Ο ΝΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΛΕΡΤ ΕΦΤΑΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Από τα σαλόνια στα αλώνια του ελληνικού πόλο

* ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΔΙΣΤΑΣ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2013 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:56
Ρεπορτάζ: Κώστας Γκιάστας
Πριν από τρία χρόνια έφερνε στην πόλη ένα κύμα ενθουσιασμού για ένα σχετικά νέο άθλημα. Πριν από μια εβδομάδα όμως πέρασε στην περίοδο των «σκληρών» κατηγοριών. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας στο πόλο πριν λίγα χρόνια κατάφερνε να χτυπήσει την πόρτα της Ευρώπης στην Α1 Εθνική κατηγορία και να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα. Από τώρα όμως και στο εξής θα πρέπει να κάνει σχεδιασμό για τη Β’ Εθνική κατηγορία και να επιστρέψει σε μονοπάτια που είχε να θυμηθεί από το 2006 αλλά και να αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του υπό διαφορετικές βάσεις (οικονομικές κυρίως).
Η «Ε» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο άθλημα της υδατοσφαίρισης προσπαθεί να καταγράψει την πορεία του ΝΟΛ τα τελευταία τριάντα χρόνια, τους λόγους της πτώσης, τους λόγους της άνθησης αλλά και να δει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του αθλήματος.
Γι’ αυτό το λόγο ζητήσαμε τις απόψεις τριών ανθρώπων που σχετίζονται με όλα τα παραπάνω. Μιλήσαμε με τον προπονητή Κώστα Γαλανόπουλο που μας εξήγησε γιατί αγωνιστικά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει η ομάδα. Μας μίλησε επίσης για τον σχεδιασμό που ακολούθησε και τα λάθη που έγιναν.
Επίσης αποσπάσαμε την άποψη του προέδρου του ΝΟΛ, Δημήτρη Κορδίστα που αναφέρθηκε στην προηγούμενη διοίκηση κατηγορώντας την για λάθη στη διαχείρηση και στον σχεδιασμό της σεζόν που μόλις τελείωσε. Επίσης δεν έκρυψε το γεγονός πως ετοιμάζει μια λαρισινή συστράτευση με ανθρώπους που αγαπάνε το πόλο και τον ΝΟΛ για τη νέα σεζόν. Δεν ξέχασε να αναφερθεί και τι θα γίνει με τους νεαρούς Λαρισαίους παίκτες.
Τέλος μιλήσαμε και με τον πρόεδρο των επιτυχιών, Δημήτρη Κουρέτα που μίλησε για όλους και για όλα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass