ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΙΤΣΗ

Ο 16χρονος Χατζής στη Ξάνθη

*ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ U-19 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:46
 
Ένας 16χρονος ο Κωνσταντίνος Χατζής(γενν. στις 17/1/1997) πριν από λίγες ημέρες έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Γιώργου Πλίτση, υπέγραψε στην ομάδα της Σκόντα Ξάνθης.
Ο μικρός θα αγωνίζεται στην ομάδα U-19 του συλλόγου και θα μείνει στην ακριτική πόλη, συνεχίζοντας παράλληλα το σχολείο (είναι μαθητής της Β΄ Λυκείου).
Τον εν λόγω ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ήθελαν και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις καθώς ο Χατζής έπρεπε να μετακομίσει οικογενειακώς στην πρωτεύουσα ή την συμπρωτεύουσα, κάτι που δεν ήταν εφικτό.
Τις ευχαριστίες του εκφράζει ο Χατζής στην Ακαδημία Πλίτση και ιδιαίτερα στον προπονητή Αχιλλέα Ματσοροδήμο που τον ανέδειξε και στον Οράσιο Μοράλες ο οποίος με την εμπειρία του τον βοήθησε σημαντικά στη συνέχεια, για να γίνει ακόμη καλύτερος.
Στις φωτογραφίες ο ποδοσφαιριστής υπογράφει παρουσία του προέδρου της Σκόντα Ξάνθης Άρη Πιαλόγλου και μετά την υπογραφή με τους Νίκο Πατσιαβούρα(από αριστερά), Άρη Πιαλόγλου, Βασίλη Χατζή(πατέρας του), Βασίλη Δανιήλ(γενικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης), Γιώργο Πλίτση (υπεύθυνο της ομώνυμης ακαδημίας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass