολάς, Μπόλος, Παυλόπουλος, Νικούλης, Τσιαντούλης, Μάτος, Μαλάκος, Κορλός, Τάτσιος, Λιλολάρι, Κυριάκος.
Δήμητρα Γιάννουλης: Γκικούδης, Παπαγιωτόπουλος, Φατούρας, Μακανίκας, Μπαρούτας, Τέγος, Ζάρρας, Μπαλωμένος, Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Μανάκας, Κοταρέλας, Σπανός, Παναγιωτίδης, Γκαλγκανόπουλος, Πατσιωτός, Χατζημπύρος, Μαλαβιέζος Ε., Μαυρουδής, Σελήνης.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το φετινό τελικό του Super Cup θα διευθύνει ο Αντώνης Ζήλος, με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδημητρίου και Αποστόλη Καρακώστα. Χρέη «τέταρτου» διαιτητή θα εκτελέσει ο Χρήστος Μαστοροδήμος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιάννης Κωστής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρη παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί.
*Από την ΕΠΣΛ διευκρινίζεται ότι το κυλικείο του γηπέδου δεν θα λειτουργήσει.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass