ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Κ. ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ

Ηρακλής Λάρ.: Με οδηγό την ιστορία

Ν. ΦΙΛΙΠΠΟΥ: «ΥΨΗΛΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2013 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:36
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η επιστροφή του Ηρακλή Λάρισας στη μεγάλη τοπική κατηγορία δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου σταματούν εδώ. Αντίθετα τα σχέδια των «κυανόλευκων» είναι φιλόδοξα και για το μέλλον όπως επισημάνθηκε στη χθεσινή εκδήλωση γνωριμίας του νέου τεχνικού Κώστα Κολομητρούση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
«Καλωσορίζουμε τον νέο τεχνικό Κώστα Κολομητρούση στην οικογένεια του Ηρακλή Λάρισας. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο προπονητή που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και τους υψηλούς στόχους της ομάδας. Του ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και τον διαβεβαιώνουμε ότι εμείς σαν διοίκηση θα είμαστε πάντα δίπλα του» επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Φιλίππου και πρόσθεσε:
«Επιλέξαμε τον Κώστα Κολομητρούση γιατί θέλουμε η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να αναδειχθούν τα παιδιά του συλλόγου και της συνοικίας. Πέρα όμως από αυτό εμείς ως διοίκηση θα ενισχύσουμε την ομάδα με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η ομάδα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήδη η αρχή έγινε με την απόκτηση δύο ικανότατων ποδοσφαιριστών των Τριανταφυλλόπουλου-Κολομητρούση και η συνέχεια θα είναι ανάλογη.
Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να στηρίξει αυτή και υποσχόμαστε ότι θα τον αποζημιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημάνω ότι ο Κώστας Κολομητρούσης εκτός από την ανδρική ομάδα θα έχει την εποπτεία όλων των τμημάτων υποδομής σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές-γυμναστές τους οποίους θα τους ανακοινώσουμε σύντομα».
«ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΝΤΑΞΙΟΙ
ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ»
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός Κώστας Κολομητρούσης αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του δήλωσε τα εξής:
«Θέλω καταρχήν μέσα από τη συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ακούσω τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους. Τι πιστεύουν για τη νέα χρονιά και πώς οριοθετούνται οι στόχοι του καθενός ξεχωριστά.
Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία αντάξια της ιστορίας του συλλόγου. Οι στόχοι μπαίνουν βλέποντας μέχρι τον Δεκέμβριο πώς θα εξελιχθεί η πορεία της ομάδας στον β’ γύρο. Για μένα το περιβάλλον της ομάδας είναι οικείο, τους περισσότερους άλλωστε τους γνωρίζω και πιστεύω θα έχουμε καλή συνεργασία ούτως ώστε και η ομάδα να έχει την πορεία που της αξίζει.
Θέλουμε ο Ηρακλής να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην κατηγορία. Ευελπιστώ ότι με την προσθήκη παικτών και σε συνάρτηση με τους παίκτες που υπάρχουν στον σύλλογο να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Ηρακλή με την απόκτηση των Θ. Τριανταφυλλόπουλου, Σ. Κολομητρούση αλλά κι αυτές που έπονται δείχνουν ότι οι «κυανόλευκοι» θα ενισχυθούν σημαντικά. Χθες ανανέωσαν τη συνεργασία τους από την περσινή σεζόν οι Μαγαζιώτης, Μπέης ενώ οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και με τους υπόλοιπους παίκτες.
Τέλος σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου στο γήπεδο Νεάπολης (18.30).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass