ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Χτυπά» 10άρι και φορ ο Τύρναβος

* ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΕΒΗ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β. ΜΠΡΕΖΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΙΜ Γ. ΜΠΑΣΔΕΚΗ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2013 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:59
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Εντείνονται οι προσπάθειες για να καλυφθούν δύο ακόμα θέσεις και να ολοκληρωθεί χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός του Τυρνάβου. Οι «κυανέρυθροι» επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός σέντερ φορ που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Football League. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τυρναβίτικη ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικότερα για την περίπτωση του επιτελικού μέσου δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.
Εν τω μεταξύ στη Σαμαρίνα μετέβη χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας μαζί με τα μέλη της διοίκησης οι οποίοι παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα ο κ. Μπρέζας είχε μια σύντομη επαφή με τους ποδοσφαιριστές, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας από τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη και τον γενικό διευθυντή Πέτρο Τσιτσιμπή.
Μαζί με τους διοικητικούς της ΠΑΕ στη Σαμαρίνα βρέθηκε χθες και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των «κυανέρυθρων» χειρουργός ορθοπεδικός Γιώργος Μπασδέκης ο οποίος εξέτασε τους ποδοσφαιριστές και έδωσε τις απαιτούμενες ιατρικές οδηγίες. Προβλήματα τραυματισμών δεν αντιμετωπίζονται και το κλίμα στο στρατόπεδο του Τυρνάβου είναι εξαιρετικά καλό.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο Πέτρος Τσιτσιμπής «υπάρχει όρεξη για δουλειά από την πλευρά των παικτών οι οποίοι ανταποκρίνονται στους ρόλους τους, ενώ σε ό,τι αφορά στο προπονητικό τιμ εργάζεται άψογα»
Εν τω μεταξύ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Τυρνάβου, ο Βραζιλιάνος Ροντρίγκο ντο Σάντος Μπάρος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές την ερχόμενη εβδομάδα.
Τέλος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και η νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση «www.paetirnavosfc.gr» η οποία θα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για όλες τις εξελίξεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass