Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΜΠΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Υπέγραψε και πήγε στη Σαμαρίνα

* ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2013 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:59
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Άγγλος στο…ραντεβού του ήταν χθες ο 26χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο ντος Σάντος Μπάρος, ο οποίος αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη Λάρισα, εν συνεχεία μετέβη στον Τύρναβο και υπέγραψε συμβόλαιο στα γραφεία της εταιρίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Βασίλη Μπρέζα. Υποσχέθηκε δε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και έκανε λόγο ότι ήρθε σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που έχει φιλοδοξίες, απορρίπτοντας προτάσεις που δέχθηκε και από άλλες επαγγελματικές ομάδες.
Ο Μπάρος συνοδευόταν από τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ και μανατζέρ του τώρα τον Βέλα Τζούνιορ, που και ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τύρναβο.
Εν συνεχεία με τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Κουτίνα ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετέβη στη Σαμαρίνα των Γρεβενών, όπου μετά τη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και την τεχνική ηγεσία, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από σήμερα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Στο μεταξύ, εντείνονται οι προσπάθειες από τη διοίκηση για να αποκτηθούν δυο ακόμη ποδοσφαιριστές, ένα δεκάρι και ένας σέντερ φορ.
Για τον πρώτο πιθανόν να έχουμε εξελίξεις ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα αγαπητός στη Λάρισα και δέχθηκε επίσημη πρόταση, αλλά περιμένει κάποιες άλλες εξελίξεις…
Όσον αφορά στον δεύτερο, πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν συζητήσεις με δυο-τρεις πολύ καλούς παίκτες, όμως προς το παρόν δεν προχώρησαν και το θέμα του σέντερ φορ παραμένει στάσιμο.
Κατά τα άλλα ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές και πριν από το φιλικό παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18 Αύγουστου στον Αμπελώνα, οι Τυρναβίτες θα παίξουν με ομάδα που προετοιμάζεται στην περιοχή της Σαμαρίνας, ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο εάν βρεθεί αντίπαλος.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Σημαντική είναι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας από κάθε απλό φίλαθλο του Τυρνάβου και γενικά από φίλους της ομάδας στο νομό. Γι’ αυτό τον λόγο οι διοικούντες προσπαθούν καθημερινά να πείσουν τον κόσμο ότι είναι ιδιαίτερη τιμή που ο Τύρναβος παίζει μετά από 46 χρόνια στη Β’ Εθνική, όπως και το γεγονός ότι θα αγωνίζεται σε μια ιστορική έδρα της Λάρισας, στο θρυλικό Αλκαζάρ.
Τα εισιτήρια τιμώνται 100 ευρώ για τις θύρες 2 και 4 του σταδίου και 200 ευρώ για την κεντρική (θύρα 3).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass