ΕΝΩ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

«Εκλεισε» Χρ. Φλέγγα ο Αμπελωνιακός

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2013 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:08
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στην ομάδα του Αμπελωνιακού. Ο λόγος για τον Χρήστο Φλέγγα ο οποίος θα φορέσει ξανά φέτος την πράσινη φανέλα καθώς συμφώνησε με την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν δύο χρόνια. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (Πελασγιώτιδα, ΑΕΛ, Αμπελωνιακός, Τύρναβος) θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας κυρίως στον ανασταλτικό τομέα και η παρουσία του αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Αμπελωνιακού στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
«Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέφω στην ομάδα του Αμπελωνιακού και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά ωστόσο με την παρουσία αφενός του νέου τεχνικού Γιάννη Γκαμπέτα και αφετέρου με την οργάνωση που διαθέτει ο σύλλογος και τη συμπαράσταση του κόσμου πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο Χρήστος Φλέγγας αναφερόμενος στην επιστροφή του στον Αμπελωνιακό.
Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά του συλλόγου οι «πράσινοι» επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής προκειμένου να ολοκληρώσουν το παζλ των φετινών μεταγραφικών κινήσεων.
Στο στρατόπεδο του Αμπελωνιακού επικρατεί ικανοποίηση από την πορεία της προετοιμασίας και το αγωνιστικό επίπεδο των παικτών όπως φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό με τον Αμπελωνιακό. Η ομάδα παρουσίασε ενθαρρυντικά στοιχεία παρά τις απουσίες παικτών και κυρίως έδειξε σαφή στοιχεία βελτίωσης σε σχέση με το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Το επόμενο αγωνιστικό τεστ για την ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα θα είναι αύριο στη Γιάννουλη με την ομάδα της Δήμητρας.
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass