ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Ένας... Μαχητής έτοιμος για τη νέα πρόκληση

* ΑΧ. ΠΑΠΑΡΣΕΝΟΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ»

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2013 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:55
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης
Ο Μαχητής Τερψιθέας, στο τιμόνι του οποίου κάθεται και φέτος ο Νίκος Σταυροθεόδωρος, μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν, έχει θέσει τους στόχους του και είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθεί για να δείχνει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Η Γ’ Εθνική αποτελεί μια πρόκληση για τη λαρισινή ομάδα, στην οποία υπάρχουν τα εχέγγυα για να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία και να σταθεί όρθια σε μια άγνωστη γι’ αυτή κατηγορία.
Όλοι στον Μαχητή γνωρίζουν την περσινή πετυχημένη συνταγή που δεν είναι άλλη από τη δουλειά, το ομαδικό πνεύμα, την αγωνιστική πειθαρχία και την πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών.
Στο σκαλοπάτι που ανέβηκε η Τερψιθέα θέλει να πατήσει γερά και γι’ αυτό τον λόγο τα βήματα που θα κάνει θα είναι προσεκτικά και πολύ σταθερά, διότι με λόγια και τις εικασίες, δεν θα έρθουν τα ποθητά αποτελέσματα.
Σε πολύ καλό κλίμα έχει αρχίσει πριν από λίγες ημέρες η προετοιμασία στο γήπεδο της Κοιλάδας και οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς προβλήματα με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση παρά την κούραση και να εκτελούν με προθυμία τις ασκήσεις που τους υποδεικνύει ο προπονητής τους.
Η «Ε» βρέθηκε στην Κοιλάδα όπου οι διοικούντες, και ο προπονητής επισήμαναν σε δηλώσεις τους τα εξής:
Αχιλλέας Παπαρσένος(πρόεδρος): «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους και η φετινή χρονιά να μην έχει τραυματισμούς. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού, γιατί έχουν δύσκολο έργο τη χρονιά που μας έρχεται. Όσο για τη δική μας ομάδα θα θέλαμε να είμαστε και πάλι η ευχάριστη έκπληξη και στο νέο πρωτάθλημα και παίρνουμε όλα τα μέτρα, κάνοντας παράλληλα όλες τις απαιτούμενες προσθήκες, ούτως ώστε να τα πάμε καλά και σε αυτήν την κατηγορία. Θέλουμε να βγούμε πάλι πρωταθλητές στο ήθος, στο fair play και από εκεί και πέρα έχουμε εμπιστοσύνη σε τεχνική ηγεσία και παίκτες και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕΛ που θα είναι τιμή μας φέτος που θα είμαστε αντίπαλοι και ελπίζω να μην ξαναείμαστε άλλη χρονιά, να επανέρθει γρήγορα εκεί που ανήκει δηλαδή στη Σούπερ Λίγκα και στα ευρωπαϊκά σαλόνια».
Αχιλλέας Στεργιάκης (γενικός διευθυντής): «Επιτέλους αρχίζει αυτό που ονειρευόμαστε. Τα όνειρα που κάναμε την περσινή περίοδο παίρνουν σάρκα και οστά τη φετινή χρόνια. Βέβαια βαδίζουμε σε ένα αβέβαιο μέλλον παρότι εμείς σαν ομάδα δηλώσαμε συμμετοχή στην καινούργια κατηγορία, που υπογράψαμε ότι αποδεχόμαστε τους όρους τους, τους οποίους, δεν έχει κάνει γνωστούς ακόμα η Ε.Π.Ο. Σε ένα πρωτάθλημα που σε κανέναν μας δεν είναι γνώριμο. Σε ένα πρωτάθλημα που παίρνει μέρος ακόμη και η πρωταθλήτρια του νομού, η Α.Ε.Λ. Εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε στο δυναμικό μας ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, τον προπονητή μας, γιατί τη χρονιά που μας πέρασε μόνο καλά πράγματα έχουμε να θυμόμαστε από αυτούς. Ο κ. Σταυροθεώδορος είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και σε συνεννόηση μαζί του, εμείς ως διοίκηση κάναμε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες ακόμα δεν έχουν τελειώσει. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο φετινό πρωτάθλημα, οι κόποι μας να μην πάνε χαμένοι. Καινούργιος χλοοτάπητας κατασκευή κερκίδων και αποδυτηρίων και άλλα πολλά. Πιστεύω στην ομάδα και στον προπονητή και μέσα από αυτήν τη διαδικασία να βγούμε γεροί και νικητές ως προς τους στόχους που έχουμε για τη φετινή χρόνια. Τους καλωσορίζω όλους και τους εύχομαι να είναι γέροι και δυνατοί, να μας χαρίζουν χαρές και εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε και αυτοί να χαμογελάνε μαζί μας».
Νίκος Σταυροθεόδωρος(προπονητής): «Είμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς. Σε αυτήν την χρονιά, οι απαιτήσεις για την ομάδα μας μετά από την περσινή της επιτυχία είναι μεγάλες και αυτό απορρέει από το γεγονός ότι η κατηγορία είναι μια κατ’ ουσίαν επαγγελματική κατηγορία, με την έννοια ότι θα βγούμε να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική κοινότητα, με ομάδες πολύ καλύτερες και σε πολλές περιπτώσεις απέναντι σε ομάδες που εκπροσωπούν ολόκληρες πόλεις. Αυτό, το πράγμα μας βάζει στη θέση τού να προσπαθήσουμε να παρουσιασθούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, εκμεταλλευόμενοι το θετικό μομέντουμ της περσινής χρονιάς, καθώς η ομάδα βγήκε με μια χαρακτηριστική άνεση και από το εσωτερικό πρωτάθλημα, όσο κι από τα μπαράζ, σε αυτή την κατηγορία. Σχεδόν όλος ο κορμός έχει μείνει, ενώ παράλληλα ενισχυθήκαμε, φέρνοντας αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και υπάρχουν ακόμα μια δυο ελλείψεις και θα προσπαθήσουμε να γεμίσουμε το ρόστερ τις επόμενες ημέρες.
Μέσα από τη μεγάλη την προσπάθεια και όλη αυτήν τη δουλειά, σκοπό έχουμε να παρουσιαστούμε στην κατηγορία, όχι ως οι φτωχοί συγγενείς, ή σαν ομάδα που ήρθε για να φύγει εύκολα αλλά να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι τουλάχιστον η παραμονή στην κατηγορία».
ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Κατά την μεταγραφική περίοδο στην ομάδα της Τερψιθέας ήρθαν οι: Μαλάκος (Αργυροπούλι), Ντούγκος (Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ), Νικούλης (Αχ. Φαρσάλων), Μπαλαμώτης (Απόλλων Λάρισας), Φλώρος (Π.Ο.Ε.). Έφυγαν οι Αποστόλου, Χασιώτης (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Κακαζούκης (Φοίβος Κρεμαστής), Σχοινάς (Ανάβρα Αγιάς), Μόρφος, Νάκης, Βαβίτσας, Γαβριάς, Ταχτιντής, Παυλόπουλος Νίκος.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι παίκτες, τρεις από την περυσινή ομάδα οι Γιώργος Μάτος, Παναγιώτης Τσιαντούλης, Θοδωρής Μολάς και δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι Βασίλης Φλώρος με τον Αλέξη Νικούλη, επισήμαναν τα εξής:
Γιώργος Μάτος: «Ξεκινάμε τη νέα χρονιά με φιλοδοξίες και θέλουμε να καλωσορίσουμε τους καινούριους παίκτες, στην οικογένεια που έχουμε φτιάξει από πέρυσι. Το κλίμα είναι οικογενειακό στην ομάδα και οι στόχοι πάλι είναι υψηλοί. Η ομάδα έχει ποιότητα και ευελπιστώ να έχουμε την υγεία μας και να πάνε όλα καλά. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες».
Αλέξης Νικούλης: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, συμπαίκτες, διοίκηση και προπονητές. Πάνω απ’ όλα να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί. Από εκεί και πέρα, η ομάδα καλείται να παίξει σε μια καινούρια κατηγορία και ελπίζω μέσα από σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια να καταφέρουμε κάτι καλό. Να υλοποιήσουμε τους στόχους μας από νωρίς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, είχε καλούς παίκτες και απέκτησε κι άλλους. Ελπίζω να συνδυάσουμε και τα δύο, το αποτέλεσμα και το καλό ποδόσφαιρο».
Βασίλης Φλώρος: «Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Έχω έρθει σε ένα σωματείο που δείχνει οργάνωση και υγεία προς τα έξω. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε τόσο εμείς όσο κι ο κόσμος που θα έρθει να μας βλέπει και να πετύχουμε τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα, όποιος και να είναι αυτός».
Παναγιώτης Τσιαντούλης: «Στόχος της ομάδας μας είναι παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα εκτός έδρας, πρέπει να παίρνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως πέρυσι, που είχαμε μόνο μια ήττα. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην χάνουμε σε κάθε παιχνίδι».
Θοδωρής Μολάς: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, να έχουμε μια χρονιά αντάξια της περσινής. Θέλουμε να πάνε όλα καλά, να το ευχαριστηθούμε πάνω απ’ όλα όλοι μας και αν γίνεται να ζήσουμε ακόμα ένα όνειρο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass