ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΧΘΕΣ Η ΚΡΙΣΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μια συλλέκτρια τίτλων από τα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2013 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:50
 Του Κ. Γκιάστα
Μια αθλήτρια που τείνει να γίνει... συλλέκτρια τίτλων και μάλιστα πριν ακόμα γίνει γυναίκα. Η Κρίστι Αναγνωστοπούλου που αγωνίστηκε φέτος τελευταία χρονιά στην κατηγορία Νέων Γυναικών κατάφερε να αναδειχθεί πριν από λίγες ημέρες πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ΟΑΚΑ ενώ χθες ανέβηκε στο βάθρο των Βαλκανικών Αγώνων στη Βουλγαρία καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση με επίδοση 53.85.
Η 22χρονη δισκοβόλος από τα Φάρσαλα εδώ και ένα χρόνο ανήκει στην ΑΕΚ και προπονείται με τη Βάσω Παναγιωτοπούλου και χθες έκλεισε τη χρονιά της με έναν... γλυκόπικρο τρόπο. Αυτό έγινε γιατί ενώ βγήκε δεύτερη άφησε αιχμές για το τρόπο με τον οποίο μέτρησαν οι κριτές τη βολή της. «Καμιά φορά πρέπει να μιλάμε κι όλας. Αν μετρούσαν καλύτερα οι κριτές ίσως να είχα άλλη βολή. Λίγο πιο μεγάλη θα έλεγα εγώ» δήλωσε στην «Ε» και συνέχισε: «Η δεύτερη θέση στους Βαλκανικούς Αγώνες είναι σπουδαία διάκριση και είμαι πολύ ικανοποιημένη γι’ αυτό. Έχω στο παρελθόν ανέβει και ως πρώτη αλλά και ως τρίτη σε ανάλογους αγώνες και είναι κάτι που σε γεμίζει ως αθλήτρια».
* Πριν από μια εβδομάδα κέρδισες για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα Ελλάδας. Είναι τυχαίο...;
- Σε καμία περίπτωση (γέλια). Δεν νομίζω. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και όλα κερδίζονται με προσπάθεια και ιδρώτα. Εγώ έχω κοπιάσει πολύ γι’ αυτούς τους αγώνες και νιώθω περήφανη τόσο για μένα όσο και για την προπονήτριά μου την κ. Παναγιωτοπούλου που έρχεται σε όλους τους αγώνες στην Ευρώπη με δικά της έξοδα και αυτό είναι προς τιμήν της.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ
Φέτος η Κρίστι Αναγνωστοπούλου κατάφερε να φέρει ένα μετάλλιο από την Τουρκία και συγκεκριμένα από τους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Λίγο αργότερα πήγε στη Φιλανδία (Τάμπερε) όπου λίγο έλειψε να ανέβει στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου αφού αναδείχθηκε πέμπτη. Ακολούθησε η κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος με 54.01 και χθες ήρθε η διάκριση στη Βουλγαρία.
ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας οι 66οι Βαλκανικοί αγώνες ανδρών και γυναικών στους οποίους οι Εθνικές μας ομάδες πήραν την τέταρτη θέση με 175 βαθμούς στους άνδρες και 168 στις γυναίκες. Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέλαβε η Τουρκία (192 βαθμούς) και στις γυναίκες η Ρουμανία (202 βαθμούς).
ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΘΕΣ
Μεγάλο άλμα από την Τόνια Στεργίου στην πόλη της Βουλγαρίας που πέρασε πάνω από το 1.95μ. σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού της Μόσχας όπου θα γίνει το Παγκόσμιο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Ο Παναγιώτης Λάσκαρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ με επίδοση 5.40μ. ενώ ο Δημήτρης Πατσουκάκης, εκτός συναγωνισμού, 5.20μ. και στη σφυροβολία η Αγάπη Προσκυνητοπούλου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 60.63.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε στα 200μ ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης τερματίζοντας σε 21.50 και στο μήκος η Ευαγγελία Γαλένη πήρε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 6.23μ.
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν επίσης χθες ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ εμπόδια με 13.44, ο Κώστας Νακόπουλος στα 800μ 1.49.93, η Γρηγορία Κεραμιδά στα 200μ 23.68 και η Ολυμπία Πετσούδη 100μ εμπόδια με 13.55.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ευαγγελία Σοφάνη στη σφαιροβολία με βολή 15.21μ. ενώ Γιώργος Τρέμος στη δισκοβολία 55.12, Παύλος Μπόφτσης τριπλούν 15.53μ, Ουρανία Ρεμπούλη 5.000μ 17.13.71.
Η Ελληνική αποστολή επιστρέφει σήμερα μέσω Σόφιας με την πτήση ΟΑ 308 στις 09:55 και στην Αθήνα αναμένεται να φτάσει στις 11:20.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass