Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Με τις μηχανές στο φουλ

* ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (16.00)

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2013 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:00
Με τις μηχανές στο φουλ συνεχίζει την προετοιμασία της η Δήμητρα Γιάννουλης, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Όσον αφορά στο 1ο δυνατό τεστ της ομάδας με αντίπαλο τους Νέους του Ολυμπιακού Πειραιώς, φιλικός αγώνας που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα (16:00) στο γήπεδο Αγιάς, ο προπονητής Γιάννης Μπουρνάκας προσπάθησε όλη την προηγούμενη εβδομάδα και ανέβασε την αγωνιστική ψυχολογία των παικτών του, τονίζοντας ιδιαίτερα τη θέληση που πρέπει να διακατέχει όλους για την επίτευξη διακρίσεων τόσο προσωπικά για τον καθένα πολύ δε περισσότερο όταν αντανακλά στη συλλογική προσπάθεια της ομάδας και τούτο έχει ακόμη πιο μεγάλη αξία όταν και όσο οι στόχοι του σωματείου είναι εξίσου μεγάλοι.
Ένας από τους παίκτες που αποτελούν το νέο αίμα, προερχόμενος από τα σπλάχνα της Γιάννουλης και που αναμένεται τόσο αυτός όσο και άλλα νέα παιδιά να αποτελέσουν φέτος αξιοποιήσιμο όπλο στα χέρια των προπονητών της Δήμητρας, ο ταλαντούχος επιθετικός Χρήστος Δαούλας, μίλησε για το παιχνίδι καθώς επίσης για τους στόχους και την προοπτική της ομάδας: «Παίζουμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι με μια ομάδα αρκετά καλή, την οποία αποτελούν παιδιά ελπίδες του αύριο για τον Ολυμπιακό. Είναι πρόκληση για μας αυτός ο αγώνας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των προπονητών μας. Βρισκόμαστε πολύ νωρίς ακόμη όσον αφορά την προετοιμασία καθώς έχουμε κι άλλο δρόμο να διανύσουμε, παίζοντας παράλληλα και σε άλλα φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών αναμετρήσεων. Οι στόχοι που θέσαμε εφέτος είναι πολύ υψηλοί και θα επιδιώξουμε όλοι μέσα από πολλή δουλειά και προσπάθεια, να τους υλοποιήσουμε».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass