Η 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΕΦΑΤΗ ΚΑΙ... ΕΞΑΣΤΕΡΗ

Φάρος... τίτλου για τους Λαρισαίους

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 6-2 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:23
Του Κ. Γκιάστα
Σκέτος... φάρος τίτλου ήταν χθες η ομάδα της 110 Πτέρυγας Μάχης καθώς στη δεύτερη αγωνιστική του Διακλαδικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων (των Μονάδων και Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων), κέρδισε την Υπηρεσία Φάρων με το εντυπωσιακό 5-1. Η ομάδα της 110 Π.Μ. (που εδρεύει στη Λάρισα και έχει στη σύνθεσή τους κυρίως Λαρισαίους αθλητές) πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου καθώς ακόμα και με ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι θα κατακτήσει τον τίτλο μιας διοργάνωσης που γίνεται για πρώτη φορά και μάλιστα επιλέχθηκε γι΄ αυτό το Στάδιο Αλκαζάρ.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αλλά στην ουσία γηπεδούχοι (λόγω Λάρισας φυσικά) παρουσιάστηκαν πολύ ορεξάτοι και καταχειροκροτήθηκαν από τους 200 και πλέον φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στο 5-0 έσβησαν τις «μηχανές» τους και πήγαν στο ρελαντί έχοντας στο μυαλό τους μόνο το σημερινό ματς με την Δ’ Μοίρα Καταδρομών
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Απ το ξεκίνημα οι παίκτες της 110 Π.Μ. Βρήκαν τρόπο να αρχίσουν να σκοράρουν. Το 1-0 έκανε ο Κοιλούκος στο 15΄ ενώ λίγο αργότερα ο Σαΐτης έκανε το 2-0. Στο 30΄ ο Μανάκας έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν το σουτ απο τα πλάγια βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Το 3-0 διαμόρφωσε ο Χατζημπύρρος με πολύ όμορφο τρόπο καθώς κατάφερε να αποφύγει ακόμα και τον τερματοφύλακα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Απο το 3-0 και έπειτα η αναμέτρηση πήρε μια πιο σκληρή μορφή καθως τα μαρκαρίσματα έγιναν αρκετά πιο δυνατά.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου. Στο 49΄ από σέντρα του Μανάκα έδιωξε αρχικά ο αντίπαλος τερματοφύλακας όμως ο Εμμανουήλ πήρε το «ριμπάουντ» και με ωραίο σουτ έκανε το 4-0. Στο 54΄ ο Μανάκας με έξυπνο πλασέ διαμόρφωσε το 5-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες της 110 Π.Μ. πραγματικά «έσβησαν» τις... μηχανές τους και ανέλαβαν δράση οι αντίπαλοι. Με δύο γκολ του Διάκου, ένα με σουτ και ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Υπηρεσία Φάρων μείωσε σε 5-2.
Το κερασάκι στην τούρτα όμως μπήκε από τον Τσιαδήμο που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε νωρίτερα ο Μανάκας) έγινε το τελικό 6-2.
*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χρήστος Ράμμος με βοηθούς τους Παναγιώτη Μπαζακούλα και Χρήστο Καλαϊτζίδη. Σε ρόλο 4ου διαιτητή ήταν ο Ηλίας Νατσιούλας. Όλοι τους τα πήγαν περίφημα.
Άψογος στα καθήκοντά του ήταν ο παρατηρητής αγώνα ήταν ο κ. Μάριος Μαυρογιάννης (αν και γνωστός για την αγάπη του για την ποδηλασία Δρόμου έδειξε ενδιαφέρον και για το ποδόσφαιρο).
 
 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ (Πετράκης): Ζάχος, Σκούρτης Ιωαν. (50΄ Λόης), Ασπρούδης, Δρουγούσης (65΄ Τομαής), Στεφανίδης, Πετράκης (46΄ Βάιλας), Τσιτσόπουλος, Διάκος, Κοντογεώργης, Σιμιτζής, Μουζακίτης
110 ΠΜ. (Κουτσούκης): Τζικόπουλος, Τσίρκας, Τριανταφύλλου, Βλησσαρούλης, Εμμανουήλ, Λαγγούρας, Μανάκας, Σαίτης (58΄ Τσιαδήμος), Χατζημπύρρος (68΄ Καρασίμος), Ταυλαρίδης, Κοιλούκος (65’ Κουτσιούκης)
Ήταν στην αποστολή και οι: Βερβέρης, Παπαδημόπουλος και Ευθυμιάδης
* Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Α’ Κλάδου 1ης Στρατίας, ο Διευθυντής Β΄ Κλάδου της 1ης Στρατιάς και ο Διευθυντής της Αεράμυνας του Α.Τ.Α.
 
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΧΘΕΣ
Δ’ Μοίρα Καταδρομών - Υπηρεσία Φάρων            1-1
ΧΘΕΣ
Υπηρεσία Φάρων - 110 Πτέρυγα Μάχης     2-6
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. 110 Πτέρυγα Μάχης         6-2      3
2. Δ’ Μοίρα Καταδρομών     1-1      1
3. Υπηρεσία Φάρων 3-7      1
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Προσέλευση αντιπροσωπειών: 17:45
Προσέλευση προσκεκλημένων: 17:50
Προσέλευση επισήμων: 17:55
Έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Δ΄ Μοίρας Καταδρομών-110 Πτέρυγας Μάχης: 18:00
Τελετή απονομής επάθλων και αναμνηστικών, πέρας αγώνων-αποχώρηση επισήμων: 20:30
* Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη για όλους και η 1η Στρατιά απευθύνει ιδιαίτερη πρόσκληση στα μέλη και τους αθλητές όλων των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού να τους πλαισιώσουν με την παρουσία τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass