ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΡΑΔΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ

Ο Τύρναβος στο πλευρό της ομάδας

*ΤΙ ΕΙΠΑΝ Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Β. ΜΠΡΕΖΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2013 1:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:21
  
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
 
Συνέντευξη Τύπου έδωσαν χθες το πρωί από κοινού, στο δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος 2005 κ. Βασίλης Μπρέζας, με αφορμή την κοινή εκδήλωση που διοργανώνεται αύριο Πέμπτη θέλοντας να τιμήσουν την άνοδο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Football League. Η Βραδιά Βράβευσης και Μνήμης θα γίνει στο Λαογραφικό Μουσείο του Αρχοντικού Καράσσου στις 08:30μ.μ.
Μιλώντας χθες στους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Μαλάκος τόνισε ότι: «Μετά από μισό περίπου αιώνα η άνοδος της ομάδας στη Β’ εθνική κατηγορία επετεύχθη. Ένα γεγονός που μας συγκίνησε όλους και θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο γι’ αυτό ο Δήμος Τυρνάβου και η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ διοργανώνουμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση για να βραβεύσουμε την ομάδα. Επίσης θα είναι και μια βραδιά μνήμης της ιστορικής ομάδας της «Ανάπλασης». Παράλληλα θα παρουσιαστούν οι στόχοι της ομάδας, το τεχνικό προσωπικό και όλοι συντελεστές γενικότερα.
Ολόκληρος ο Τύρναβος και οι φίλαθλοι του νομού Λάρισας πρέπει να είμαστε εκεί και να δώσουμε το παρών σ’ αυτή τη γιορτή, με τον Τύρναβο να καθιερώνεται στο αθλητικό στερέωμα της χώρας».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπρέζας ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και όλους τους κατοίκους του Τυρνάβου: «Είναι πολύ σημαντικό για τη διοίκηση να νιώθουμε ότι η πόλη είναι δίπλα μας. Αναλάβαμε μια προσπάθεια, κάναμε την υπέρβαση. Για να προχωρήσει η ομάδα μπροστά και με ψηλά το κεφάλι θέλει τη βοήθεια του κόσμου, του δήμου και γενικά όλου του νομού.
 Έχουν δρομολογηθεί σε ό,τι αφορά το προπονητικό τιμ οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν την ομάδα. Θα συνεχίζουμε με τους ποδοσφαιριστές. Παιδιά με ήθος και εμπειρία. Γενικότερα θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».
Ο κ. Μπρέζας ανέφερε ότι μετά τη σύνθεση του προπονητικό τιμ θα γίνουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές. Επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σημειώνοντας ότι υπάρχει από πλευράς ποδοσφαιριστών μεγάλο ενδιαφέρον και από ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούσαν να παίξουν ακόμα και στην Α΄ εθνική.
Σε ό,τι αφορά την έδρα του γηπέδου που είναι το Αλκαζάρ είπε ότι το γήπεδο του Αλκαζάρ είναι δέκα λεπτά από τον Τύρναβο, δύο λεωφορεία θα ξεκινούν πριν τον αγώνα για τη Λάρισα. Στο γήπεδο του Τυρνάβου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.
Σε ό,τι αφορά την εκδήλωση την έναρξη θα κηρύξει ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει εισήγηση για τον γενικότερο σχεδιασμό από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Βασίλη Μπρέζα.
Αμέσως μετά θα βραβευτούν οι αθλητές της ιστορικής ομάδας του σωματείου «Ανάπλασις» που πριν από 46 χρόνια διακρίθηκαν με το κατόρθωμα της ανόδου στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με την απονομή αναμνηστικών βραβείων στους παίκτες και προπονητές της αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013 που πέτυχαν αυτήν την απόλυτη διάκριση της ανόδου στο επαγγελματικό ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτρης Χαλούλης, ο πρόεδρος της Μουσικής Σχολής και δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κυρίτσης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Γιώργος Μπάκος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass