ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Σαχινίδης στον Τύρναβο 2005

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2013 20:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:55
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε χθες η ομάδα του Τυρνάβου 2005, η οποία απέκτησε τον 27χρονο Βασίλειο Σαχινίδη(γενν.στις 20/1/1986), ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Είναι επιθετικός και στο παρελθόν έχει παίξει στον Ιωνικό Νίκαιας, στον Αχαρναϊκό, στο Κορωπί, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Μακεδονικό και στον Αγροτικό Αστέρα.
Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά τεχνικός Άγγελος Διγκόζης από τη θητεία του ως προπονητής στον Τηλυκράτη και ελπίζει ότι θα δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα.
Οι Τυρναβίτες λογικά θα κάνουν μια μεταγραφή ακόμη και ψάχνουν για δεκάρι.
* Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί αναχωρεί η αποστολή της ομάδας για την Σαμαρίνα Γρεβενών, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι την Τετάρτη 14 Αυγούστου.
Την αποστολή θα συνοδέψουν από την ΠΑΕ ο γενικός διευθυντής Πέτρος Τσιτσιμπής με τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Κουτίνα και θα είναι σε αυτήν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Καραναστάσης, Πρίφτης, Ντάλας, Σκούπρας, Καραγιάννης, Κουρτεσιώτης, Αντωνόπουλος, Τσούκαλος, Βαγγελή, Μάγγος, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Κυπτίου, Ευαγγέλου, Σιάτρας, Πούτας, Ντατίδης, Σουλιώτης, Διβανές, Δημολιός,Ζυγγερίδης, Γεωργίου, Μπάρος , Σαχινίδης και ο 16χρονος Τσακνάκης από την Ακαδημία του Αίαντα Τυρνάβου.
ΤΡΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μέχρι τώρα η ομάδα του Τυρνάβου έχει κλείσει τρία φιλικά παιχνίδια, με τον Αμπελωνιακό (18 Αυγούστου) και με τους Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass