ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΤΣΙΜΠΗΣ

Τσουνάμι… αλλαγών στον Τύρναβο!

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2013 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:23
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τσουνάμι… αλλαγών σημειώνονται στην ομάδα του Τυρνάβου 2005, που όπως φαίνεται θα παρουσιαστεί με πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα, την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Νέος γενικός διευθυντής αναλαμβάνει όπως έγινε γνωστό ο Ελλασονίτης Πέτρος Τσιτσιμπής, που τον είχε γενικό αρχηγό ο Ανδρέας Πάτσης τόσο στον Π.Ο. Ελασσόνας, όσο και στη Νίκη Βόλου, μέχρι πρότινος.
Ο μεγαλομέτοχος Βασίλης Μπρέζας θέλει ένα υπάρχει στον πάγκο ένας άνθρωπος του διοικητικού συμβουλίου που έχει αποκτήσει εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια και θα φροντίζει για την ηρεμία αλλά και θα αντιδρά όπως πρέπει στην περίπτωση που υφίστανται διαιτητικές αδικίες στην ομάδα..
Από κει και πέρα θα γίνουν γνωστά και άλλα ονόματα τις επόμενες ημέρες που θα πλαισιώσουν το δ.σ., ενώ πληροφορίες που όμως δεν επιβεβαιώνονται έκαναν λόγω περί αποχώρησης του Γιώργου Ευαγγέλου.
Ριζικές αλλαγές όμως θα σημειωθούν και στο δυναμικό της ομάδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μένουν μόνο 13 παίκτες από το περσινό υλικό και θα αποχωρήσουν οι περισσότεροι (σ.σ. ανάμεσά τους είναι και τέσσερις της ΑΕΛ που ήταν δανεικοί και θα επιστρέψουν στην περίπτωση που αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική).
Παράλληλα μεγάλα ονόματα είναι στους μεταγραφικούς στόχους και ανάμεσά τους ο πρώην συμπαίκτης του Άγγελου Διγκόζη στην ΑΕΛ ο Φώτης Κηπουρός, που αν δεν συνεχίσει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, επιθυμεί να παίξει στον Τύρναβο.
Στη λίστα του τεχνικού Αγγελου Διγκόζη είναι και δυο Βραζιλιάνοι που αν αποκτηθούν θα κάνουν αίσθηση.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, καθώς θα κληθούν από τη διοίκηση οι ποδοσφαιριστές για να συζητήσουν την ανανέωση ή μη της συνεργασίας.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία-πάντα κατά πληροφορίες- θα τιμώνται 200 ευρώ για τη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ και 100 ευρώ για τις παράπλευρες θύρες του σταδίου, που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα ο Τύρναβος την καινούρια σεζόν.
ΒΡΑΔΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Εν τω μεταξύ ο Δήμος Τυρνάβου με την ΠΑΕ Τύρναβος 2005 θέλοντας να τιμήσουν την άνοδο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας στη Football League διοργανώνουν Βραδιά Βράβευσης και μνήμης στο Λαογραφικό Μουσείο του Αρχοντικού Καράσσου σήμερα και ώρα 8:30μ.μ.
Την έναρξη της εορταστικής εκδήλωσης θα κηρύξει ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει εισήγηση για τον γενικότερο σχεδιασμό από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βασίλη Μπρέζα.
Αμέσως μετά θα βραβευτούν οι αθλητές της ιστορικής ομάδας του σωματείου «Ανάπλασις» που πριν από 46 χρόνια διακρίθηκαν με το κατόρθωμα της ανόδου στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την απονομή αναμνηστικών βραβείων στους παίκτες και προπονητές της αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013 που πέτυχαν αυτή την απόλυτη διάκριση της ανόδου στο επαγγελματικό ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
 
   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass