ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

«Εκλεισε» και ο Παγκαρλιώτας

* ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2013 20:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:13
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τη φανέλα του Μαχητή Τερψιθέας θα φορέσει τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο Αλέξης Παγκαρλιώτας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο «στόχαστρο» των «κυανολεύκων» και το τελευταίο διάστημα έπαιρνε κανονικά μέρος στις προπονήσεις της προετοιμασίας.
Ο Αλέξης Παγκαρλιώτας είναι γεννημένος την 1/5/1980 και με την εμπειρία του θα βοηθήσει τον Μαχητή στο δύσκολο έργο του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα και το 2002 έπαιξε στην ΑΕΛ και μετράει συνολικά 58 επαγγελματικές συμμετοχές (σε ΑΕΛ 40 και Εορδαϊκό 18). Παράλληλα έχει 244 ερασιτεχνικές συμμετοχές σε Χάλκη 60, Μελιβοία 30, Πυργετό 25, Ιτέα 14, Π.Ο.Ε. 85 και Τοξότης 30. Είναι προπονητής στις ακαδημίες του Τοξότη από το 2012.
Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του τεχνικού Νίκου Σταυροθεόδωρου που θα ενισχύσει την αριστερή πλευρά της ομάδας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Ήρθα σε ένα σωματείο που έχει οργάνωση και όραμα, υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και ικανός προπονητής και πιστεύω ότι οι στόχοι μας θα επιτευχθούν» δήλωσε για τη μεταγραφή του ο Αλέξης Παγκαρλιώτας και πρόσθεσε:
«Ελπίζω να είμαι γερός και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το όνειρο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Χρήστο Γκάτα έναν άνθρωπο που μου έχει προσφέρει πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου, τόσο όσο ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής».
Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του Μαχητή, Αχιλλέας Στεργιάκης δήλωσε:
«Μετά την προκήρυξη της Ε.Π.Ο. όπου οι γεννημένοι πριν από 1.1.1980 δεν παίζουν σαν μεγάλοι, ολοκληρώσαμε μια σπουδαία μεταγραφή, αυτή του Αλέξη Παγκαρλιώτα. Ο Αλέξης είναι ένας ποδοσφαιριστής που κουβαλάει πολλές εμπειρίες στον χώρο αυτό και θα βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο έργο της. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι να είναι γερός και δυνατός και όλοι μαζί να ζήσουμε το όνειρο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass