ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια, κέφι και χορό

* ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2013 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:56
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές, το βράδυ του Σαββάτου η ετήσια χοροεσπερίδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.
Στον ανοιχτό χώρο του δημοτικού σχολείου της κωμόπολης βρέθηκαν πάνω από 1000 άτομα, τιμώντας με την παρουσία τους την άρτια και πλούσια εκδήλωση της αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς, επίσης, φίλοι και εθελοντές του σωματείου διοργάνωσαν με τον καλύτερο τρόπο και έβγαλαν σε πέρας μια δύσκολη για αυτούς αλλά ευχάριστη για τον κόσμο βραδιά, γεμάτη ζωντάνια, κέφι και χορό, καλό φαγητό, με δροσερά ποτά και αναψυκτικά και το σημαντικότερο όλων την έκδηλη διάθεση του κόσμου να παραστεί στο κάλεσμα της ομάδας, δείχνοντας την αγάπη του και παρέχοντας στήριξη ηθική και υλική στη νέα προσπάθεια του συλλόγου να ζωντανέψει και πάλι, με την έναρξη της νέας σεζόν, την ιδέα του Οικονόμου της ιστορικής ομάδας της Τσαριτσάνης.
Συγκίνηση και χαρά ήταν τα συναισθήματα που ένιωσε ο πρώην πρόεδρος του Οικονόμου Γιάννης Τόλιος, παραλαμβάνοντας με την έναρξη της εκδήλωσης, την αναμνηστική τιμητική πλακέτα που του ενέδωσε ο τωρινός πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Μουλτσιάς.
«Αποτελεί μεγάλη χαρά και ηθική ικανοποίηση για μένα να με τιμά ο σύλλογος που αγάπησα και αγαπώ, εδώ στο χωριό μου», δήλωσε. «Μια παρέα φίλων και συνεργατών ξεκινήσαμε ένα μακρύ ταξίδι με το σκάφος του Οικονόμου, κάνοντας πολλούς και σημαντικούς σταθμούς, όπου αφήσαμε εξίσου πολλές και καλές εντυπώσεις, γνωρίζοντας παράλληλα και μαθαίνοντας απ’ αυτούς καινούργια πράγματα. Από μικρό τοπικό σωματείο που ήμασταν, φθάσαμε σε διάστημα λίγων χρόνων στον προθάλαμο της Β΄ Εθνικής ανταγωνιζόμενοι ιστορικές επαγγελματικές ομάδες όπως τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τη Νίκη Βόλου κ.α. Πετύχαμε κάτι σπουδαίο, κάτι πολύ μεγάλο, που ο χρόνος θα κρατήσει άσβεστο», συνέχισε. «Στο καινούργιο ταξίδι της ομάδας, στη νέα προσπάθεια που στηρίζεται στη συλλογικότητα, τη θέληση και την προσφορά των πολλών, πρέπει όλοι να δώσουμε το «παρών», είμαι και εγώ εδώ, είμαι μαζί σας», δήλωσε. «Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τα παιδιά της Τσαριτσάνης και της γύρω περιοχής, τα οποία στις δύσκολες στιγμές δήλωσαν «παρών», κάνοντας πράξη την υπόσχεση που έδωσαν πέρσι το χειμώνα και φόρεσαν πρώτοι αυτοί την ιστορική φανέλα του συλλόγου, αποτελώντας τον αγωνιστικό πυρήνα πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η νέα προσπάθεια. Ο Οικονόμος είναι αυτά τα παιδιά, είμαστε όλοι εμείς», κατέληξε, φανερά συγκινημένος και καταχειροκροτούμενος από τους παίχτες, τους προπονητές, τους διοικητικούς της ομάδας καθώς και τον κόσμο της Τσαριτσάνης, που αναγνωρίζει και τιμά τη μεγάλη προσφορά του Γιάννη Τόλιου στο χωριό του.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παρέστησαν μεταξύ άλλων οι διοικητικοί της ΕΠΣ Λάρισας κ, Βασίλης Μητροδήμος, και Τέλης Γκούμας, ο πρώην πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΛ κ Βασίλης Νταβαρούκας, καθώς επίσης παράγοντες σωματείων του νομού, όπως ο πρόεδρος του Δευκαλίωνα Χρήστος Δαγκλής και ο παρατηρητής αγώνων Γεώργιος Παπαευθυμίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass