ΣΕ ΡΥΘΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Οι τελευταίες επιτυχίες της ΓΕΛ...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2013 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:44
  
Έξι μήνες συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του ιδρυτή της ΓΕΛ Κώστα Παπαγεωργίου και οι αθλητικοί του απόγονοι δείχνουν να συνεχίζουν το έργο που άφησε και να προσπαθούν να διατηρήσουν τον σύλλογο στα υψηλότερα επίπεδα της ελληνικής γυμναστικής ειδικά στη ρυθμική όπου η ΓΕΛ έγραψε (και θέλει να συνεχίσει...) ιστορία.
Η αυλαία για τη φετινή χρονιά έκλεισε για τη Γ.Ε.Λ. με επιτυχίες στη ρυθμική γυμναστική αλλά και στην ενόργανη γυμναστική
Συγκεκριμένα στην τελική φάση συλλόγων και ατομικού Γ’ κατηγορίας (κορασίδων), η Γ.Ε.Λ. κατέλαβε την 2η θέση παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο.
Αναλυτικά στο σύνθετο ατομικό η Γιαπουτζή Αποστολία κατέκτησε την 5η θέση έχοντας πάρει στην μπάλα την τρίτη θέση με χάλκινο μετάλλιο, 4η θέση στις κορύνες, 5η θέση στο στεφάνι και 7η θέση στο χωρίς όργανο.
Η Τζιατζιά Ιωάννα πήρε την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, 2η θέση στο χωρίς όργανο με ασημένιο μετάλλιο, 6η θέση στο στεφάνι, 7η θέση στις κορύνες και 8η θέση στην μπάλα.
Εξαιρετικές εμφανίσεις επίσης έκαναν και οι υπόλοιπες αθλήτριες της Γ.Ε.Λ. που στο Σύνθετο Ατομικό κατέλαβαν η Μάγγου Γεωργία την 11η θέση, η μικρή Ριζούλη Αικατερίνη την 17η θέση, η Δημουλά Έλλη την 22η θέση, οι νέες και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες Σαμαρά Ισιδώρα την 29η θέση, η Χασιώτη Αικατερίνη την 34η θέση και η Χαρατσίδη Άννα την 35η θέση.
ΕΝΟΡΓΑΝΗ 
Εξάλλου άριστες εντυπώσεις άφησε ο Νίκος Μπέλλος στους αγώνες ενόργανης γυμναστικής στη κατηγορία παμπαίδων Δ2.
Με αθλητές που προκρίθηκαν από τη βόρεια και νότια Ελλάδα συμμετείχε στο κύπελλο Αλεξανδρούπολης όπου με την εξαιρετική του εμφάνιση κατέκτησε τρεις τρίτες θέσεις, στους κρίκους, στο άλμα και στο δίζυγο ενώ κατέλαβε την πέμπτη θέση στο σύνθετο ατομικό.
Ο προπονητής του Σαρακίνας Βασίλης για την επιτυχία του αθλητή τόνισε: «Ο Νίκος Μπέλλος είναι αθλητής με άριστο χαρακτήρα και σθένος. Πιστοποιεί με τις επιδόσεις του ότι είναι αθλητής μεγάλων δυνατοτήτων. Η εξέλιξή του θεωρείται δεδομένη αν αναλογιστεί κανείς τη σταθερότητα της πορείας του». 
Η Γ.Ε.Λ. ανανεώνει το ραντεβού με τις επιτυχές τον Σεπτέμβριο με ξεκίνημα προπονήσεων στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης αλλά και σε συνοικιακά γυμναστήρια.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass