ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» 30 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Με πολύ κέφι η «πρώτη» του Οικονόμου

*ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ Π. ΝΟΥΣΙΑΣ, Δ. ΜΑΤΟΥΛΑΣ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2013 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:44
  
Ξεκίνησε προχθές το απόγευμα , όπως είχε προγραμματιστεί, η προετοιμασία του Οικονόμου Τσαριτσάνης για τη νέα περίοδο.
Το παρών στην πρώτη συνάντηση της ομάδας έδωσαν 30 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με πολύ κέφι και διάθεση ακολούθησαν το πρόγραμμα που ετοίμασαν ο προπονητής Κώστας Κατσάρας και ο συνεργάτης του γυμναστής Χάρης Νούσιας.
Όλα ήταν έτοιμα από καιρό πριν στο «παλατάκι» της Τσαριτσάνης, που άνοιξε ουσιαστικά τα αποδυτήριά του μετά από 7 μήνες, ξαναφορώντας οι παίκτες τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου (η ομάδα είχε αποχωρήσει από τα πρωτάθλημα της football league II στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου).
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο βοηθητικό γήπεδο του Οικονόμου, παρουσία μελών της διοίκησης και αριθμού φιλάθλων, η αρτιότητα δε και η εμφανής φροντίδα του αγωνιστικού χώρου, εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες, δίδοντας τα εύσημα στους υπεύθυνους.
Ο τεχνικός της ομάδας της Τσαριτσάνης έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα για κάποιους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικό στόχο του Οικονόμου καθώς οι δοκιμές παικτών θα συνεχιστούν και σήμερα, μπαίνοντας η ομάδα σε ρυθμούς κανονικής προετοιμασίας από αύριο Πέμπτη 25/7, οπότε θα έχει κάπως ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά το ρόστερ των παικτών που θα απαρτίσουν τον σύλλογο.
Στον κατάλογο των ποδοσφαιριστών που αποτελούν τον πυρήνα του Οικονόμου και συμπεριλαμβάνονται ως τώρα οι Φτίκας, Ράμος, Δράκος, Σαπάκος, Μπαμπάλης, Μπενάρδο, Νταρής Π., Σκάντζος, Μπέλτσιος Ν. και Βαϊτσης, προστέθηκαν από χθες οι Νούσιας Π. (από ΠΟΕ) και Ματούλας Δ (από Δόξα Αργυροπουλίου) μαζί και ο πρόσφατα αποκτηθείς από τον Πυργετό Κουρδής Γ.
Όλες οι μέχρι τώρα κινήσεις από πλευράς διοίκησης και προπονητών έγιναν και γίνονται με προσεχτικό και υπεύθυνο τρόπο, κάτι που αντανακλά στην καινούρια προσπάθεια ανασύστασης του Οικονόμου, στηριζόμενη στη συλλογικότητα.
* Πριν από λίγες μέρες, στη δροσερή και όμορφη πλατεία της Τσαριτσάνης, η διοίκηση του Οικονόμου παρέθεσε δείπνο σε εκπροσώπους του αθλητικού τύπου του νομού, ενόψει της νέας σεζόν.
Ανταλλάχθηκαν απόψεις και έγινε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων σε ευχάριστο και εξόχως φιλικό κλίμα με κεντρικό θέμα, τι άλλο, το ποδόσφαιρο.
Οι πάντες δε ευχήθηκαν ολόψυχα καλή πορεία στη νέα προσπάθεια του συλλόγου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass