ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ (16.00, NOVA)

Συσπείρωση, ενότητα και λογική

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2014 15:28 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:22

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ποιος θα πάρει την ΠΑΕ είναι αδιάφορο αν η ΑΕΛ δεν βγει στη Β’ Εθνική κατηγορία. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει η λαρισινή ομάδα να κερδίσει τα περισσότερα από τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Αλκαζάρ στις 4 μ.μ., που θα είναι τηλεοπτικό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Και χθες ενόψει του σημερινού λαρισινού ντέρμπι απέναντι σε έναν αντίπαλο που φέτος έχει εντυπωσιάσει επικράτησε κλίμα συσπείρωσης, ενότητας και λογικής. Διοικητικοί, προπονητής και φίλαθλοι ζήτησαν από τους παίκτες να ξεχάσουν τους φακέλους Πλεξίδα και Όλιβερ και να ασχοληθούν με το καθήκον που έχουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Μάλιστα χθες υπήρξαν δυο επισκέψεις στα αποδυτήρια. Αρχικά οι διοικητικοί της ΑΕΛ Μπαλατσούκας, Νάκας, Κυριακού, Χελιδώνης όπου ο πρώτος ως πρόεδρος μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους τόνισε ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται τίποτα και την ερχόμενη βδομάδα θα λυθούν όλα τα θέματα που αφορούν στη «βυσσινί» ομάδα και αυτοί θα τακτοποιηθούν. Υπάρχει κλίμα ενότητας, τους είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια στους παίκτες μίλησαν μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Monsters που έστειλαν μήνυμα λογικής. Είπαν χαρακτηριστικά: «ΑΕΛ είστε εσείς και ο κόσμος. Δώστε τα όλα και ό,τι χρειαστείτε είμαστε στο πλευρό σας».

Λίγο νωρίτερα το πρωί είχαν εκδώσει και την παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά τις χθεσινές εξελίξεις ο σύνδεσμος για μια ακόμη φορά δηλώνει το αυτονόητο: Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι ο μόνος και αιώνιος χορηγός της, δεν εκβιάζεται και ούτε εκβιάζει. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ να δείξει την απόλυτη στήριξη στην ομάδα μας. Αυτονόητη επίσης η ηθική, και αν χρειαστεί, και οικονομική στήριξη των προσπαθειών των προπονητών και των παικτών της ΑΕΛ. Παίκτες, προπονητές και φίλαθλοι μαζί θα ανεβάσουμε την ομάδα στην Football League. MONSTERS - 1982 - KEEP THE FAITH»

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Στο μεταξύ τα σχέδια του τεχνικού Παναγιώτη Τζαναβάρα για το σημερινό παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκαν χθες, καθώς η συμμετοχή των Σιάκκα και Ρούσση είναι αμφίβολη και μόνο ο Σιάκκας έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνισθεί.

Σίγουρα θα παίξει κάτω από τα δοκάρια ο Σικαλιάς, στην άμυνα ο Καρανίκας δεξιά, σέντερ μπακ ο Κουτσιόπουλος με τον Σαββίδη ή τον Σιάκκα και αριστερά ο Μήτσης.

Στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ θα αγωνισθούν ο Νεμπεγλέρας με τον Τσεμπερίδη ενώ υπάρχει περίπτωση να παίξει και ο Πατινιώτης. Στα πλάγια θα είναι ο Πλιάγκας με τον Μπλέντι και θα υπάρχουν δυο επιθετικοί ο Στεφανίδης με τον Γκούρτσα. Σε μια προσπάθεια όλοι οι παίκτες να είναι στο κλίμα του αγώνα ο Τζαναβάρας συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή και ενδεχομένως η ενδεκάδα να διαφοροποιηθεί και λίγο πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού αφού τότε θα διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του Σιάκκα.

ΧΩΡIΣ AΓΧΟΣ Ο ΟΙΚΟΝOΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Οικονόμου Τσαριτσάνης για τη σημερινή αναμέτρηση στο στάδιο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν απουσίες τραυματισμών ή καρτών. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς άγχος αφού δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον απέναντι στην ΑΕΛ που θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία πρωταθλητισμού.

Το κλίμα στο στρατόπεδο του Οικονόμου είναι πολύ καλό αφού η ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα απόρροια της καλής εικόνας που έχει παρουσιάσει στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Αυτό που εύχονται όλοι είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι στο λαρισινό ντέρμπι. Για τη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας συμπεριέλαβε στην αποστολή του Οικονόμου είκοσι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Νούσιας, Γούπος, Πρικάκης, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Καλπίας, Κουμπούρας, Κολιός, Παναγιώτου Διον., Κουρδής, Σκλάβος, Καραγκούνης, Χάμος, Μπαμπάλης, Ματούλας, Γκουντρουμπής, Τόλιος, Κουλτσιάκης, Σιαφαρίκας και Κωστούλας.

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Κώστας Κατσάρας έχει καθίσει στον πάγκο της ΑΕΛ σημαντικό έργο στην ομάδα ενώ παίκτες των «βυσσινί» υπήρξαν οι: Νούσιας, Πρικάκης, Γκουντρουμπής, Παπαγεωργίου (ο πρώτος ως επαγγελματίας βασικός τερματοφύλακας την περίοδο 2001- 2002), ενώ οι υπόλοιποι στους νέους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΗΛΙΑΔΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Μηλιάδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας ορίστηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Βοηθοί του θα είναι οι Γεώργιος Παπαναστασίου και Θεόδωρος Αϊνάλης επίσης από το σύνδεσμο Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Θωμάς Σκούρας από την Ε.Π.Σ. Καρδίτσας.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 23 Μαρτίου και ώρα 16:00 έχουν ως ακολούθως:

* Θεσπρωτός-Πυρσός Γρεβενών

* Φιλιππιάδα-Κάστορας

* Καμπανιακός-Κοζάνη

* Όλυμπος Κέρκυρας-Αγ.Θωμάς Πρεβέζης

* Καστοριά-Θεσπρωτικό

* Κορδελιό-Δόξα Κρανούλας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΕΛ               50

2.Οικονόμος     44

3.Κοζάνη           43

4.Εθνικός Φ.     38

5.Κορδελιó        39

6.Καμπανιακός  36

7.Καστοριά        36

8.Θεσπρωτός    36

9.Δόξα Πεντ.      33

10.Πυρσός         30

11. Κρανούλα     25

12.Πρέβεζα         18

13.Κάστορας      16

14.Κερ. Θεσπρωτικού  14

15.Όλ. Κέρκυρας 14

16.Τηλυκράτης      -

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass