ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΕΝΤΕΡ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

«Όχι» στην ΑΕΚ, «ναι» στον Αστέρα

* «ΗΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΔΗΛΩΣΕ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2013 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:16
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί να ήταν κλεισμένος από την ΑΕΚ και θεωρείτο επίσημα παίκτης της ομάδας ενόψει της Α2 Εθνικής κατηγορίας όμως χθες είπε «όχι» στο δικέφαλο αετό (για οικονομικούς λόγους) και παράλληλα είπε «ναι» στον Αστέρα. Έτσι ο Γιώργος Οικονόμου είναι από χθες στη Λάρισα.
Ο Αστέρας έκλεισε το ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος μπάσκετ για την περίοδο 2013 - 2014 με έναν παίκτη που αναμένεται να προσφέρει ωραίες στιγμές γεμάτες καρφώματα. Η λαρισινή ομάδα, χθες, απέκτησε τον ύψους 2.04 σέντερ, Γιώργο Οικονόμου. Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει στο... αίμα του τα καρφώματα, ενώ πέρσι με τη φανέλα του Πορφύρα κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ.
Είναι 29 χρόνων και έχει αγωνιστεί παλιότερα σε Β’ Εθνική με τη φανέλα του Αρίωνα. Επίσης έχει παίξει σε Βουλιαγμένη, Νικόπολη Πρεβέζης, Ένωση Ηλίου Γ’ Εθνική και Ιωνικό Νικαίας.
Χθες ήρθε στην πόλη της Λάρισας και υπέγραψε στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του προέδρου Κώστα Μπαζάκη και των διοικητικών Γιώργου Γουμενόπουλου, Χρυσόστομου Μπαζάκη, Άκη Παπαθεοδώρου αλλά και του μάνατζέρ του.
«Είμαι σε μια ομάδα που με έκανε να αφήσω το σπίτι για να έρθω σε αυτή. Το πέτυχε αυτό γιατί απέδειξε πως είναι πραγματική οικογένεια» δήλωσε ο σέντερ στην «Ε» και συνέχισε «Ο Αστέρας με τις κινήσεις που έχει κάνει έχει αποδείξει πως έχει υψηλούς στόχους και όλοι θα βοηθήσουμε για να τους πετύχουμε. Γι΄ αυτό ήρθαμε στη Λάρισα σε μια πόλη άλλωστε που γνωρίζει από μπάσκετ».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστέρα, Κώστας Μπαζάκης, δήλωσε για την τελευταία αυτή κίνηση: «Είναι αυτό που ψάχναμε ο Γιώργος Οικονόμου. Είμαστε ικανοποιημένοι από την κίνηση. Πρόκειται για έναν παίκτη πολύ εντυπωσιακό και συνδυάζεται άμεσα με τον Δαουλάρη. Μαζί με τον Λιάκο και όλους τους νεαρούς έχουμε ένα καλό ρόστερ πλέον. Ο στόχος που είναι μια καλή πορεία και πάλι στη Γ’ Εθνική είναι πλέον εφικτός»
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass