Η ΔΙΣΚΟΒΟΛΟΣ, ΚΡΙΣΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Ο… ιπτάμενος δίσκος των Φαρσάλων

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ *«ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ»

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2013 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:21
 Του Κ. Γκιάστα
 
Κάθε φορά που πετάει τον δίσκο της φέρνει και κάτι. Πριν από μερικά χρόνια κατάφερε να αναδειχθεί τέταρτη στην Ευρώπη. Παράλληλα πήρε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδας. Πριν από μερικές ημέρες η βολή της, της χάρισε ένα χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας. Η 22χρονη, Κρίστι Αναγνωστοπούλου από τα Φάρσαλα και ως αθλήτρια της ΑΕΚ πραγματικά εντυπωσιάζει και δείχνει πως ο δίσκος της είναι… ιπτάμενος και ίσως στο μέλλον χαρίσει μεγάλες στιγμές στον αθλητισμό της Λάρισας.
Η «Ε» επικοινώνησε μαζί της λίγο μετά τη νέα διάκριση στην Τουρκία έχοντας δίπλα της την προπονήτριά της Βάσω Παναγιωτοπούλου (ήταν στη Λάρισα για το πανελλήνιο Εφήβων – Νεανίδων και είχε την ατυχία να γίνει μάρτυρας ενός άτυχου συμβάντος). Αρχικά τη ρωτήσαμε πώς ένοιωσε που πήρε το πρώτο της μετάλλιο σε Μεσογειακούς Αγώνες για να μας απαντήσει
«Είναι πολύ συγκινητικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και από τη στιγμή που φέρνεις και ένα μετάλλιο οι κόποι σου δικαιώνονται».
*Είσαι ικανοποιημένη από τη νέα σου αυτή διάκριση;
-Ικανοποιημένη από το μετάλλιο όχι όμως από την επίδοση. Πιστεύω πως μπορούσα να τα πάω καλύτερα. Στόχος μου άλλωστε είναι να εδραιωθώ πάνω από τα 60 μέτρα. Αυτό θέλω να κάνω.
*Τι σε επηρέασε λοιπόν στην Τουρκία;
-Πιστεύω είναι το γεγονός πως δεν είχα μαζί μου την προπονήτριά μου. Λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Τουρκία. Αυτό ναι με επηρέασε τη στιγμή μάλιστα που είχα να αντιμετωπίσω αθλήτριες πολύ πιο έμπειρες.
*Μίλησέ μας λίγο για τη διοργάνωση της Τουρκίας, πώς ήταν;
-Υπήρχε πολύ μεγάλη οργάνωση. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο. Όλα ήταν άψογα και οι Τούρκοι πολύ φιλόξενοι.
*Σχολιάστηκε καθόλου το γεγονός πως οι αγώνες αυτοί ήταν προγραμματισμένο αρχικά να γίνουν σε Λάρισα και Βόλο;
-Όχι κάτι τέτοιο δεν συζητιόταν σχεδόν καθόλου να σου πω την αλήθεια. Πάντως εγώ πιστεύω πως αν γίνονταν στις πόλεις μας οι αγώνες θα τα πηγαίναμε καλύτερα. Αλλά ας όψονται τα οικονομικά προβλήματα…
*Ποια είναι η νέα σου πρόκληση;
-Ήδη ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων αθλητών που θα γίνει στη Φιλανδία. Το θετικό είναι πως εκεί θα έχω την προπονήτριά μου μαζί και ελπίζω να φέρω κάποια διάκριση.
*Σαν μεγάλο στόχο όμως τι βλέπεις;
- Κοίταξε ο μεγάλος μου στόχος είναι μια Ολυμπιάδα. Κάθε αθλητής έχει σαν όνειρο τέτοια συμμετοχή. Οπότε γιατί όχι λοιπόν να είμαι γερή και να προσπαθώ να πάω το 2016 στη Βραζιλία.
*Πού αφιερώνεις το μετάλλιο των Μεσογειακών;
- Στους γονείς μου και στην προπονήτριά μου. Αυτοί είναι και οι μόνοι μου χορηγοί…
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass