ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Και επίσημα Μαλάκος, ανανέωσε ο Μπρέλλας

ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΜΑΤΟ-ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ Β. ΦΛΩΡΟ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2013 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:37
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Την πρώτη μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Μαχητής Τερψιθέας. Ο λόγος για τον Ζήση Μαλάκο που αγωνίζονταν στη Δόξα Αργυροπουλίου. Ένας ικανός επιθετικός με πολλά γκολ στο ενεργητικό του ο οποίος θα ενισχύσει την επιθετική των «κυανολεύκων».
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή μου. Πηγαίνω σε μία ομάδα που τη νέα σεζόν θα δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεοαποκτηθείς επιθετικός και πρόσθεσε:
«Για μένα είναι μία μεγάλη πρόκληση αλλά παράλληλα είναι κάτι που το θέλω γιατί η δική μου φιλοδοξία και οι στόχοι ταυτίζονται με τους στόχους και τη φιλοσοφία της ομάδας. Δηλαδή είναι το ίδιο υψηλοί. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή συνεργασία γιατί από τις πρώτες συζητήσεις που κάναμε κατάλαβα ότι το κλίμα στον Μαχητή είναι οικογενειακό».
Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του Μαχητή Αχιλλέας Στεργιάκης δήλωσε:
«Καλωσορίζουμε τον Ζήση Μαλάκο στην ομάδα και του εύχομαι καλή συνεργασία. Είναι ένας αξιόλογος επιθετικός ο οποίος ήταν από τις πρώτες επιλογές του προπονητή και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που οριστικοποιήσαμε τη συμφωνία μας».
Εν τω μεταξύ μετά τον Θοδωρή Μολά τη συνεργασία του για τη νέα χρονιά ανανέωσε και ο Κώστας Μπρέλλας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής επιτυχίας και η παρουσία του τη νέα χρονιά θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των νέων στόχων.
Από κει και πέρα ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στον μεταγραφικό κατάλογο των «κυανολεύκων» Ο λόγος για τον Βασίλη Φλώρο που αγωνίζονταν στον ΠΟΕ και κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Φωκικό και Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα ωστόσο τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.
Τέλος την Τετάρτη αναμένεται η απάντηση Γιώργου Μάτου στον Μαχητή. Συζητήθηκε το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας καθώς από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες οι οποίες αφορούν στον εργασιακό τομέα. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από την πλευρά της διοίκησης του Μαχητή εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι την Τετάρτη η απάντηση θα είναι θετική αφού όπως ελέχθη η περίπτωση της Δήμητρας Γιάννουλης μάλλον απομακρύνεται.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass