ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Βελτιωμένος ο Τύρναβος κέρδισε 1-0

*ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2013 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:13
 
Ιδ. ανταπόκριση
Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και σαφώς βελτιωμένος ο Τύρναβος 2005, κέρδισε προχθές το απόγευμα στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα, με σκορ 1-0.
Το γκολ για την τυρναβίτικη ομάδα σημείωσε ο Κώστας Κουρτεσιώτης με πέναλτι στο 37' της αναμέτρησης. Τα Τρίκαλα είχαν μία καλή ευκαιρία στο 43' όταν σουτ του Σίμοβιτς απέκρουσε ο Ντάλλας, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα κινήθηκαν υποτονικά, δεν είχαν καλή κυκλοφορία στη μεσαία γραμμή δεν μπόρεσαν να βγάλουν φάσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων και εν τέλει έμειναν με 2-3 μικρο-ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν κι αυτές από ατομικές ενέργειες παρά από συντονισμένες προσπάθειες
Πάντως και τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει πρώτα το σκορ στο 14' όταν το μακρινό σουτ του Γέφτιτς έβγαλε με δυσκολία σε κόρνερ ο Καραναστάσης. Οι φιλοξενούμενοι από τη δική τους πλευρά έβγαλαν τρέξιμο στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν πιο σταθερά βήματα μέσα στο γήπεδο και απείλησαν τρεις φορές πριν φτάσουν στο γκολ από τα 11 βήματα. Η πρώτη ευκαιρία βγήκε στο 13’ από το σουτ του Κουρτεσιώτη που έφυγε άουτ, η δεύτερη προειδοποιητική στο 21’ από ατομική του Μπάρος και η τρίτη έφερε διαμαρτυρίες για ανατροπή και πέναλτι που δεν δόθηκε στο 29’ σε προσπάθεια του Βαγγελή. Στο 37’, όπως προαναφέραμε, ο Κουρτεσιώτης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Ηλία. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε και εκτέλεσε ο Καρδιτσιώτης αριστεροπόδαρος που ευστόχησε από τα 11 βήματα γράφοντας έτσι και το 0-1 του Τυρνάβου, σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι. Στο 42' ήταν η σειρά του Σίμοβιτς να δοκιμάσει το πόδι του από μακριά, όμως ούτε αυτός κατάφερε να νικήσει τον Ντάλλα (αντικατέστησε τον Καραναστάση πριν το ημίχρονο) κι έτσι το σκορ δεν άλλαξε. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι αλλαγές των προπονητών επηρέασαν την εικόνα των δύο ομάδων και τα Τρίκαλα έμειναν μόνο με δυο-τρεις ατομικές του Τεντολούρη από τα πλάγια που δεν είχαν όμως την επιζητούμενη κατάληξη.
Ο Τύρναβος λοιπόν έδειξε σημάδια βελτίωσης, ήταν σοβαρός και ορεξάτος, αλλά σίγουρα ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά για να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα στον χώρο της Β΄Εθνικής.
Στα αξιοσημείωτα και παραλειπόμενα του πρώτου εντός έδρας αγώνα των Τρικάλων, καταγράφεται η εικόνα των άδειων κερκίδων του δημοτικού σταδίου. Στο φιλικό του Σαββάτου με αντίπαλο σωματείο Β’ Εθνικής μετρήθηκαν 75 άτομα στο γήπεδο και αναμφίβολα αυτό το νούμερο δεν δείχνει δυναμική ή τουλάχιστον δεν αφήνει ενθαρρυντικό δείγμα γραφής για μια ομάδα που φιλοδοξεί να κυνηγήσει την άνοδο στη football league.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ 1963 (Ζόραν Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Στάμος, Κάλφας, Ηλίας, Σίμοβιτς, Γέφτιτς, Διβανές, Τσβέτκοβιτς, Βουκέλια, Τεντολούρης, Κόλα. Έπαιξαν και οι: Μούτσιος, Βαλτιμάς, Αργύρης, Ρουσιαμάνης, Ιωαννίδης, Μπόντε, Φορτούνης, Αλμπάνης, Κλαπανάρας, Δρυς, Χοτζάι.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης (30’ Ντάλλας-60΄, Πρίφτης), Τέλλος, Γκαλίτσιος, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Μπάρος, Ντατίδης, Καραγιάννης Ηλ., Βαγγελή, Τσούκαλος, Καραγιάννης Χρ. Έπαιξαν και οι: Σιάτρας, Ευαγγέλου, Σουλιώτης, Δημολιός, Μάγγος, Πούτας.
*Την Τετάρτη ο Τύρναβος θα αγωνισθεί σε ένα ακόμη πιο δυνατό τεστ στο ΕΑΚ Βόλου με τον Ολυμπιακό(18:00).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass