ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ο «Τζέι Τζέι» Παμπόε στον Τύρναβο

* ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2013 20:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:13
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Σε συμφωνία με έναν αξιόλογο παίκτη τον «Τζέι Τζέι» Παμπόε που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή ήρθε ο Τύρναβος 2005, ενισχύοντας το δυναμικό του.
Προχθές ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν στον Τύρναβο και μέσα σε λίγα λεπτά-όπως πληροφορηθήκαμε -οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια.
Χθες ο Παμπόε αναχώρησε για την Πάτρα, προκειμένου να λύσει ορισμένα διαδικαστικά θέματα με την ομάδα της Παναχαϊκής και λογικά θα επιστρέψει σήμερα, ώστε αύριο να υπογράψει το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο και να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα του Τυρνάβου.
Ο Kβάμε Aτζεμάν «Τζέι Τζέι» Παμπόε είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως δεύτερο φορ και περιφερειακός επιθετικός και έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, τον οποίο είχε αποκτήσει από ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας όπου αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα για πέντε μήνες, έχοντας προπονητή τον Γιώργο Κούτση και έχει εμπειρία αγώνων της Β΄Εθνικής κατηγορίας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ
Μετά το χθεσινό φιλικό με τα Τρίκαλα, ο Τύρναβος θα δώσει στη συνέχεια τρία ακόμη δυνατά φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα θα αγωνιστεί στον Βόλο με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 31 του μηνός στην Αγιά με τον Δωτιέα στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων και στις 7 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αιγινιακό, παιχνίδι που εξετάζεται να διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ, έδρα που θα χρησιμοποιήσει ο Τύρναβος στους επίσημους αγώνες πρωταθλήματος της Football League και του κυπέλλου Ελλάδος, αντίστοιχα.
Στα τρία αυτά φιλικά παιχνίδια ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Άγγελος Διγκόζης θα έχει την ευκαιρία να καταλήξει σε ποιο σχήμα περίπου έχει στο μυαλό του, για τις επίσημες αναμετρήσεις.
Φυσικά θα δοθούν και άλλα φιλικά μέχρι την έναρξη, έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή ετοιμότητα.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Συνεδριάζει την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013 και ώρα 13.00΄, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Προκήρυξη Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014
2.- Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής κλήρωσης πρωταθλήματος.
3.- Διάφορα Θέματα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass