ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ

Τυρναβάρα με όνειρα και αισιοδοξία για την καινούργια σεζόν

* ΔΙΓΚΟΖΗΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2013 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:51
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Νίκος Σιούμκας
Μετά από 46 χρόνια ο Τύρναβος θα έχει εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα της Football League και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της πόλης, την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, 2013-2014.
Παρά τον καύσωνα δεν έλειπαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στην τεχνική ηγεσία και τους παράγοντες της ομάδας, που φρόντισαν να ενισχυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό η ομάδα, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Σε σχέση με το περυσινό ρόστερ υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, καθώς ήδη δεν συνεχίζουν 11 ποδοσφαιριστές και στην ομάδα ήρθαν 10 νέα πρόσωπα.
Την κατάλληλη χημεία θα προσπαθήσει να βρει ο τεχνικός ηγέτης του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης με τους συνεργάτες του, που θα έχουν πολλή δουλειά για τη συνέχεια. Η επιλογή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βασίλη Μπρέζα για να είναι τιμονιέρης ο Μακεδόνας προπονητής, γεμίζει με πολλές ευθύνες τον παλαίμαχο μέσο της ΑΕΛ, ο οποίος με το έργο του θέλει να δικαιώσει όλους αυτούς που πιστεύουν ότι και προπονητικά μπορεί να κάνει μια σπουδαία καριέρα, όμοια με εκείνη που έκανε σαν ποδοσφαιριστής.
Σημαντικό κομμάτι για τους ιθύνοντες στην ΠΑΕ αποτελεί ο κόσμος, τον οποίο θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν στο στάδιο Αλκαζάρ για να γίνει πραγματική έδρα και να δώσει ώθηση στην ομάδα, στους εντός έδρας αγώνες.
Σίγουρα οι φίλαθλοι πάνε στο γήπεδο για να δούνε καλό ποδόσφαιρο και θέαμα, αλλά πιστεύουμε ότι ο Τύρναβος αξίζει της ανάλογης συμπαράστασης αν αναλογισθούμε ότι θα εκπροσωπήσει τον νομό Λάρισας στην Football League και θέλει να κάνει με τις εμφανίσεις του υπερήφανους όλους αυτούς που θα γίνουνε αρωγοί, για να διαγράψει μια αξιόλογη πορεία.
ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός πριν ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση, ώστε ο Τύρναβος με την βοήθεια του Θεού να απολαύσει ένα όμορφο…ταξίδι σε μια κατηγορία που όλες σχεδόν οι ομάδες αναμένεται ότι θα είναι ισοδύναμες και τα παιχνίδια θα κρίνονται σε λεπτομέρειες.
Τον αγιασμό έκαναν ο πατήρ Δαμασκηνός και ο πατήρ Γιώργης, οι οποίοι ευχήθηκαν πάντα νίκες στο σωματείο.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ
Χθες εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν και οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών και όλοι τους πλέον βρίσκονται στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη για να συνεχίσει απερίσπαστος τη δουλειά του, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο Ελλάδος.
ΗΡΘΑΝ-ΕΦΥΓΑΝ
Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του Τυρνάβου είναι: Πέτρος Καραναστάσης(επέστρεψε και πέρυσι ήταν προπονητής τερματοφυλάκων), Κώστας Σκούπρας(επέστρεψε κι ενώ είχε παραχωρηθεί στην ΑΕΛ), Σάκης Τέλλος(Παναχαϊκή), Παύλος Βαγγελή(Ηρακλής Ψαχνών), Χρήστος Ζυγκερίδης(Εθνικός Γαζώρου), Άκης Γεωργίου(Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Σωκράτης Ευαγγέλου(Εργοτέλης), Αλέξανδρος Γκαλίτσιος(ΑΕΛ), Κώστας Κουρτεσιώτης(Πλατανιάς) και Δημήτρης Σουλιώτης(Φιλοκτήτης Μελιβοίας).
Αποχώρησαν οι: Νίκος Παπαϊωάννου, Νίκος Βούλγαρης, Αποστόλης Τσιανάκας, Κώστας Γούπος, Βασίλης Παπαγεωργίου, Χρήστος Φλέγκας, Χρήστος Αγρόδημος, Περικλής Μπουσινάκης, Αποστόλης Πολύζος, Κώστας Οικονόμου, Πάρης Μπόντε.
ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΑΠΟ 4-14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 14 Αυγούστου στην ορεινή Σαμαρίνα Γρεβενών και εκεί περιμένει τους παίκτες πολλή δουλειά, καθώς το τεχνικό τιμ έχει προγραμματίσει να γίνουν ακόμη και τριπλές προπονήσεις, ώστε να μοντάρει ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα εκπροσωπήσει επάξια τον Τύρναβο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Όσον αφορά για το πρώτο φιλικό παιχνίδι μάλλον θα γίνει μετά την επιστροφή της ομάδας από τα Γρεβενά, εκτός αν βρεθεί αντίπαλος που θα προετοιμάζεται εκείνη την περίοδο στους Φιλιππαίους.
ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και ο κόσμος σιγά-σιγά παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υφίσταται, είναι πρόθυμος να αγοράσει ένα εισιτήριο, βοηθώντας έτσι σημαντικά, την αγαπημένη του ομάδα. Υπάρχουν αριθμημένα διαρκείας με αριθμό θέσης για την κεντρική θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ στην τιμή των 200 ευρώ και απλά εισιτήρια διαρκείας για τις υπόλοιπες θύρες στην τιμή των 100 ευρώ.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους πέντε νέοι ουσιαστικά παίκτες της ομάδας, οι οποίοι επισήμαναν τα εξής:
Πέτρος Καραναστάσης: «Είμαι χαρούμενος που ξαναγύρισα στο σπίτι μου. Έτσι θεωρώ αυτή την ομάδα. Από την πλευρά μου θέλω να υποσχεθώ πως θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας και να χαρούμε αυτή τη χρονιά που ουσιαστικά αρχίζει από σήμερα. Καλή αρχή σε όλους μας».
Κώστας Κουρτεσιώτης: «Ανήκω στην οικογένεια του Τυρνάβου και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου, σε μια καλά οργανωμένη ομάδα. Η διοίκηση και ο προπονητής με θέλανε, καταφέρανε να με πείσουν να έρθω στην ομάδα του Τυρνάβου και ελπίζω να τους δικαιώσω για την επιλογή που έκαναν».
Σωκράτης Ευαγγέλου: «Από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, διότι η ομάδα του Τυρνάβου είναι ένα νοικοκυρεμένο και υγιές σωματείο. Επίσης είμαι χαρούμενος διότι από την πρώτη επαφή που είχα οι υπεύθυνοι της ομάδας έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον. Ελπίζω η χρονιά να περάσει χωρίς τραυματισμούς όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους συμπαίκτες μου. Και νομίζω ότι όλοι οι παίκτες που θα είμαστε στην ομάδα θα τα δώσουμε όλα, για να επιτευχθούν οι στόχοι».
Κώστας Σκούπρας: «Επέστρεψα στην ομάδα που με ανέδειξε και χαίρομαι γι’ αυτό, καθώς ήρθα σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για εμένα. Εύχομαι και ελπίζω να είναι μια χρονιά εποικοδομητική για όλους τους ποδοσφαιριστές και η ομάδα να σημειώσει πολλές επιτυχίες. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο, για να πετύχουμε το καλύτερο».
-Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα η Football League, ποιες πιστεύεις ότι είναι οι δυνατότητες του Τυρνάβου;
«Οι στόχοι μιας ομάδας νεοφώτιστης στην κατηγορία, αρχικά είναι να παραμείνει στην κατηγορία και να κάνει μια καλή πορεία. Βλέποντας λοιπόν και κάνοντας θα προσδιορισθούν οι επόμενοι στόχοι, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και σίγουρα με τη δουλειά όλα πιστεύω μετά θα βρούνε τον δρόμο τους».
Θανάσης Τέλλος: «Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και να είναι μια καλή χρονιά. Με πάρα πολύ σκληρή δουλειά θα κατορθώσουμε να κάνουμε τους στόχους της διοίκησης, όσο γίνεται εφικτούς. Ελπίζω να είναι μια εξίσου καλή χρονιά και η φετινή, για τον Τύρναβο».
Άγγελος Διγκόζης(προπονητής): «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία, όρεξη, θέληση και διάθεση για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως θέλουμε όλοι. Να χαιρόμαστε αυτό που θα βλέπουμε κάθε Κυριακή και να έχουμε και ανάλογα αποτελέσματα».
-Ποιος θα είναι ο φετινός στόχος;
«Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο!. Γιατί επειδή είμαι νέος προπονητής θα ήταν μεγάλο λάθος να πω ότι πάει η ομάδα για να σωθεί. Αυτόματα βάζεις στο μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστή, ότι πρέπει να χάσει κάποια παιχνίδια. Οπότε ο στόχος είναι κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε διαφορετικά, να δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και ό,τι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος από κάθε παιχνίδι θα βλέπουμε ποιο είναι το αποτέλεσμα και τι έχουμε πάρει από αυτό».
-Το ότι λείπει η ΑΕΛ από το πρωτάθλημα και είναι ουσιαστικά ο Τύρναβος ο κύριος εκπρόσωπος του λαρισαϊκού ποδοσφαίρου στην κατηγορία αυξάνει τις ευθύνες, αλλάζει λίγο την οπτική με την οποία βλέπετε την αποστολή σας;
«Σίγουρα είναι λυπηρό το ότι η ομάδα της ΑΕΛ δεν θα βρίσκεται στην Football League . Αυτό όμως για να είμαι ειλικρινείς δεν μας γεμίζει ευθύνες, αυτό που ήταν να κάνουμε εμείς είτε η ΑΕΛ ήταν στην Β’ Εθνική είτε όχι, θα προσπαθήσουμε πάλι να το κάνουμε».
Βασίλης Μπρέζας(μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ): «Πιστεύω να είναι μια πολύ καλή χρονιά για εμάς. Μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία που θα την αρπάξουμε από τα μαλλιά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο».
-Αλλάζει τα δεδομένα ως προς τις ευθύνες το γεγονός ότι ο Τύρναβος θα είναι μοναδικός εκπρόσωπος του λαρισινού ποδοσφαίρου στην Football League;
«Σίγουρα αλλάζουν τα δεδομένα, αισθανόμαστε μεγαλύτερο φορτίο στις πλάτες μας, θέλουμε να ανταποκριθούμε σαν Λαρισαίοι και σαν Τυρναβίτες σε αυτό το δύσκολο έργο και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο».
Αχιλλέας Δόκος(αντιπρόεδρος): «Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά, καλή δύναμη και με τη βοήθεια του θεού, τη δική μας του δ.σ., των παιδιών και των φιλάθλων του Τυρνάβου, να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε από σήμερα. Υποσχόμεθα στους φιλάθλους ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνουνε και ζητούμε τη βοήθειά τους που θα είναι πιστεύουμε αμέριστη σε όλη την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τη μεγάλη προσέλευσή τους την περσινή και πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο σημαντική και στο Αλκαζάρ.
Καλούμε επίσης και τους φιλάθλους της Λάρισας τους οποίους υπεραγαπούμε να μας βοηθήσουν και εκείνοι με την προσέλευσή τους στο γήπεδο και τους υποσχόμαστε ότι θα προσφέρουμε καλό θέαμα, αντάξιο της ομάδας μας ειδικότερα του θεσσαλικού ποδοσφαίρου».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass