ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΕΞΙΔΑ

Ένας παρουσιάζεται και ένας «κόπηκε»...

* ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΒΑΡΒΑΤΑΚΟΥ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2013 2:35 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:59
Του Κ. Γκιάστα
Μια μόνο ημέρα απέμεινε για την κρίσιμη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ (17.00, ξενοδοχείο «Διόνυσος») και ήδη οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι αρχίζουν να παίρνουν θέση. Πρώτος το επιχειρεί ο Βαγγέλης Πλεξίδας ο οποίος απόψε και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο «Imperial» θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα αναλύσει το πλάνο που έχει για την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ. Η συνέντευξη Τύπου - όπως έγινε γνωστό- δεν θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους παρά μόνο για δημοσιογράφους, εκπροσώπους συνδέσμων και διοικητικούς του σωματείου.
Και ενώ χθες ανακοινώνονταν πως ένας υποψήφιος θα τοποθετηθεί, ένας άλλος «κοβόταν» λόγω χρονικών περιορισμών.
Ο λόγος για την πρόταση του κ. Δημήτρη Βαρβατάκου (εταιρία λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών που εκπροσωπούσε επιχειρηματίες από το εξωτερικό) που σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε χρονική παράταση μέχρι τις 14 Αυγούστου όμως επειδή κάτι τέτοιο δεν γινόταν λόγω της Γενικής Συνέλευσης της αυριανής ημέρας η πρόταση απερρίφθη.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ MONSTERS
Εν τω μεταξύ, σήμερα την ίδια ώρα (20.00) της παρουσίασης του Βαγγέλη Πλεξίδα θα πραγματοποιήσει συνέλευση στα γραφεία του ο σύνδεσμος φιλάθλων «Monsters».
ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ ανακοινώθηκε πως νέος αρχιπροπονητής της Ακαδημίας θα είναι ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ Γιάννης Βασιλείου μετά την απόφαση της Διοίκησης για την αναβάθμισή του, εκτιμώντας το μεγάλο του έργο τα τελευταία χρόνια στα φυτωριακά τμήματα της ομάδας. Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές του Σωματείου, Χρήστο Μιχαήλ (προπονητής τερματοφυλάκων), Κώστα Γούλα και Θανάση Κυριλλίδη.
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ Ν. ΒΛΑΧΟΥΛΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΝΗ
Εν τω μεταξύ, χθες οι προπονητές: Χρήστος Μιχαήλ, Γιάννης Βασιλείου, Κώστας Γούλας, Θανάσης Κυριλλίδης και η γυμνάστρια Αγγελική Κουτσιαύτη εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησαν τον Νίκο Βλαχούλη, τα μέλη της απελθούσας διοίκησης και τον πρόεδρο Αντώνη Γραβάνη. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή την παραίτηση του κ. Νίκου Βλαχούλη από τη θέση του αρχιπροπονητή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Φ.Σ. Αθλητική Ένωση Λάρισας - ΑΕΛ 1964 ως προπονητές της Ακαδημίας θα θέλαμε να δηλώσουμε και δημόσια τις ευχαριστίες μας προς το πρόσωπό του για τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκομίσαμε το χρονικό διάστημα της συνύπαρξής μας. Η ποδοσφαιρική του γνώση και η εμπειρία αποτελούν εχέγγυα για την προπονητική μας πορεία. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει στο μέλλον.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα μέλη της απελθούσας διοίκησης του Σωματείου και ειδικά τον πρώην πρόεδρο κ. Αντώνη Γραβάνη για τη στήριξη που μας παρείχαν στις προσπάθειές μας, για τα εφόδια και τις ιδανικές συνθήκες εργασίας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass