ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ(17:30)

Δυνατό φιλικό στον Τύρναβο

*Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν στην 3η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2015 8:01

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, ο Τύρναβος 2005 θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί σήμερα και ώρα 17:30, στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.

Οι «κυανέρυθροι» με πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα δείχνουν πως θα είναι ιδιαίτερα δυνατοί στις επίσημες υποχρεώσεις τους και θα προσπαθήσουν να αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.

Ο τεχνικός Μιλτιάδης Ζιάκας θα έχει την ευκαιρία να δει τις αντιδράσεις των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα που είναι γνώριμη στην κατηγορία, έχει ένα καλογυμνασμένο σύνολο και στόχος της θα είναι η άνετη παραμονή.

Τύρναβος 2005 και Ρήγας Φεραίος θα συναντηθούν στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οπότε στη σημερινή αναμέτρηση οι δυο προπονητές θα κρατήσουν και τις σημειώσεις που θέλουν, ώστε και στον επίσημο αγώνα να γίνει ένα συναρπαστικό ματς.

Η διοίκηση του τυρναβίτικου σωματείου καλεί τους φίλους της ομάδας να πάνε σήμερα  στο γήπεδο και να ενθαρρύνουν  με το χειροκρότημά  τους τα νέα παιδιά, που έχουν μεγάλη όρεξη και θέλουν μέσα από τη σκληρή δουλειά να οδηγήσουν και πάλι τον ιστορικό σύλλογο, στον δρόμο των επιτυχιών.

                                                                     ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass