ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ: Με μοναδικό στόχο την κορυφή...

* Τ. ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ: «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ»

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2013 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:52
Του Κ. Γκιάστα
Φωτ. Ν. Σιούμκας
Με μοναδικό και απόλυτα ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση της κορυφής ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΛ ο Φαλανιακός. Οι «κιτρινόμαυροι» που αποτελούν μια από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις παράλληλα με την προώθηση των παικτών που είναι μια συνταγή που ακολουθούν για χρόνια θέλουν και να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Τεχνικός για ακόμα μια σεζόν είναι ένας έμπειρος αλλά πάντα με... νεανική όρεξη για δουλειά Τάκης Παραφέστας. Στο γήπεδο της Φαλάνης λοιπόν και καθημερινά έχοντας σύσσωμη τη διοίκηση δίπλα τους προσπαθούν να ετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για τη νέα σεζόν.
Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση του Φαλανιακού και μίλησε αρχικά με τον πολύπειρο τεχνικό Τάκη Παραφέστα που είπε τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Φέτος είναι χρονιά ξεχωριστή που είμαι για δεύτερη σεζόν στον Φαλανιακό. Οι στόχοι μας εκτός από την προώθηση των νέων παιδιών είναι και η διεκδίκηση των πρώτων θέσεων. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως χρειάζεται προσπάθεια. Προσπάθεια από όλους. Από μένα, από τους παίκτες και από τη διοίκηση.
*Βλέπουμε το τελευταίο διάστημα πως πέφτει το επίπεδο στα εθνικά πρωταθλήματα. Συμβαίνει το ίδιο και με τα ερασιτεχνικά ή γίνεται το αντιστρόφως ανάλογο;
- Πιστεύω πως γίνεται το αντιστρόφως ανάλογο. Οι ποδοσφαιριστές από τις μεγαλύτερες κατηγορίες ήρθαν στις μικρότερες και αν συνεργαστούν με τα νέα παιδιά θα ανέβει κι άλλο το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ: ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...
Αν ένας άνθρωπος έχει φάει .... με το κουτάλι όλα τα γήπεδα του νομού είναι ο Αποστόλης Καρακίτσιος που τώρα με την εμπειρία του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο αποφάσισε να μπει στον χώρο της διοίκησης και ανέλαβε πρόεδρος του Φαλανιακού. Γι’ αυτή τη μετάβαση τον ρωτήσαμε να μας κάνει ένα σχόλιο αρχικά και μας είπε: «Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η μετάβαση. Γνώριζα τον χώρο και είχα γνώση της κατάστασης που θα διαχειριστώ. Αυτή άλλωστε είναι η φιλοσοφία της φετινής σεζόν. Μπήκαν πολλά νέα παιδιά που έπαιζαν όλοι ποδόσφαιρο. Θέλαμε να δημιουργήσαμε κάτι καλό και γι’ αυτό κρατήσαμε τον Τάκη Παραφέστα που είναι ένας έμπειρος προπονητής με πάντα φρέσκες ιδέες για το ποδόσφαιρο».
Σχετικά με τους στόχους της φετινής σεζόν τόνισε: «Στηριζόμαστε σε πολλά νέα παιδιά που είναι το ατού του Φαλανιακού και με δύο τρεις έμπειρους παίκτες θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Επειδή φέτος όλα είναι ρευστά και δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας αλλά όχι ο αυτοσκοπός. Μας ενδιαφέρει μέσα από την προπόνηση να βγει το καλό ποδόσφαιρο. Το έργο του Τάκη Παραφέστα θα βοηθήσει και ο γυμναστής μας Γιώργος Κακαράτζας ένας άνθρωπος που για δύο χρόνια ήταν στις υποδομές και φέτος θα βοηθήσει και το ανδρικό τμήμα».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Αυτοί που αποκτήθηκαν φέτος από τον Φαλανιακό είναι: ο τερματοφύλακας Δημήτρης Βάιος από το Δασοχώρι, το αμυντικό χαφ, Σάκης Παύλου από τη Δήμητρα Αγιάς και ο Δημήτρης Γωγάκος επιθετικός από το Μακρυχώρι. Επίσης βρίσκεται σε συζητήσεις με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές
ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κλείσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο. Στις 10 με Ηρακλή Λάρισας, στις 18 με Αμπελωνιακό, στις 24 με Μελιβοία και στις 28 με Παραπόταμο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass