ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ

Οικονομικό «μπλοκ» στην ΕΑΛ (!)

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2014 14:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:03

 

Του Κ. Γκιάστα

Ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της πόλης ταλαντεύεται από τα οικονομικά προβλήματα και περνάει ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές. Μετά το μπάσκετ που έπειτα από σχεδόν πενήντα συναπτά έτη ανέστειλε την λειτουργία του, η ΕΑΛ αποφάσισε να μην συμμετάσχει και σε έναν θεσμό του γυναικείου βόλει σε αυτόν του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν αναλογιστούμε πως πριν μερικά χρόνια η ΕΑΛ κατάφερε να φτάσει ακόμα και στην Ευρώπη μέσα από τις διακρίσεις της στο Ελληνικό Πρωτάθλημα αλλά να συμμετάσχει ακόμα και στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου πρόκειται για μια μαύρη στιγμή στην σπουδαία ιστορία της.

«Τα οικονομικά μας είναι πολύ περιορισμένα και θεωρούμε πολυτέλεια να πάμε σε έναν θεσμό όπως το κύπελλο. Άλλωστε δεν θα ωφελούσε σε τίποτα να ταξιδεύουμε για παράδειγμα στη Βέροια για να παίξουμε έναν αγώνα τη στιγμή που θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος που είναι ήδη αυξημένες για μας» έλεγε χαρακτηριστικά άνθρωπος του συλλόγου στις παίκτριες εξηγώντας τους λόγους της συγκεκριμένης επιλογής.

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΜΑΤΣ

Τέσσερις συνολικά θα είναι οι ομάδες του Νομού Λάρισας που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο παρά το γεγονός πως η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αρχικά είχε ανακοινώσει πως οι αγώνες θα γινόταν χθες, σήμερα και αύριο ενημέρωσε τις λαρισινές ομάδες για διάφορους λόγους πως τα ματς μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι Σουφλάρια – Νίκαια θα παίξουν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας με την Ομοσπονδία την Τρίτη στις 9 το βράδυ. Η Ελασσόνα θα παίξει στην Λαμία την επόμενη Τετάρτη και ο Φιλαθλητικός μέσα στο Βόλο με την Αργώ την Τρίτη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass