ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΖΟΝ

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ: Με νέα παιδιά και σε γήπεδο…στολίδι

* Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ: «ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2013 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:44
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.Νίκος Σιούμκας
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ του, ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για την καινούργια σεζόν, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, που ανέβηκε από την Α1 ΕΠΣΛ στην Α΄τοπική κατηγορία.
Η συμπαθής ομάδα του Αβέρωφ η οποία ιδρύθηκε το 1968, θα στηριχθεί σε νεαρούς παίκτες που προέρχονται από την γνωστή συνοικία της Λάρισας και θα προσπαθήσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.
Αρωγοί τους σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος του Αβέρωφ, το γήπεδο-στολίδι οι εργασίες στο οποίο σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Αλεξούλης, που διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΛ Κώστα Κολομητρούση.
Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν οι προπονήσεις, φάνηκε ότι ο νέος τεχνικός θέλει να περάσει το μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές, ότι με δουλειά, σοβαρότητα και πολύ λίγα λόγια, θα έρθουν σιγά-σιγά τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Σίγουρα ο ενθουσιασμός από την περυσινή αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία δεν έχει «σβήσει», όμως όλοι στην ομάδα χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν ότι φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα και όσο το δυνατόν πιο χαμηλοί τόνοι κρατηθούν, τόσο και οι ελπίδες για να γίνει κάτι καλό πέρα των αρχικών προσδοκιών, θα αυξηθούν.
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Το έμψυχο υλικό είναι πολύ καλό, αλλά σίγουρα χρειάζεται να γίνουν ορισμένες προσθήκες και γι΄αυτό η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Αλεξούλη, θα επιδιώξει να ενισχύσει την ομάδα στον βαθμό που χρειάζεται και αν οι απαιτήσεις των παικτών, δεν ξεπερνούν τα όρια του προγραμματισμού που έχει γίνει.
Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρχουν μεταγραφικά νέα.
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και ο χώρος των αποδυτηρίων βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και τα εύσημα πρέπει να απονεμηθούν στους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου, που με το μεράκι τους και τους προσωπικούς τους κόπους, προσπαθούν τα πάντα στην ομάδα να λειτουργήσουν στην εντέλεια και δεν θα είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι λειτουργεί η ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ…ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ήταν οι δηώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Ελευθέρογλου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Εμείς κάνουμε αθλητισμό, φτιάξαμε τα γήπεδα, τα τελειώσαμε και όποιο παιδί θέλει να παίξει ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά, τελείως ερασιτεχνικά το επισημαίνω, θα είναι ευπρόσδεκτο στην ομάδα.
Έχουμε κάνει τις Ακαδημίες με πολλά παιδιά και δεν υποσχόμαστε όπως κάνουν τα περισσότερα σωματεία, ότι θα δώσουμε παράδειγμα 100 ή 200 ευρώ και μετά το χειμώνα κάνουνε επτά άτομα προπόνηση διότι δεν πληρώνουν αυτό που υποσχέθηκαν. Εμείς είμαστε ερασιτεχνική ομάδα, το γνωρίζουν αυτό και έρχονται για να δελεάσουν τους παίκτες και να τους πάρουν, όμως τους κοροϊδεύουν στην ουσία, δίνοντάς τους δυο-τρια κατοστάρικα και τον χειμώνα όπως είπα αρχίζουν τα προβλήματα. Αυτό δεν είναι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και εμείς δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Όλα τα χρόνια λειτουργούμε πάνω στο ίδιο μοτίβο και στόχος μας στο νέο πρωτάθλημα είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα, στηριζόμενοι στα δικά μας παιδιά, από τη γειτονιά του Αβέρωφ».
ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ.
Σοβαρός και πολύ προσγειωμένος εμφανίσθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Γιάννης Αλεξούξης, που γνωρίζει πολύ καλά ότι σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας με δουλειά και συνέπεια, θα μπούνε γερές βάσεις για τη φετινή χρονιά και όχι μόνο.
Χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος παίκτης των «βυσσινί», τόνισε: «Είναι μια προσπάθεια η οποία συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια πάνω σε σωστές βάσεις, με μια άψογη διοίκηση που έχει πολύ καλή φιλοσοφία.
Στόχος και σκοπός είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και από κει μετά να αναδείξουμε παιδιά για να παίξουνε καλό ποδόσφαιρο, χωρίς καμία απαίτηση και χωρίς καμία ανταμοιβή από αυτές που υπήρχανε παλιά. Νομίζω ότι συμβα      δίζει με τη φιλοσοφία της διοίκησης και η δική μου γι΄αυτό ήρθα στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ταιριάξαμε και θα δουλέψω για να πετύχουμε όλοι μαζί ότι καλύτερο μπορούμε. Να αναδείξουμε παιδιά».
-Το νέο γήπεδο θα δώσει άλλον αέρα στην ομάδα;
«Πιστεύω να δώσει άλλον αέρα. Πάντοτε το γήπεδο μιας ομάδας είναι σημαντικό κομμάτι, δίνει ψυχολογία, δίνει ένα μεγαλύτερο δέσιμο και άμα ταιριάξει όλο αυτό μαζί με τη φιλοσοφία της ομάδας, θα είναι το ιδανικό μέρος όχι μόνο να προπονείς, αλλά και να προπονείσαι».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται στις δηλώσεις τους οι παίκτες, οι οποίοι τόνισαν τα εξής:
Ανδρέας Τσιρβούλης: «Καταρχήν θέλω να επισημάνω ότι η ομάδα αποτελείται από παιδιά της γειτονιάς. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε αυτό το νοικοκυρεμένο σωματείο, όπου το κλίμα είναι υπέροχο. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και ό,τι καλύτερο από κει και έπειτα. Το υλικό είναι πολύ καλό, έρχονται μικροί από τα τμήματα υποδομής και εύχομαι πάνω από όλα υγεία, να μην έχουμε τραυματισμούς και να διατηρήσουμε το κλίμα που είχαμε και πέρυσι».
Γιώργος Ελευθέρογλου: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Ξεκινάμε με έναν καινούργιο προπονητή και πολύ έμπειρο τον κ.Αλεξούλη, θέλουμε να υπάρχει το ίδιο καλό κλίμα στην ομάδα, πιστεύω ότι θα γίνουνε και άλλες προσθήκες, να δέσουμε σιγά-σιγά ως σύνολο και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία».
Δημήτρης Κλεισιάρης: «Το καλό είναι ότι στην ομάδα έμεινε ο ίδιος κορμός με πέρυσι. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία, με τα παιδιά είμαστε μια οικογένεια όπως και πέρυσι, μια παρέα που απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά, το ίδιο εύχομαι και στις άλλες ομάδες της κατηγορίας, με υγεία και τα αποτελέσματα θα δείξουνε».
Τάσος Ελευεθέρογλου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση, όπως και πέρυσι, όλοι μαζί μια παρέα σαν μια μεγάλη οικογένεια όπως είναι ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ. Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλή παρουσία στην Α΄κατηγορία και να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να ευχαριστηθούμε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».
Ζήσης Καφφές: «Ξεκινάμε αισιόδοξα την προετοιμασία , επιδίωξή μας είναι οι παλιοί παίκτες να δέσουν γρήγορα με τους νέους που θα έρθουν, να υπάρξει ένα πολύ καλό κλίμα και αλληλοβοήθεια, ώστε όλοι μας κάτι να πάρουμε»
-Έχει δυνατότητες η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και στην Α΄ΕΠΣΛ;
«Είναι πολύ νωρίς και δε νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, να πούμε τέτοιες κουβέντες. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστιέμαστε γι΄αυτό που κάνουμε και ό,τι αποτελέσματα είναι να έρθουνε, θα έρθουνε σύμφωνα με το πρόσωπο που θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο». 
Αποστόλης Ταρταμπούκας (υπεύθυνος των Ακαδημιών): «Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ καλή αρχή στην ομάδα και σε όλες τις ομάδες που θα ξεκινήσουνε ή έχουνε ξεκινήσει την προετοιμασία. Η ομάδα έχει ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, εύχομαι να μην υπάρξει κανένας τραυματισμός, τα περισσότερα παιδιά είναι χρόνια στην ομάδα και θέλω να καλωσορίσω τον καινούργιο μας προπονητή αλλά και τους παίκτες που έχουνε έρθει, όπως επίσης και αυτούς που θα έρθουνε. Ευελπιστώ ότι θα φτιάξουμε μέσα από την δουλειά ένα καλό σύνολο, που θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass